dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Χαχαχα λέγε μωρη λουλιτσα που και πότε? Μην σπαμαρεις. Θα είμαι ευγενικός στο υπόσχομαιΨάχνεσαι, ε;
Πήγαινε να τρίψεις τον κώλο σου αλλού, μωράκι.
:—)
Χαχαχα λέγε μωρη λουλιτσα που και πότε? Μην σπαμαρεις. Θα είμαι ευγενικός στο υπόσχομαιΨάχνεσαι, ε;
Πήγαινε να τρίψεις τον κώλο σου αλλού, μωράκι.
Χαχαχα λέγε μωρη λουλιτσα που και πότε? Μην σπαμαρεις. Θα είμαι ευγενικός στο υπόσχομαι
Κόλλησε η βελόνα σου. Φράκαρε το λιγοστό μυαλουδάκι σου, πανηλίθιε.
Λες τα ίδια με πιο πάνω και σε λίγο θα αρχίσεις και να τραυλίζεις, σκουλήκι.
Καλύτερα να συρθείς
ως το κρεβατάκι σου, μήπως και στρώσεις πιπιλίζοντας τον αντίχειρα σου, μωράκι.
Αυτο θα γινει ο Τσιπρας δεν εχει τελειωσει ακομα
Θα φερνει τους καφεδες στον προεδρο Κασσελακη?Δεν έχει τελειώσει. Απλά με ΠΘ τον Κασσελάκη ίσως τον δούμε σε συμβολικό ρόλο.
barock δε γαμάω ακάποτα όμως να ξέρεις.
Μόνο safe sex. Έλα στείλε πμ μη το κουράζουμε.
έχουμε εμπειρία από βαλτούς εδώ στο μπου τους αναγνωρίζουμε από το πρώτο ποστΤο ότι είναι βαλτος από πού προκύπτει? Ντοκουμέντα υπάρχουν? Απόψεις? Το οτιδήποτε χειροπιαστό
Κλασικό παράδειγμα πασοκάρας που ελίσσεται για να μένει για μια ζωή στο payrollΕ τώρα σε πείραξε η Τζάκρη? Να μιλάμε για υπουργαρες .
Για να τον χαρακτηρίσουμε ιδεολόγο, θα πρέπει να μας πει και καμιά ιδέα.... Αλλά δεν λέει!!!!!!!!!!!!!!!!Οι Έλληνες είναι μαλάκες
Η τζάκρη είναι κρατικοδίαιτη ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ που έχει επιτελέσει υπουργός που έχει στηρίξει τις πολιτικές που τώρα κατηγορεί ο κασελάκης.
Οι άλλοι μαλάκες ήταν που έκαναν καινούρια κόμματα με τις δικές τους ιδέες και τα δικά τους άτομα? Αυτός βαλτός ήρθε να γίνει αντιπολίτευση...
και πιστεύουν τα γίδια ότι αυτός είναι ιδεολόγος
Σου λείπει η πρέζα σου ε; Δεν ασχολήθηκα για ώρα μαζί σου, και σου έλειψα; Έτσι δεν είναι;Μπα πιστεύω η συντριπτική πλειοψηφία των κρυφογκέι αλλά κ ανοιχτά γκέι θα στηρίξουν Κασσελάκη. Απλά δε θα το πουν δημόσια κυρίως για λόγους outing και μετά γιατί ποιός ξέρει σε τι συντηρητικά περιβάλλοντα θα έχουν μεγαλώσει. Λίγοι στόκοι κρυφογκέι κ ανοιχτά γκέι κυρίως λόγω δικών τους συμπλεγμάτων δεν θα τον τιμήσουν.
Δε μου είπες όμως, έπεσα μέσα έτσι? Είσαι γκέι σωστά? Αλλιώς δεν θα σε πείραζε ούτε θα μου έκανες ηθικοπλαστικά κηρύγματα για το πότε και αν πρέπει να αντιπαρατίθεμαι με ομοφοβικούς. Μια μικρή προβολούλα την κάνεις μαζί μου σωστά?
Για κάποιους λόγους σε κάνω trigger λογικά.
εσυ γουσταρεις πιπα κωλο ελευθερα πιασιματα ...Tουλαχιστον ειναι κανονικος πολιτικος, οχι κλόουν
Χωρίς να σημαίνει οτι ψηφίζω ή οχι Μητσ.. να χαίρεσε τον ουρανοκατέβατο (τώρα το είπε ο Κούλογλου) που σας παίζειεσυ γουσταρεις πιπα κωλο ελευθερα πιασιματα ...
εγω παλι οχι ...
οποτε μεινε με τον μητσ ...
οταν ψηφιζε τον νομο για τα ομοφυλλα ζευγαρια ομως εκανες μοκοκο !
ωραιος Δεξιος ...
μονο κλασιμο και χεσιμοΧωρίς να σημαίνει οτι ψηφίζω ή οχι Μητσ.. να χαίρεσε τον ουρανοκατέβατο (τώρα το είπε ο Κούλογλου) που σας παίζει
εχεις όντως πρόβλημα....μονο κλασιμο και χεσιμο
θελεις την προσοχη μου αλλα σε απαξιωνω ... ξανα και ξανα και ξανα
και εσυ γουσταρεις κλασιμο και απαξιωση καργα !εχεις όντως πρόβλημα....
Οτι πεις. Πίσω απο το πληκτρολόγιο όλοι οι προβληματικοί, γίνονται παλικάριακαι εσυ γουσταρεις κλασιμο και απαξιωση καργα !
πιθανον να εισαι και κρυφογκει ... απλα εγω δεν γαμαω αντρες ....
Σου λείπει η πρέζα σου ε; Δεν ασχολήθηκα για ώρα μαζί σου, και σου έλειψα; Έτσι δεν είναι;
Λογικό, αφού ζωή δεν έχεις να νιώθεις ευτυχία που ασχολούνται κάτι τύποι με ψευδώνυμα μαζί σου.
το ξέρουμε και οι δύο ότι δεν είμαι γκέι. Επειδή το επίπεδό σου είναι Γυμνάσιο ,ότι χαρακτηρισμό σου κάνω τον επιστρέφεις τύπου καθρεπτάκι. Σε λέω ψευτογκέι, με λες κρυφοπούστη. Μέχρι εκεί που φτάνει ο καθένας.
Nαιεσυ γουσταρεις πιπα κωλο ελευθερα πιασιματα ...
εγω παλι οχι ...
οποτε μεινε με τον μητσ ...
οταν ψηφιζε τον νομο για τα ομοφυλλα ζευγαρια ομως εκανες μοκοκο !
ωραιος Δεξιος ...