LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
fit ατριχη γυμνασμένη πληθωρική κωλάρα. Καλύτερη από του Κασσελάκη σίγουρα από ότι μου λένε.Οταν λες "γυμνασμενη κωλαρα μου" πως το εννοεις?
fit ατριχη γυμνασμένη πληθωρική κωλάρα. Καλύτερη από του Κασσελάκη σίγουρα από ότι μου λένε.Οταν λες "γυμνασμενη κωλαρα μου" πως το εννοεις?
κρυφόπουστας νεοδημοκράτης κ εσύ?Βάλε και φωτο
Εάν ήταν χοντρή και μπαζο είχε μια ευκαιρία να ψηφιστεί από τον Άλεξ ως συναδελφική αλληλεγγύη
Η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Βενέρη
Προσωπική εκλογή του Κάσελ.
ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ , Δικηγόρος, ΟΜΟΡΦΗ , ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ !
Εξαιρετική !
!
Τα στελέχη της ΝΔ είναι αηδιαστικά και αντιπαθέστατα
Η χαρά του Σεφερλή!!!!!!!!!!!!!Τύποι μου, για μια στιγμη, μονο για μια στιγμη,
φανταστειτε τον Κασσελακη να ειναι πρωθυπουργος.
Πώς αισθανεστε?
Ναι, κι εγω το ιδιο
Mια χαρα,θα εφερνε εναν αερα ανανεωσης.Τύποι μου, για μια στιγμη, μονο για μια στιγμη,
φανταστειτε τον Κασσελακη να ειναι πρωθυπουργος.
Πώς αισθανεστε?
Ναι, κι εγω το ιδιο
Mια χαρα,θα εφερνε εναν αερα ανανεωσης.
Ειναι νεος,επιτυχημένος στην μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και κυρίως πεντακάθαρος.
Καμία σχέση με την Μητσοτακομπακογιανέικη σαπίλα και σηψη.
καλά αυτό μη το ορκίζεσαι για κανέναν που αποφασίζει να ασχοληθεί με την πολιτικήκαι κυρίως πεντακάθαρος.
Ο Τσιπρας δεν ηταν πεντακαθαρος ? Δεν ειχε το ηθικο πλεονεκτημα?Ειναι νεος,επιτυχημένος στην μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και κυρίως πεντακάθαρος.
Εμεινα εκθαμβος απο σημερα !!!!Φρέσκια δημοσκόπηση με ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΟΔΟ για ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 33% ( 33,3% στην προηγούμενη) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει το 16,2% (από 15,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση).
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα με 33% για τη ΝΔ, στο 16,2% ο ΣΥΡΙΖΑ, 12,3% το ΠΑΣΟΚ
Η κατανομή των εδρών σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές. Με ποσοστό 16,8% προηγείται η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll, που διενεργήθηκε για το Action 24. Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 33% ( 33,3% στην...www.dnews.gr