You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Μέσα σε λιγότερο απο 24ώρες είπε για την Χαμάς οτι είναι ολίγον τρομοκράτες και όλοι τρομοκράτες.ερπετοειδή είναι ο τύπος.. απίστευτο. κοιτά βλέμμα.
Μήπως του τράβηξαν το αυτί τα αφεντικά του????????
Μήπως ακόμα μαθαίνει και θέλει να κυβερνήσει????
Ξυπνάτε ΣΥΡΙΖαίοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λέτε έτσι να είναι και ο μη τιμολογημένος και χωρίς ισοδύναο 13ος και 14ος μισθός?? Στον δρόμο θα γίνει επιδοματάκι....
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Και? Εμείς τρώμε το καυλι αυτός και ο κάθε αυτός μια χαρά βολεύτηκεμην τον δούμε σε καμιά θέση στην τρόικα ...τιμής ένεκεν για το αντισυνταγματικό ασφαλιστικό που είχε φτιάξει το λαμόγιο..
πότε ήταν ? 2016-2017 ?
καυλί είναι λίγο δύσκολο να φάμε από αυτούς σε ατομικό επίπεδοΚαι? Εμείς τρώμε το καυλι αυτός και ο κάθε αυτός μια χαρά βολεύτηκε
Απλά ξεφτυλίζουν την χώρα , την ιστορία , τις πατρογονικές Αξίες
Ελλάδα δεν είναι μόνον τα επιδόματα , τα υλικά...
Άσε που λεφτουδάκια όλοι κάτι έχουν... το δεκαήμερο του Πάσχα έγινε η μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού προς επαρχία ...
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Θα σε ρωτήσω και εσένα γιατί αυτό το παραμύθι εγώ δεν το χαφτω. Μετά τα διόδια Ελευσίνας και Αφίδνες τι υπάρχει?καυλί είναι λίγο δύσκολο να φάμε από αυτούς σε ατομικό επίπεδο
Απλά ξεφτυλίζουν την χώρα , την ιστορία , τις πατρογονικές Αξίες
Ελλάδα δεν είναι μόνον τα επιδόματα , τα υλικά...
Άσε που λεφτουδάκια όλοι κάτι έχουν... το δεκαήμερο του Πάσχα έγινε η μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού προς επαρχία ...
Tα επόμενα διόδια..... Κορίνθου και ΧαλκίδαςΘα σε ρωτήσω και εσένα γιατί αυτό το παραμύθι εγώ δεν το χαφτω. Μετά τα διόδια Ελευσίνας και Αφίδνες τι υπάρχει?
άμα πάμε Κοζάνη μέσω Λωζάνης βράστα ..Θα σε ρωτήσω και εσένα γιατί αυτό το παραμύθι εγώ δεν το χαφτω. Μετά τα διόδια Ελευσίνας και Αφίδνες τι υπάρχει?
Τι θες να ρωτήσεις ?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Δεν θέλω να ρωτήσω. Όποιος πήγε μέχρι τα Μέγαρα η τους Αγίους Θεοδώρους η στην Κόρινθο είναι έξοδα κάνα 30-50 ευρώ πήγαινε έλα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι όλοι αυτοί ξαφνικά είναι λατσιδες? Γιατί έτσι το παρουσιάζουνάμα πάμε Κοζάνη μέσω Λωζάνης βράστα ..
Τι θες να ρωτήσεις ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά εσύ στο Google maps τσ έχεις δει.Tα επόμενα διόδια..... Κορίνθου και Χαλκίδας
γεματα ολα τα μαγαζια, αδειασε η αθηνα το πασχα. γεμισαν νησια και κοντινα και μακρινα. εφυγαν 2.5 εκατομμυρια κοσμοες μονον απο αθηναΔεν θέλω να ρωτήσω. Όποιος πήγε μέχρι τα Μέγαρα η τους Αγίους Θεοδώρους η στην Κόρινθο είναι έξοδα κάνα 30-50 ευρώ πήγαινε έλα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι όλοι αυτοί ξαφνικά είναι λατσιδες? Γιατί έτσι το παρουσιάζουν
Καλά εσύ στο Google maps τσ έχεις δει.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Όπως όλα τα χρόνια παραδοσιακάγεματα ολα τα μαγαζια, αδειασε η αθηνα το πασχα. γεμισαν νησια και κοντινα και μακρινα. εφυγαν 2.5 εκατομμυρια κοσμοες μονον απο αθηνα
Εσύ έφυγες?
ναι εφυγα και εγω. παντως δεν ειδα και κανενα σφιξιμο οικονομικο. τα μαυρα πανε συννεφο. κυριολεκτικως και μεταφορικως. χαχαχαΌπως όλα τα χρόνια.
Εσύ έφυγες?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Ναι ε? Για πες μας που πήγες? Πόσα χάλασες?ναι εφυγα και εγω. παντως δεν ειδα και κανενα σφιξιμο οικονομικο. τα μαυρα πανε συννεφο. κυριολεκτικως και μεταφορικως. χαχαχα
Τώρα κα΄νεις χάλια πολιτική. Όλη η Ελλάδα είχε πληρότητα 85 και άνω. Εκτός α τα ξενοδοχεία είναι μέχρι την Κόρινθο.Δεν θέλω να ρωτήσω. Όποιος πήγε μέχρι τα Μέγαρα η τους Αγίους Θεοδώρους η στην Κόρινθο είναι έξοδα κάνα 30-50 ευρώ πήγαινε έλα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι όλοι αυτοί ξαφνικά είναι λατσιδες? Γιατί έτσι το παρουσιάζουν
Λάτσιδες δεν ήταν , αλλά ούτε και απένταροι
εννοείται δεν είναι ΛάτσηδεςΔεν θέλω να ρωτήσω. Όποιος πήγε μέχρι τα Μέγαρα η τους Αγίους Θεοδώρους η στην Κόρινθο είναι έξοδα κάνα 30-50 ευρώ πήγαινε έλα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι όλοι αυτοί ξαφνικά είναι λατσιδες? Γιατί έτσι το παρουσιάζουν
Δεν μπορεί όμως να στηριχθεί αντιπολιτευτικός λόγος με επίκεντρο την φτώχεια , είναι κουτό
Διαφθορά,καρτέλ ναί !!!
Από κεί κ πέρα υπάρχουν άλλα θέματα που όμως ο συριζα συμφωνεί με την νδ ,
οπότε την αντιπολίτευση την ψάχνεις αλλού ..εκτός κασσε
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Δεν μου λέει κάτι τυπε. Εσύ φάε το σανό σου πρόβλημα σουΤώρα κα΄νεις χάλια πολιτική. Όλη η Ελλάδα είχε πληρότητα 85 και άνω. Εκτός α τα ξενοδοχεία είναι μέχρι την Κόρινθο.
Λάτσιδες δεν ήταν , αλλά ούτε και απένταροι
Δεν ψάχνω τπτ αδερφέ. Το αφήγημα δεν μαρεσει γιατί δεν ισχύει.εννοείται δεν είναι Λάτσηδες
Δεν μπορεί όμως να στηριχθεί αντιπολιτευτικός λόγος με επίκεντρο την φτώχεια , είναι κουτό
Διαφθορά,καρτέλ ναί !!!
Από κεί κ πέρα υπάρχουν άλλα θέματα που όμως ο συριζα συμφωνεί με την νδ ,
οπότε την αντιπολίτευση την ψάχνεις αλλού ..εκτός κασσε
Καλή όρεξη στην μπριζόλα σου και στο παραμύθι της σωτηρίας απο την goldmanΔεν μου λέει κάτι τυπε. Εσύ φάε το σανό σου πρόβλημα σου
περιπου για βενζινες και διοδια 160, και για τα υπολοιπα ολα ενα 600 αριΝαι ε? Για πες μας που πήγες? Πόσα χάλασες?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Μα αυτή κυβερνάει...η μαριονέτα αλλάζει για το εσωτερικό. Εάν δεν το καταλαβαίνεις είσαι άξιος της τύχης σουΚαλή όρεξη στην μπριζόλα σου και στο παραμύθι της σωτηρίας απο την goldman
Που πήγες ρε large σε ρώτησαπεριπου για βενζινες και διοδια 160, και για τα υπολοιπα ολα ενα 600 αρι
Εγώ το πιστεύω.Μα αυτή κυβερνάει...η μαριονέτα αλλάζει για το εσωτερικό. Εάν δεν το καταλαβαίνεις είσαι άξιος της τύχης σου
Αλλοι ήταν αυτοί που θα την ξέσκιζαν με έναν νόμο και πιστεύουν οτι τώρα θα τα φτιάξουν όλα με τις μπούρδες που λένε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις