το η μεγαλυτερη μετακινηση σημαινει ομως πως μπορει να πηγαν καπου οπου εχουν σπιτι πατρικο ετσι δεν κοδεψαν για ξενοδοχειο ,το ποσα χρηματα ξοδεψαν εκει μετραει καθαρα .αν πχ εβαλαν μονο τη βενζινη και οτι θα ξοδευαν εδω ,ξοδεψαν και εκει ,τοτε μεταφερθηκαν τα εξοδα απο την εδω οικονομια στην εκει ,ο τουρισμος μηδεν ,μονο οι βενζιναδες εβγαλαν σιγουρα και οι ιδιοκτητες των δρομων βεβαιως.Παμε και ενα αλλο παραδειγμα.Πηγα για 2 μηνες απο Δεκεμβριο στο Πουκλετ .αρα ειμαι πλουσιος η εχω αρκετα χρηματα ..ετσι δεν κενατα εδω ? βγαζετε συμπερασμα για την οικονομικη κατασταση και ευημερια απο απλως τη μετακινηαη .Ωραια παμε να δουμς λοπον .Ειχα να παω 5 χρονια ,περσι ο Ελληνας φιλος που ειχε ενοικιαχομενα διαμμερισματα εκει ,ηταν Ελλαδα και αφου εμεινε 6 ημερες στη πολη μου και εκανα καποιες βελτιωσεις στη τεχνικη στο τυενις στη κορη του, μου εκανε την εξης προτυαση .Διαμμερισμα δωρεα, και το μηχανακι , στο ομ αδικο ,ηταν 4 ατομα, ολες φιλες και συμπαικτριες της κορης ,30 ευρω την ωρα ,και να παιχω διλπα σαν προπονηση αλλες 3 φορες την εβδομαδα με τη κορη ετσι για το δωματιο .Κοινως την εβγαλα ζαχαρη με τα μπανια μου , τα εξοδα βγηκαν και με το παραπανω ,επομενως οχι μονο δεν ξοδεψααρα ειμαι ανετος οικονομικα αλλα ειχα και κερδος σε σχεση αν καθομουν εδω..Θα μποροθυσα να το παιξω πλουσιος και να σας ελεγα πως εγω τα εχω γραμμενα ,εχω λεφτα να πηγα Πουκετ και αλλα τετοια ,αλλα επειδη ασχολουμε πολυ με τα οικονομικα δεν θελω να βγαινουν συμπερασματα λαθος .Σεν λιγα χρονια θα κλαταρει αυτο με την δηθεν οικονομια που εχει φοβερη αναπτυξη και αλλες τετοιες παπαριες που λενε και τη βαψαμε κυριολεκτικα .