LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
Εν τω μεταξυ, αν ειχε κερδισει η Εφη, σημερα θα σκιζοταν υπερ της Εφης ο τυπος
Θα είχα εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ
Εν τω μεταξυ, αν ειχε κερδισει η Εφη, σημερα θα σκιζοταν υπερ της Εφης ο τυπος
Ωχ ευτηχως δηλαδη θα χανανε ενα μεγαλο κεφαλαιοΘα είχα εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ
Μπα αφορμή για να πει ομοφοβικές παπάτζες που σχετίζονται με την πατρότητα γκέι γονέων.Ζηλεύει για τους προφανείς λόγους.
Αλλαξοκωλιές κάνουμε συνέχεια.Λεγολα για πες στην εχει ξεσκισει την κωλοτρυπιδα ο συζηγος
Εμετος, και οι δυο με παμπερς δηλαδηΑλλαξοκωλιές κάνουμε συνέχεια.
Έλα να σε πάρουμε πίπα κώλο να δεις την γλύκα. ΄Εχουμε πάρει πολλούς έτσι.Εμετος, και οι δυο με παμπερς δηλαδη
Ναιξερω το κομπλεξ σας ειναι οι στρειτ τους γουσταρετε πολυ αλλα δεν σαν καθονται, πουτανα ζωη
Μάλλον έχει παιδικά τραύματα το παίντιΜπα αφορμή για να πει ομοφοβικές παπάτζες που σχετίζονται με την πατρότητα γκέι γονέων.
Γραμμένα τα έχω τα ψωλοχύματα.
News flash αμα πηγαινουν με αντρες δεν ειναι στρειτ ρε πανηβλακαΕδώ κάνεις τεράστιο λάθος. Στατιστικά υπολογίζω ότι έχω πάει με περισσότερους στρέιτ άντρες πάρα με άντρες που έχουν γνήσιες ομόφυλες έλξεις.
Αλλά τι να σου λέω εσένα. Γιωτάς, 50άρης, μικροαστός νοικοκυραίος του κούλη φαίνεσαι. Έτη φωτός μακριά είμαι.
Στρέιτ;Εδώ κάνεις τεράστιο λάθος. Στατιστικά υπολογίζω ότι έχω πάει με περισσότερους στρέιτ άντρες πάρα με άντρες που έχουν γνήσιες ομόφυλες έλξεις.
news flash αγγράματε καργιόλη. Η σεξουαλική συμπεριφορά δεν είναι απόλυτο predictor του σεξουαλικού προσανατολισμού μας.News flash αμα πηγαινουν με αντρες δεν ειναι στρειτ ρε πανηβλακα
Εχω κανει παρεα με γκει και ξερω, τουςΣτρέιτ;
τι μουνια εχεις γαμησει εσυ μωρη χυσοκανατα ουτε στον υπνο σουnews flash αγγράματε καργιόλη. Η σεξουαλική συμπεριφορά δεν απόλυτο predictor του σεξουαλικού προσανατολισμού μας.
Αν ήταν έτσι κ γω που έχω γαμήσει μουνιά θα έπρεπε να είμαι στρέητ ή μπαι. Αρχίδια μηδενική εγγενής έλξη προς γυναίκες.
Gay παράκρουση.Τοιχο τοιχο αδερφια θα μας γαμησει ο Λεγολας
Εχω κανει παρεα με γκει και ξερω οτι τους στρειτ τους βλεπουνε και τους τρεχουν τα σαλιαΣτρέιτ;
τώρα έχω καιρό να γαμήσω είναι η αλήθεια. Βαριέμαι να ασχοληθώ με γυναίκες. Αλλά στα 20's μου γάμαγα συνέχεια γκόμενες. Τώρα μόνο άμα κάτσει σε καμιά παρτούζα.τι μουνια εχεις γαμησει εσυ μωρη χυσοκανατα ουτε στον υπνο σου