Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Αν αναφέρεσαι στις εσωκομματικές εκλογές του Σύριζα, η Αχτσιόγλου ήταν η λογική επιλογή για ένα κόμμα που θέλει να έχει σχέση με την αριστερά.

Αρχίδια. Είχατε πέσει όλες οι κάργιες του κούλη λυσσαλέα υπερ εφούλας διότι τον Κας τον τρέματε ήδη από τότε. Που ξαφνικά σας έπιασε πόνος για την αριστεροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Που έφευγαν τα ποστ 50-50 το λεπτό για την δήθεν ανατροπή στο β γύρο από εφούλα και αναλύσεις επί αναλύσεων για το ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν. Έλα τώρα.

Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σας έκανε την χάρη όμως. Κ σιγά σιγά θα λουστειτε τον Κας ΠΘ.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σας έκανε την χάρη όμως. Κ σιγά σιγά θα λουστειτε τον Κας ΠΘ.
Αυτό πίστευαν και οι Χρυσαυγίτες. Ότι θα δούμε τον Κας ΠΘ.

Πότε το βλέπεις, για να κρατήσω το post?

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
ανιψιά του βαμμένου ΝΔκράτη αρθρογράφου Σάκη Μουμτζή

Εντωμεταξύ την Μουμτζή την είδε προχθές ο 6χρονος γιός μου όταν είχα τυχαία ανοιχτά τον browser του υπολογιστή κ διάβαζα ένα άρθρο και μου λέει ''μπαμπά αυτή η ωραία μπάρμπι ποιά είναι?'' χαχαχα

Πάντως έχει σχετικά καλό πολιτικό λόγο και δεν της το είχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Εντωμεταξύ την Μουμτζή την είδε προχθές ο 6χρονος γιός μου όταν είχα τυχαία ανοιχτά τον browser του υπολογιστή κ διάβαζα ένα άρθρο και μου λέει ''μπαμπά αυτή η ωραία μπάρμπι ποιά είναι?'' χαχαχα

Εχεις και γιο μωρη πουστάρα ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάντε το και εσείς.

Εμένα τα έπιασε ακριβώς!!!

ΠΑΣΟΚ με εβγαλε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν με ανησυχεί τίποτα

οι γαλάζιοι φίλοι μας με ποστάρουν όταν τα χώνω στον σύριζα

και οι ζαίοι φίλοι μας με ποστάρουν όταν τα χώνω στην νδ

ο καθένας είναι μη του θίξεις την ομάδα.....όπως έλεγε ο πανούσης...όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες :rockon:
Ναι...κι εσυ η κορυφη της αντικειμενικοτητας....Οχι σε ολους και ολα

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Το κακομοιρο το παιδακι ο μπαμπας του ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ

Ο μπαμπάς του είναι παιδαράς, μάγκας κ ζει ανοιχτή κ γνήσια ζωή. Το μόνο πρόβλημα μου είναι οτι φαίνεται να προτιμάει τον άντρα μου από εμένα γιατί του κάνει τα χατήρια περισσότερο από μένα. Κ μέτα καταλήγω εγώ κ η μαμά του να γινόμαστε οι κακοί.

Ουστ ψωλόχυμα του κούλη που θα μου κάνεις κ μαθήματα πατρότητας.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
τραπεζικά κριτήρια , για να σχηματίσεις πλήρη γνώμη και να έχεις αντίληψη του θέματος πρέπει να γνωρίζεις πολλά περισσότερα .... απο τη στιγμή που η κοινοπραξία η τραπεζική που κατέχει τα χρεωστικά δικαιώματα έχει αποδεχθεί την ρύθμιση εσύ γιατι ενοχλείσαι ? το παράδειγμά σου δεν είναι κατατοπιστικό και δεν παρουσιάζει αρκετά στοιχεία όπως επίσης τα μεγέθη που αναφέρεις δεν είναι9 συγκρλισιμα. Απο την μία πλευρά αναφέρεσαι σε ιδιωτική τραπεζική υποχρέωση χαμηλού ποσού που παρουσιάζει χρονικά ποιά καθυστέρηση ? απο την άλλη πλευρά ναφέρεσαι σε υποχρέωση ισχυρού πολιτικού κόματος (ΝΔ) που έχει κάνει ρύθμιση. Ολα βασίζονται σε λεπτομέρειες και σε κρίσιμους χειρισμούς. Αν θέλεις να το κατανοήσεις ΝΑΙ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .
Πιωμενος είσαι.

Όσο για το τι με νοιάζει είναι γιατί από τα δικά μου λεφτά έκαναν ανακαιφαλ ποίηση.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.345
Πόντοι
3.556
Ένα 13% βρίσκει τον Στέφανο καταλληλότερο για πρωθυπουργό.

23% κανέναν.

και 35% τον Κυριάκο.

Ε, ως το 2031 θα αλλάξουν σιγά - σιγά αυτά τα ποσοστά. Λίγη υπομονή θέλει το θέμα, δεν είναι κάτι. :-)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αρχίδια. Είχατε πέσει όλες οι κάργιες του κούλη λυσσαλέα υπερ εφούλας διότι τον Κας τον τρέματε ήδη από τότε. Που ξαφνικά σας έπιασε πόνος για την αριστεροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Που έφευγαν τα ποστ 50-50 το λεπτό για την δήθεν ανατροπή στο β γύρο από εφούλα και αναλύσεις επί αναλύσεων για το ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν. Έλα τώρα.

Τον ετρεμε και η ΕΦΣΥΝ που τον καλουσε να αποσυρει την υποψηφιοτητα του επειδη θα γελοιοποιησει το κομμα?

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Καμαρι το παιδι που ο μπαμπας του ειναι ευρυπρωκτος

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Στρέιτ ο γιος λοιπον.
Ζει με σενα και τον αντρα σου, ολοι μαζι?

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Τον ετρεμε και η ΕΦΣΥΝ που τον καλουσε να αποσυρει την υποψηφιοτητα του επειδη θα γελοιοποιησει το κομμα?

Μαλάκα χασοδίκη την εμπάθεια σου την θυμάσαι για το 60% της εφούλα που ήταν κ σιγουράκι.

Έ ρε πλεμπαίε, μεσόκοπε δικηγορίσκο του τπτ που σας έπιανε κ ο πόνος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μαλάκα χασοδίκη την εμπάθεια σου την θυμάσαι για το 60% της εφούλα που ήταν κ σιγουράκι.

Έ ρε πλεμπαίε, μεσόκοπε δικηγορίσκο του τπτ που σας έπιανε κ ο πόνος για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στις δυσκολες ερωτησεις πετας μια μαλακια, εισαι σιγουρα ψυχολογος?

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Στρέιτ ο γιος λοιπον.
Ζει με σενα και τον αντρα σου, ολοι μαζι?

Ναι μάλλον στρέητ τον κόβω κ γω αν και η μαμά λέει οτι ακόμα δεν έχει πειστεί. Αλλά ο αντρικός εγκέφαλος τα πιάνει αυτά. Στρέητ μάλλον θα μας βγει. Όχι δεν ζει μαζί μας. Με τη μαμά του ζει.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ο μπαμπάς του είναι παιδαράς, μάγκας κ ζει ανοιχτή κ γνήσια ζωή. Το μόνο πρόβλημα μου είναι οτι φαίνεται να προτιμάει τον άντρα μου από εμένα γιατί του κάνει τα χατήρια περισσότερο από μένα. Κ μέτα καταλήγω εγώ κ η μαμά του να γινόμαστε οι κακοί.

Ουστ ψωλόχυμα του κούλη που θα μου κάνεις κ μαθήματα πατρότητας.
Ζηλεύει για τους προφανείς λόγους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ, αν ειχε κερδισει η Εφη, σημερα θα σκιζοταν υπερ της Εφης ο τυπος