LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
Οριστε και η σημερινή δημοσκόπηση του ΠΘ που δίνει την μεγαλύτερη άνοδο απο ΟΛΑ τα κόμματα στο +2% στον ΣΥΡΙΖΑ από την προηγούμενη της ίδιας εταιρείας πριν 1 μήνα.
Πες τους ότι ο Σύριζα θα πάρει τ' αρχίδια μου.Ειπα να διαβασω πολιτικες θεσεις και αποψεις σας γιαα κασελακη και εχει μονο βρισιες μεταξυ σας... γιατι; πρεπει να αναφερω στο κομμα την εκτιμηση μου. Τι να πω ;
Πες τους ότι ο Σύριζα θα πάρει τ' αρχίδια μου.
Ίδια ώρα εδώ σε 7 μέρες από σήμερα.Έχει το ρεύμα ο Κασσελάκης. Να δεις πάνω στην κάλπη τι έχει να γίνει!
Ίδια ώρα εδώ σε 7 μέρες από σήμερα.
Μη σε χάσουμε από το σάϊ όμως, ε:
30%Για πες ποσοστά, Lego.
Την τελική θα την κάνω Κυριακή πρωίΕντάξει, το κρατάω.
Την τελική θα την κάνω Κυριακή πρωί
τύπε λέγκολας πόσα keyboards έχεις αλλάξει τις τελευταίες μέρες?
τουλάχιστον τα έξοδα αυτά τα καλύπτει το κόμμα ή τα βάζεις από την τσέπη σου και τους πηγαίνεις τις αποδείξεις να στα πληρώσουν?
Βάλε και φωτοαυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το πόστ ο άντρας μου κάνει γλυφοκώλι την γυμνασμένη πληθωρική αντρική κωλάρα μου.
μίλα πιο δυνατά γιατί δεν σε ακούω.
Οταν λες "γυμνασμενη κωλαρα μου" πως το εννοεις?αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το πόστ ο άντρας μου κάνει γλυφοκώλι την γυμνασμένη πληθωρική αντρική κωλάρα μου.
Βασικά τα παπάρια μας έχει ζαλίσει.Τουρισμό να κάνει. ΕΜάς μην καταστρέψει ....
Δεν ξέρω οι υπόλοιποι, αλλά κάποιος εδώ μέσα αισθάνεται καψούρης.Τύποι μου, για μια στιγμη, μονο για μια στιγμη,
φανταστειτε τον Κασσελακη να ειναι πρωθυπουργος.
Πώς αισθανεστε?
Ναι, κι εγω το ιδιο
Βάλε και φωτο
θα κάνουμε εμετόαυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το πόστ ο άντρας μου κάνει γλυφοκώλι την γυμνασμένη πληθωρική αντρική κωλάρα μου.