LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
Οτι πεις, ΗΛΙΘΙΕ, μπορω να τα βαλω με ενα τετοιου βεληνεκους μαλακα;
Αμά είναι οτι πω τότε στήσε κώλο να σε γαμήσω κιόλας τώρα που έχω καύλες. Στείλε πμ να το κανονίσουμε.
Οτι πεις, ΗΛΙΘΙΕ, μπορω να τα βαλω με ενα τετοιου βεληνεκους μαλακα;
ναι καλά γύρνα τη μπιφτέκα.....δεν υπάρχει πραγματικό επιχείρημα...Ο Κασσελάκης έχει καθαρίσει τον μισό ΣΥΡΙΖΑ κ από το καταστατικό συνέδριο κ μετά θα έχει έναν απόλυτα ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ.
Στις εθνικές θα δοκιμαστεί και θα κερδίσει.
Ρε τύπε, ο ίδιος δήλωσε ότι αν ήταν σοβαρό κόμμα ο Σύριζα, δε θα είχα εκλεγώ εγώ.αλλά ο κασελάκης συνεχίζει να είναι ένας βαλτός καραγκιόζης που δεν παίρνει και στα σοβαρά την αποστολή του
αγγαρεία κάνει και φαίνεται...ειδικά στην αρχή βαριόταν που ζούσε.
Βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, επειδη εισαι εσυ πουστρακι νομιζεις πως ειναι και οι υπολοιποι;Αμά είναι οτι πω τότε στήσε κώλο να σε γαμήσω κιόλας τώρα που έχω καύλες. Στείλε πμ να το κανονίσουμε.
ο κασελάκης πάει χέρι χέρι με τους βουλευτές που γάμησαν την Ελλάδα....
Σιωπή και άνοιξε στόμα να φτύσω μέσα του.Βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, επειδη εισαι εσυ πουστρακι νομιζεις πως ειναι και οι υπολοιποι;
Μωρ τι μαλακας εισαι συ.
ο τύπος είναι ένας αμέρικαν μέιντ εφοπλιστής καπιτάλας των τραπεζών.....που πήγε να γίνει ο αρχηγός του κόμματος που υποστηρίζει αντι-αμερικανικές ιδέες και κουμουνισμό-αριστερισμό.....Ρε τύπε, ο ίδιος δήλωσε ότι αν ήταν σοβαρό κόμμα ο Σύριζα, δε θα είχα εκλεγώ εγώ.
Μιλάμε για ογκόλιθο της μαλακίας.
Πω πω, τι ηλιθιος ειναι αυτος που μπλεξαμε εδω μεσα, πως γινεται σ αυτο το αποκομμα να μαζευονται μονο ηλιθιοι και πουστηδες ρε γμτ
δεν σε παρεξηγώ που λες μπούρες γιατί είσαι και εσύ ένα από τα τρολλ των κομμάτων που κάνεις τώρα θόρυβο μέχρι τις εκλογές και θα φανείς ξανά μετά στις επόμενες εθνικές....στην εφούλα που υποστηρίζεις είναι αυτοί ρε μπρο. Κάτι ψιλά έχουν μείνει στον Κασσελακικό ΣΥΡΙΖΑ κ αυτούς θα τους γαμήσει από το καταστατικό συνέδριο κ μετά.
μη κάνεις κ εσύ γαργάρα τα μουνοχύματα της εφούλας που τόσο αγαπάς. Κρίμας είναι .
δεν στηρίζω έφη το είπα πριν...άλλο μικρό κόμμα θα ψηφίσω.
κόψε ότι θες τύπε....ναι αλλα βολικό οτι η έφουλα δεν ανήκει σε αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα , αρκεί να βγει επιχείρημα οτι ο Κασσελάκης ''εχει κριθεί''.
Έλα αφού εμπαθής, ψέκας είσαι κ εσύ. Α κ για βλαχάρα σε κόβω στο περίπου. The jury is out
Legola, τι έγινε με το Πόθεν Έσχες της Στεφανίας, ρε συ;ναι αλλα βολικό οτι η έφουλα δεν ανήκει σε αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα , αρκεί να βγει επιχείρημα οτι ο Κασσελάκης ''εχει κριθεί''.
Όταν σου ξεσκίζω την κωλαρα σου λαλακη αυτά θα σου λέω χαχαχ χαχαχ χαχαχ χαχαχΧέστη. Ξεκωλιάρα. Μην αναφέρεσαι σε μένα, άμα θες να μην ξεμείνεις από καρδιακή ανακοπή ή εγκεφαλικό στον ύπνο σου.
Συγχύζεσαι άνευ λόγου, και ψάχνεσαι για καυγά εκεί που δεν παίρνει. Μήπως και σου δώσω σημασία, κρυφοπουστρόνι.
Το ότι είναι βαλτος από πού προκύπτει? Ντοκουμέντα υπάρχουν? Απόψεις? Το οτιδήποτε χειροπιαστόεγώ τύπε δεν ψηφίζω νδ ίσα ίσα την σιχαίνομαι...
δεν έχω θέμα με τους. γκέιδες ίσα ίσα λέω για τα δικαιώματα τους....
αλλά ο κασελάκης συνεχίζει να είναι ένας βαλτός καραγκιόζης που δεν παίρνει και στα σοβαρά την αποστολή του
αγγαρεία κάνει και φαίνεται...ειδικά στην αρχή βαριόταν που ζούσε.
Ε τώρα σε πείραξε η Τζάκρη? Να μιλάμε για υπουργαρες .δοκιμάστηκαν όλοι οι υπόλοιπου βουλευτές του σύριζα
αν ο κασελάκης ήταν αδιάφθορος και δεν τον είχε φέρει ο τσίπρας θα έκανε δικό του κόμμα με καινούρια άτομα.
τώρα νομίζεις ότι μιλάς με κάνα χαζό δηλαδή? έχει στο κόμμα του την ΤΖΑΚΡΗ που έρχεται από το ΠΑΣΟΚ που έχτισε την Ελλάδα που λέει ο κασελάκης ότι θα αλλάξει?
ρε εμένα βρήκες?
ΓραμματόσημαΚαι τι να κάνω; Να μαζεύω τηλεκάρτες;
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΟΥ
Όταν σου ξεσκίζω την κωλαρα σου λαλακη αυτά θα σου λέω χαχαχ χαχαχ χαχαχ χαχαχ
Χαχαχα λέγε μωρη λουλιτσα που και πότε? Μην σπαμαρεις. Θα είμαι ευγενικός στο υπόσχομαι•
Μωράκι, πήγαινε να κόψεις το τσουτσουνάκι σου, και να βρεις καμιά άλλη παρεούλα.
Και μάζεψε τη γλωσσούλα σου, επειδή θα βγάλει σαπίλα, σύφιλη και καρκίνο πριν το καλοκαταλάβεις.
Θα βρεις άλλο τρόπο, κι άλλη παιδική χαρά να υγράνεις την κωλοτρυπίδα σου, σκουλήκι.
:—)
Χαχαχα λέγε μωρη λουλιτσα που και πότε? Μην σπαμαρεις. Θα είμαι ευγενικός στο υπόσχομαι