Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Ορίστε και τι μου έβγαλε το ChatGPT.

Δεδομένου οτι γαμιόσαντε (από την αυγή της ανθρώπινης ύπαρξης του homo sapiens μέχρι σήμερα) από 30 μέχρι 40 δις αντρών μεταξύ τους τότε και πολύ αργήσαμε να κανονικοποιήσουμε τον γάμο επειδή μας ζάλιζαν τα αρχίδια ιστορικά οι ομοφοβικές κάργιες , οι θρησκόληπτες βλαχάρες και οι συντηρητικές λινάτσες.

Screenshot 2024-05-24 at 7.22.15 AM.png

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Μα είναι δυνατό να πιστεύει άνθρωπος ότι καταδικάστηκε κάποιος για βιασμό ανηλίκου και δεν πήγε φυλακή; Και που; Στις ΗΠΑ που οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων, μετά την εκτιση της ποινής, διαπομπευονται επισήμως, αφου οι αρχές ενημερώνουν με ανακοίνωση τον περίγυρο του δράστη, ως αντίμετρο νεων εγκλημάτων;
Και ότι κάτι τέτοιο δε θα το έκαναν σημαία οι πολιτικοί του αντίπαλοι, διότι με κάποιο μαγικό τρόπο ο Κασσελάκης θα το κρατούσε κρυφό.
Ότι να 'ναι στην κυριολεξία.
στο αμερικα υπαρχει εφαρμογη που βλεπεις στη γειτονια σου τους παραβατικους με ονομα διευθυνση τι εκαναν κλπ.
αλλα αυτοι ειναι .....μαλακες δεν ειναι σαν και μας τους εξυπνους

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
στο αμερικα υπαρχει εφαρμογη που βλεπεις στη γειτονια σου τους παραβατικους με ονομα διευθυνση τι εκαναν κλπ.
αλλα αυτοι ειναι .....μαλακες δεν ειναι σαν και μας τους εξυπνους
Σε μας υπάρχει ο Χίος. Που κάποιοι τον έχουν Ευαγγέλιο. Τι να τις κάνεις τις εφαρμογές;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Σε μας υπάρχει ο Χίος. Που κάποιοι τον έχουν Ευαγγέλιο. Τι να τις κάνεις τις εφαρμογές;
πασχιζει να μπει σε κανα ψηφοδελτιο κι αυτος ο καψερος, χεστηκε για την ελλαδα και τους ελλημες και την αληθεια και τη δικαιοσυνη, να βολευτει καλυτερα θελει,
αφου τη γλυτωσε απ τις σφαιρες..

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.628
Πόντοι
1.056
Γιατί? Ο γάμος αφορά στην ανώτατη μορφή κοινωνικής επισημοποίησης μιας σχέσης. Τι το λιγότερο έχουν οι ομόφυλες σχέσεις από τις ετερόφυλες για να μην τυγχάνουν της ίδιας κοινωνικής επισημοποίησης? Είναι φάση πιο δυνατή η αγάπη μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας από την αγάπη μεταξύ 2 αντρών ή 2 γυναικών? Έχουν κατα κάποιο μαγικό τρόπο οι ετερόφυλες σχέσεις ποιοτικότερα χαρακτηριστικά αγάπης?

Τι μεσαιωνικές παπάτζες μας τσαπουνάς μεσημεριάτικο ρε παππού.
ΆΛλο γάμος και άλλο συνύπαρξη.
Αμα δεν θέλεις να τα καταλάβεις δικαίωμα σου.
Μην μας τσαμπουνάς θεωρίες που σε βολεύουν. Σταματάω εδώ γιατί δεν αφορά το νήμα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Γιατί? Ο γάμος αφορά στην ανώτατη μορφή κοινωνικής επισημοποίησης μιας σχέσης. Τι το λιγότερο έχουν οι ομόφυλες σχέσεις από τις ετερόφυλες για να μην τυγχάνουν της ίδιας κοινωνικής επισημοποίησης? Είναι φάση πιο δυνατή η αγάπη μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας από την αγάπη μεταξύ 2 αντρών ή 2 γυναικών? Έχουν κατα κάποιο μαγικό τρόπο οι ετερόφυλες σχέσεις ποιοτικότερα χαρακτηριστικά αγάπης?

Τι μεσαιωνικές παπάτζες μας τσαπουνάς μεσημεριάτικο ρε παππού.
δεν θα νοιώσεις ποτέ τη μαγεία της ανάμιξης γονιδιακού υλικού και της τεκνοποίησης
σ' αυτό υπερέχουν τα ετερόφυλα ζευγάρια

α και όσοι και να ταν οι γκέι στην εξέλιξη
σίγουρα ήταν λίγοι αλλιώς δεν θα υπήρχαμε ως είδος
ε πως να το κάνουμε; είσαι προορισμένος για αυτοκαταστροφή

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
ΆΛλο γάμος και άλλο συνύπαρξη.
Αμα δεν θέλεις να τα καταλάβεις δικαίωμα σου.
Μην μας τσαμπουνάς θεωρίες που σε βολεύουν. Σταματάω εδώ γιατί δεν αφορά το νήμα

Ποια ''συνύπαρξη'' ρε μπάρμπα.

Οι ''συνυπάρξεις'' και τα παπατζιλίκια ολκής που λες ήταν διαχρονικό όχημα για την ασημαντοποίηση της αγάπης στις σχέσεις των ομόφυλων ζευγαριών.

ΓΑΜΟΣ μπάρμπα. ΓΑΜΟΣ ο οποίος πλέον αφορά και τα ομόφυλα ζευγάρια. Τουμπέκα πλέον κ με τον νόμο. Αμα δε σου αρέσει μετακόμισε Ιράν.

Τελευταία τροποποίηση:

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
536
Πόντοι
81
69B8F466-6BD3-4604-9E30-17E3D2544B5B.jpeg
Δειτε η ανωμαλαρα πινακα που εχει βαλει φοντο

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
δεν θα νοιώσεις ποτέ τη μαγεία της ανάμιξης γονιδιακού υλικού και της τεκνοποίησης
σ' αυτό υπερέχουν τα ετερόφυλα ζευγάρια

ναι ε? λολ έχω λιώσει. Μπρο για να ξέρεις έχω έναν βιολογικό γιο. Ξέρεις οτι είμαι γκέι δε σημαίνει οτι δε μπορώ να κάνω παιδιά. Η πούτσα μια χαρά δουλεύει. Αν θες να την δοκιμάσεις κόπιασε.

Η τεκνοποίηση δεν έχει σχέση με τον κοινωνικό θεσμό του γάμου και τον παράλογο διαχρονικό αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από αυτόν.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Γάμησε στη χθεσινή συνέντευξη ο πρόεδρας.

Μια από τις καλύτερες του. Τον γούσταρα φουλ εδώ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
ναι ε? λολ έχω λιώσει. Μπρο για να ξέρεις έχω έναν βιολογικό γιο. Ξέρεις οτι είμαι γκέι δε σημαίνει οτι δε μπορώ να κάνω παιδιά. Η πούτσα μια χαρά δουλεύει. Αν θες να την δοκιμάσεις κόπιασε.

Η τεκνοποίηση δεν έχει σχέση με τον κοινωνικό θεσμό του γάμου και τον παράλογο διαχρονικό αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από αυτόν.
γιατί αναζητάς διαρκώς ερωτικούς συντρόφους;

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
γιατί αναζητάς διαρκώς ερωτικούς συντρόφους;

Ξέρεις πόσους στρέιτ άντρες έχω γαμήσει? Παίζει πιο πολλούς κ από γκέι.

Κομπλεξικός να μην είσαι και σε κερνάμε πούτσα με τον άντρα μου παρεάκι.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.628
Πόντοι
1.056
Ποια ''συνύπαρξη'' ρε μπάρμπα.

Οι ''συνυπάρξεις'' και τα παπατζιλίκια ολκής που λες ήταν διαχρονικό όχημα για την ασημαντοποίηση της αγάπης στις σχέσεις των ομόφυλων ζευγαριών.

ΓΑΜΟΣ μπάρμπα. ΓΑΜΟΣ ο οποίος πλέον αφορά και τα ομόφυλα ζευγάρια. Τουμπέκα πλέον κ με τον νόμο. Αμα δε σου αρέσει μετακόμισε Ιράν.
Το νήμα αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασελάκη και οχι τους ΛΟΑΤΚΙ.
Τέλος απο εμένα αυτό το θέμα.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Το νήμα αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασελάκη και οχι τους ΛΟΑΤΚΙ.
Τέλος απο εμένα αυτό το θέμα.
Τότε σχολίασε την χθεσινή συνέντευξη του Κασσελάκη που γάμησε.

Oh wait! Θα μας πεις ή οτι δεν ήταν πολύ αριστερός ή ότι ήταν απολιτίκ ε? λολ

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.628
Πόντοι
1.056

Για τον αν γάμησε ή οχι είναι προσωπική σου εκτίμηση και διαφωνώ.
Αραδιάζει προβλήματα αλλά δεν βλέπω ρεαλιστική λύση.
Εδώ μπερδεύει το πότε θα δώσει το πόθεν έσχες. Δεν είναι η ουσία, αλλά το οτι δεν ξέρει πότε θα το δώσει.
Δυστυχώς με όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (και επι Τσίπρα και επί Κασελάκη) καταστρέφει την αριστερά στην Ελλάδα (και την αυτοαποκαλούμενη προοδευτική παράταξη).
πραγματικά προσπαθώ να δω τι προοδευτικό σε σχέση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προτείνει!!!!

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Για τον αν γάμησε ή οχι είναι προσωπική σου εκτίμηση και διαφωνώ.
Αραδιάζει προβλήματα αλλά δεν βλέπω ρεαλιστική λύση.
Εδώ μπερδεύει το πότε θα δώσει το πόθεν έσχες. Δεν είναι η ουσία, αλλά το οτι δεν ξέρει πότε θα το δώσει.
Δυστυχώς με όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (και επι Τσίπρα και επί Κασελάκη) καταστρέφει την αριστερά στην Ελλάδα (και την αυτοαποκαλούμενη προοδευτική παράταξη).
πραγματικά προσπαθώ να δω τι προοδευτικό σε σχέση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προτείνει!!!!

Καλά κάνει κ δεν το δινει το πόθεν έσχες . Μαλάκας είναι για να πέσει όλη η λούμπα του κουλικού μιντιακού συστήματος να του ρίχνει λάσπη πάνω από την κάλπη? Τα νόμιμα. Τέλη Ιουνίου κ τον μπούλο.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.628
Πόντοι
1.056
Καλά κάνει κ δεν το δινει το πόθεν έσχες . Μαλάκας είναι για να πέσει όλη η λούμπα του κουλικού μιντιακού συστήματος να του ρίχνει λάσπη πάνω από την κάλπη? Τα νόμιμα. Τέλη Ιουνίου κ τον μπούλο.
Κοίτα. Πρώτο λες οτι είσαι μορφωμένος (τα Αγγλικά σου πλέον είναι σε καθημερινή χρήση) . Αρα εκφράσεις τον μπούλο κλπ δεν αρμόζουν σε αναταλλαγή επιχειρημάτων
Το αν θα δώσει και πότε το πόθεν έσχες είναι ένα θέμα , το οποίο δεν το έθιξα.
Απλά είπα οτι εκείνος είπε μέσα σε 2 μέρες 2 διαφορετικές ημερομηνίες. Αυτό είναι πρόβλημα αναξιοπιστίας και κοροιδίας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.282
Πόντοι
3.846

Αν και παραδέχομαι το θάρρος σου να αντιμετωπίζεις μόνος ένα στρατό ομοφοβικών (gay haters πιο σωστά) ,από πολιτικό λόγο είσαι καφενείο και βγάλε.

Ο Κασσελάκης πολιτικά είναι κατηγορία φτερού. Ούτε πολιτικό λόγο έχει, ούτε ηγέτης είναι, ούτε καν ιδιαίτερα έξυπνος. Ο Τσίπρας τον έβαλε για να διώξει την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως πάρει το κέντρο από το ΠΑΣΟΚ και ξανακυβερνήσει. Και για να χρησιμοποιήσω δική σου προσφιλή έκφραση, ο Κασελάκης είναι με borrowed time στο κόμμα. Νομίζεις οτι Παπάς και Πολάκης τον έκαναν αρχηγό επειδή είδαν το λαμπρό του μέλλον; Μόλις κάνει τη δουλειά του, θα εξαφανιστεί όπως εμφανίστηκε - δηλαδή χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Το λάθος που κάνουν οι ΛΟΑΤΚΙ σαν εσένα, είναι ότι νομίζετε πως ο κόσμος είναι εσείς και οι φίλοι σας. Ούτε στο Μπρούκλιν ζεις, ούτε στο Κρόιτσμπεργκ. Στην ορθόδοξη Ελλάδα ζεις, εδώ τα gay politics είναι τελευταία προτεραιότητα, πως θα διοριστούν κοιτάνε όλοι. Εδώ περιφέρουν την εικόνα της Αγιας Παρασκευής σε θάλαμο καρκινοπαθών (επί ΣΥΡΙΖΑ) και εσύ μου λες για αποδοχή;
Δε βλέπεις πόσοι Έλληνες που πάνε Εκκλησία 10' το Μεγάλο Σάββατο πίστεψαν ότι με το γάμο ομοφυλοφίλων θα καταργηθεί η θρησκεία;

Δικαίωμά σου να ζεις τη ζωή σου όπως έχεις επιλέξει, αλλά μην περιμένεις από τον Κασελάκη να στην κάνει καλύτερη. Εδώ ολόκληρός Λαμπράκης που έστελνε τον πρωθυπουργό για να του πάρει καφέ και δε βοήθησε τους ομοίους του.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Ο Κασσελάκης πολιτικά είναι κατηγορία φτερού. Ούτε πολιτικό λόγο έχει, ούτε ηγέτης είναι, ούτε καν ιδιαίτερα έξυπνος.

Πούτσες μπλε. Έχει πάει έτη φωτός από τον Σεπτέμβριο ο Κασσελάκης και θα βελτιωθεί πολύ ακόμα.
Μέρα με την νύχτα από τον Σεπτέμβριο το πως είναι σήμερα με τον πολιτικό του λόγο. Κάθε άλλο πανέξυπνος είναι.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Το λάθος που κάνουν οι ΛΟΑΤΚΙ σαν εσένα, είναι ότι νομίζετε πως ο κόσμος είναι εσείς και οι φίλοι σας. Ούτε στο Μπρούκλιν ζεις, ούτε στο Κρόιτσμπεργκ. Στην ορθόδοξη Ελλάδα ζεις, εδώ τα gay politics είναι τελευταία προτεραιότητα, πως θα διοριστούν κοιτάνε όλοι. Εδώ περιφέρουν την εικόνα της Αγιας Παρασκευής σε θάλαμο καρκινοπαθών (επί ΣΥΡΙΖΑ) και εσύ μου λες για αποδοχή;
Δε βλέπεις πόσοι Έλληνες που πάνε Εκκλησία 10' το Μεγάλο Σάββατο πίστεψαν ότι με το γάμο ομοφυλοφίλων θα καταργηθεί η θρησκεία;

Τι παπατζιλίκι γενίκευση είναι αυτό? Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι ο Κασσελάκης πρόεδρας. Από το 2007 ψήφιζα το κόμμα. Απλά τώρα ένα παραπάνω πόρωση που βλέπω έναν άνθρωπο συνομήλικό μου με πάνω κάτω τις ίδιες προκλήσεις με εμένα στο ταυτοτικό ζήτημα του σεξ. προσανατολισμού.

Για τα άλλα κλαιν. Συμφωνώ. Αλλά αυτοί οι θρησκόληπτοι σιγοπεθαίνουν στην Ελλάδα. Εγώ είμαι πχ millenial οι gen z θα έχουν πολύ λιγότερες εξαρτήσεις όπως βλέπω από θεοκρατικές παπάτζες. Θεωρώ οτι στο life time μου θα έχουμε και διαχωρισμό κράτους εκκλησίας. Που για μένα θα είναι ίσως η μεγαλύτερη τομή στην σύγχρονη Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom