Αρκετά σωστό.Θεωρητικά και εσύ έχεις δίκιο αλλά εγώ διαμαρτύρομαι και δεν κάνω λιανική ούτε έχω ατομική εταιρεία και γενικά προσωπικά ούτε που με νοιάζει.
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την λογική όμως...και όταν την ξεχνά ο υπουργός είναι πολύ επικίνδυνος.
Διότι όπως καταλαβαίνεις αν του χρόνου κλείσουν οι μισές ατομικές εταιρείες και αφήσουν και φέσια....θα χάσει και τις εισπράξεις που είχε πριν.
Χάθηκαν ιδέες για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και των μαύρων???? Αυτό το έκτρωμα ήταν το καλύτερο που μπόρεσαν να σκεφτούν? Τι λέει αυτό για την κυβέρνηση?
Μαχητό τι σημαίνει? Ότι όποιος κάνει πραγματική ζημιά και άρα δεν να πληρώσει...πρέπει να πληρώσει (από τι? να μην φάει το παιδί του?) στην ώρα του...και μετά να δηλώσει στην εφορία να έρθουν για έλεγχο...όπου αν είναι τυχερός θα δικαιωθεί μετά από χρόνια...αν δεν είναι θα έρθει η επιτελική εφοριακός από την χαλκίδα και θα του ξηλώσει άλλα 10Κ μαύρα.....ώστε να τον κλείσουν...αλλά όχι πριν ρουφήξουν τους κόπους του. Αυτό λέγεται συνταγματικότητα ε?
Για μένα η πάταξη των μαύρων θα γίνει μόνο όταν
1. έχω απολαβές απο την παραλαβή απόδειξης και να μην με συμφέρει να ψάχνω το μαύρο
2. Φορολογηθούν όλες οι παροχές / έξοδα που μπαίνουν στις επιχειρήσεις. Π.χ όπως έγινε με την παροχή αυτοκίνητου , να γίνει με όλα τα έξοδα που βάζουν