LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
για τους νέους λέει.Βγηκε πρωτο κομμα στις ευρωεκλογές ο Κασελ ??
για τους νέους λέει.Βγηκε πρωτο κομμα στις ευρωεκλογές ο Κασελ ??
Λεγκολας σε εβριζα και τωρα εχω γινει και εγω Κασσελιστας
Τι άλλο θα δούμεΣτους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης προηγείται 20+ μονάδες όμως. Αυτό μετράει. Αλλά προσωπικά ελπίζω να τα ανατρέψει όλα στο συνέδριο και να μην βάλει υποψηφιότητα.
Σιχαθηκα την αλαζονειατι σε έκανε κ άλλαξες γνώμη όμως?
Μαρξιστης ο Κας ;Ο Κασσελάκης μοιάζει με παίχτη του Survivor, με ρούχα Φλωρινιώτη.
Αν ο Πολάκης βγει πρόεδρος, στη Βουλή θα επιτραπεί το κάπνισμα.
Το κόμπλεξ των μαρξιστών,είναι το γεγονός ότι η ιδεολογία τους νικήθηκε από τη Δύση.
Γι αυτό συντάσσονται με οποιονδήποτε άλλον που πολεμάει τη Δύση (Πούτιν, Χαρμάς, Χεσμπολάχ , Χούθι, Ιράν, 17Ν, κλπ)
Φοβερό πολιτικό επιχείρημα...Σιχαθηκα την αλαζονεια
των νεοδημοκρατων
Προφανώς κολλάει. Τι κάνει νιάου νιάου???Τα μασάει ο Κασσελάκης.
Να γραφτούν νέα μέλη ως τις 11 Οκτωβρίου θέλει, μάλλον για να έχει ελπίδες επανεκλογής, και συνάμα το Πόθεν Έσχες του κολλάει ακόμη.
Υποψηφιότητα Κασσελάκη: Οι δύο λέξεις που δεν είπε και η "ντρίπλα" με το Πόθεν Έσχες
Τα δύο “σκοτεινά σημεία” στις διατυπώσεις της βιντεοσκοπημένης ανακοίνωσης του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.www.news247.gr
Ποιους νεους 17-18 ?για τους νέους λέει.
Εννοείς το συριζόπανο που έχει παντρευτεί Μπαγκλαντεσιανό;Ξέρεις τι εχει γίνει με την Αυγέρη.
Κοίτα, δεν θα μπω στην φρασεολογία σου.Εννοείς το συριζόπανο που έχει παντρευτεί Μπαγκλαντεσιανό;
Στο διάολο να ΄χει πάει, στ' @@ μας.
Αγαπητέ @LegolasAth σε έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.
Ξέρεις τι εχει γίνει με την Αυγέρη. Αυτή ήταν πάντα δίπλα του και λίγο πριν τις Ευρωεκλογές χάθηκε.
Εβγαινε και στα κανάλια και το υπερασπιζόταν.
Δεν σε ρωτώ αν σήμερα τον υποστηρίζει ή οχι, αλλά τι έγινε και εξαφανίστηκε!!!
Προς διαγραφή Κασσελάκη κινούνται οι «87»: «Όποιος θεωρεί τις αποφάσεις του κόμματος προϊόν διαπλοκής δεν έχει θέση σε αυτό»
Όποιος θεωρεί τις αποφάσεις του κόμματος προϊον διαπλοκής, δεν έχει θέση σε αυτό, είπε ο Γιάννης Μπουλέκος, εκπρόσωπος των 87 - Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης τον στέλνει στο Πειθαρχικό και λέει ότι όποιος βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση σε αυτόνwww.protothema.gr
Ειδαν οτι εχει δυναμική και υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να ξαναγίνει αρχηγος και πανε να τον φανε... Κομμα μπουρδελο!
Ρώτησα πολιτικά τι έγινε με ένα στενό πρωτοκλασάτο συνεργάτη του stef.
Δεν θα γίνει αυτόΘα πέσει μεγάλο γέλιο αν βγει Κασσελάκης & Ανδρουλάκης αντίστοιχα.