Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.904
Πόντοι
206
Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης προηγείται 20+ μονάδες όμως. Αυτό μετράει. Αλλά προσωπικά ελπίζω να τα ανατρέψει όλα στο συνέδριο και να μην βάλει υποψηφιότητα.
Δεν ειμαι ψηφοφορος του Συριζα, ουτε αριστερος, ουτε πουστης
Αλλα θα ψηφιζα Στεφανο γιατι εχει κανει κανονικες δουλειες και φαινεται να μην τον κραταει κανεις απο τα αρχιδια. Επισης μιλησε κατα της '' ανεξαρτητης ελληνικης δικαιοσυνης'' την οποια θεωρω πηγη των περισσοτερων κακων του τοπου μας
Αν οι συριζαιοι δεν τον θελουν φοβουμενοι μην χασουν την αργομισθια σε κομματικες θεσεις, τον πουλο, χωρις Κασελ ουτε στην βουλη να μην μπει ο Συριζα, να γυρισει παλι η Νοτοπουλου στον δημο Θεσσαλονικης που προσληφθηκε ως καθαριστρια και ξυνοταν σε γραφεια

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.904
Πόντοι
206
Εννοείς το συριζόπανο που έχει παντρευτεί Μπαγκλαντεσιανό;

Στο διάολο να ΄χει πάει, στ' @@ μας.
Ο Γιατρομανωλακης, ο πρωτος επισημως ΛΟΑΤΚΙ Υπουργος, τι παλικαρι παντρευτηκε?

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
230
Πόντοι
21
Αν βγάλουν αύριο Ανδρουλάκη, πάλι πλάτη θα ξύνει του Στέφανου..

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Αυριο λενεστη δημοσιοτητα το ποθεν εσχες του Κας
Για να δουμε

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.904
Πόντοι
206
Γουστάρεις το μούσι του ή το πορτοφόλι του, τύπε;

Δεν είναι Υπουργός πάντως, οπότε δεν παίζουν φράγκα.
Ωπα.. Αν θεωρεις πως οποιος μιλαει για πουστηδες τους γουσταρει κιολας, τοτε σημαινει οτι το γυαλιζεις το πομολο καθως εσυ μιλας για πουστηδες. Η πρωτη μου παραθεση ηταν οταν μιλησες για τον Πακιστανο συζυγο ενος συριζαιου. Εγω σου απαντησα πως δεν ενδιαφερει ποιος πηδάει στελεχη κομμάτων αλλα ποιος γαμαει υπουργούς ΛΟΑΤΚΙ.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.648
Πόντοι
3.556
Μια διασπασούλα ακόμη τη χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να μοιραστεί το βάρος των ευθυνών για τις ποικίλες αποτυχίες κι αμαρτίες του παρόντος και του παρελθόντος.

Προτείνω ΣΥΡΙΖΑ κου σου λου,
και ΣΥΡΙΖΑ που λου, για Κασσελάκη και Πολάκη αντίστοιχα.

:P

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Ωπα.. Αν θεωρεις πως οποιος μιλαει για πουστηδες τους γουσταρει κιολας, τοτε σημαινει οτι το γυαλιζεις το πομολο καθως εσυ μιλας για πουστηδες. Η πρωτη μου παραθεση ηταν οταν μιλησες για τον Πακιστανο συζυγο ενος συριζαιου. Εγω σου απαντησα πως δεν ενδιαφερει ποιος πηδάει στελεχη κομμάτων αλλα ποιος γαμαει υπουργούς ΛΟΑΤΚΙ.
Τύπε, εγώ έγραψα για την Αυγέρη κι εσύ ξεκίνησες άσχετες παραθέσεις για τον "Υπουργό" Γιατρομανωλάκη και για το ποιος του τον δίνει.

Δε φταις εσύ όμως, αλλά ο μαλάκας ο Μητσοτάκης που σας έδωσε το δικαίωμα. Επειδή του είχε πρήξει τ' @@ μέρα-νύχτα η πουστάρα ο Πατέλης, το έβαλε πρώτο θέμα στην ατζέντα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Τύπε, εγώ έγραψα για την Αυγέρη κι εσύ ξεκίνησες άσχετες παραθέσεις για τον "Υπουργό" Γιατρομανωλάκη και για το ποιος του τον δίνει.

Δε φταις εσύ όμως, αλλά ο μαλάκας ο Μητσοτάκης που σας έδωσε το δικαίωμα. Επειδή του είχε πρήξει τ' @@ μέρα-νύχτα η πουστάρα ο Πατέλης, το έβαλε πρώτο θέμα στην ατζέντα.
Φίλε ράντομ πηγές να ψηφίσεις για το ΠΑΣΟΚ σήμερα;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
667
Πόντοι
86
Aυτό θα γίνει αν γίνουν ελεύθερες και χωρίς νοθεία εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πασόκ επίσης σίγουρο το έχω για Ανδρουλάκη.
Υπάρχουν στο καπιταλιστικό σύστημα εκλογές χωρίς νοθεία?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.671
Πόντοι
9.931

Κανουν τα παντα για να διαβάλουν με οποιοδήποτε μεσω τον Κασσελακη και να τον βγάλουν εκτος κούρσας, η τελευταία επιλογη τους ειναι να τον διαγράψουν..

Μακαρι να βγει ο Κασελλας και να τους γαμησι μετα, αν και φαντάζομαι θα το παίξει αυστηρος μεν, ενωτικος δεν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.671
Πόντοι
9.931

Αυτο που έγραψα πριν μιση ωρα, θα εφαρμοστεί η τελικη λυση, διαγραφή Κασελλακη.

Μακραν το πιο ξεφτιλισμένο κομμα μετα την μεταπολίτευση...

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36

Αυτο που έγραψα πριν μιση ωρα, θα εφαρμοστεί η τελικη λυση, διαγραφή Κασελλακη.

Μακραν το πιο ξεφτιλισμένο κομμα μετα την μεταπολίτευση...

Εγώ αυτό θέλω. Δυστυχώς όμως η ΕΔ αργεί πολύ να βγάλει αποφάσεις (2-3 μήνες) και αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο να διαγραφεί.

Η μόνη ελπίδα τώρα για να γιγαντωθεί στην συνείδηση του κόσμου είναι να προσπαθήσουν να τον κόψουν από υποψήφιο. Αλλά και πάλι εκεί τον τελικό λόγο τον έχει το συνέδριο. Μόνο μαλακίες αποφάσεις μπορεί να πάρει η ΚΕ τις οποίες κάλλιστα μπορεί να ανατρέψει το συνέδριο ως το ανώτατο όργανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom