Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
Να συνηθίσεις στην ιδέα, τύπε.όρε πούστη μου μέχρι το 3000 θα μας κυβερνά ο ο Μηστοτάκης
Με τέτοιο τριμπούρδελο αντιπολίτευση, τι περιμένεις;
Να συνηθίσεις στην ιδέα, τύπε.όρε πούστη μου μέχρι το 3000 θα μας κυβερνά ο ο Μηστοτάκης
μητσοτάκης φορέβερ, θα μειώνονται οι ψήφοι σε απόλυτους αριθμούς αλλά θα αυξάνεται το ποσοστό και οι βουλευτές (και οι υπουργοί)Να συνηθίσεις στην ιδέα, τύπε.
Με τέτοιο τριμπούρδελο αντιπολίτευση, τι περιμένεις;
μητσοτάκης φορέβερ, θα μειώνονται οι ψήφοι σε απόλυτους αριθμούς αλλά θα αυξάνεται το ποσοστό και οι βουλευτές (και οι υπουργοί)
Θα δώσει κώλο από την 1η νύχτα ο Στέφανος ή όχι;Θα το ματώσει το σεντόνι η νύφη;
Τύπε, υπάρχουν και τα συζυγικά ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ λέμε. Αρκετά με τις μαλακίες της πολιτικής ορθότητας, η γυνή πρέπει να ικανοποιεί τον άντρα, απλά.Θα δώσει κώλο από την 1η νύχτα ο Στέφανος ή όχι;
Ενημερώσου, τύπε.γαμοπίλαφο
Παλαιωμένη γραβιέρα τρύπας...
Αδερφέ για πουστρα σε κόβω και εσέναEυχομαι υγεια και μακροημερευση αγαπητε Eraser.
Θα δώσει κώλο από την 1η νύχτα ο Στέφανος ή όχι;
Η τρύπα στη γραβιερα ηταν μεγαλύτερη απ του tyler?
Ακολουθεί ο Σπίρτζης, σύντροφε;Να δούμε αν ο μαλακοπίτουρας πολάκης έχει τα αρχίδια να του κάνει πρόταση μομφής. Τα 3 μου θα πάρει από τον γκέι αν το κάνει πάντως. Ρόμπα στην ΚΕ θα γίνει για να πάμε σε ένα συνέδριο που θα τους αλλάξει τα φώτα όλους.
Πάμε για τον νέο μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο και μετά.
Να πάτε, να πάτε.Μόλις γύρισα από τον γάμο του προέδρου. Με πήραν 3-4 μαζί στο ξενοδοχείο και έσιαξα
Πέραν τούτου ο Κασσελάκαρος έχει γαμήσει τα πρέκια και έχει νικήσει κάθε εσωκομματική μάχη. Του βγήκε και η καρατόμηση του Φάμελλου κ τώρα πάμε για την επόμενη μάχη στην ΚΕ την οποία και αυτή θα νικήσει.
Να δούμε αν ο μαλακοπίτουρας πολάκης έχει τα αρχίδια να του κάνει πρόταση μομφής. Τα 3 μου θα πάρει από τον γκέι αν το κάνει πάντως. Ρόμπα στην ΚΕ θα γίνει για να πάμε σε ένα συνέδριο που θα τους αλλάξει τα φώτα όλους.
Πάμε για τον νέο μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο και μετά.