Κάτω από 15%Εγω ρωταω, για τεταρτη φορα.
Ποιος ειναι ο πηχυς κατω απο τον οποιο πρεπει να παραιτηθει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τα...δικά μου ψυχολογικα?Γιατί το φοβάσαι? Γιατί δεν θα μπορεί να απειλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον Κασσελάκη να είναι ο αρχηγός της κεντροαριστεράς που θα πάρει όλο το μετακινούμενο χώρο και θα γαμήσει τον κούλη στη συνέχεια?
Είναι safe space εδώ. Πες μας για τα ψυχολογικά σου.
Εκκρεμει μια ερωτηση, θα την κανω και πέμπτη φορα?
Μπορεις να πεις απλα "δεν θελω να απαντησω, ειμαι κότα" και ληγει το ζητημα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Πουστης εισαι, μεταξυ μας, αλλα μην το διαλαλεις κιολας, δεν ειναι παρασημο.Ανοιχτά γκέι άντρας είμαι. Μακάρι να του ''γυαλουρίσω'' βασικά. Κ γαμώ τα τεκνά ο πρόεδρας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ εισαι σοβαρος ανθρωπος και απαντησες ευθεως. Ο αλλος να δω.Κάτω από 15%
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 506
- Πόντοι
- 96
Πουστης εισαι, μεταξυ μας, αλλα μην το διαλαλεις κιολας, δεν ειναι παρασημο.
Ελά μωρή ομοφοβική βλαχάρα. Μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα κάθε τρεις κ λίγο με τα ομοφοβικά παπατζιλίκια σου.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Ομοφοβικος-ξεομοφοβικος, εσυ ΠΟΥΣΤΗΣ εισαι.Ελά μωρή ομοφοβική βλαχάρα. Μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα κάθε τρεις κ λίγο με τα ομοφοβικά παπατζιλίκια σου.
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 506
- Πόντοι
- 96
Τα...δικά μου ψυχολογικα?
Ε ναι, αφού σκίζεσαι σε κάθε πόστ να μας λες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτω από 15%, τα ποσοστά που έπιασε στους μηχανικούς (λολ) και όλα τα λοιπά για να αυτοπαρηγοριέσαι.
Είναι τόσο διάτρητο το άγχος για το τι μπορεί να κάνει η δυναμική του Κασσελάκη που σε βλέπω πιο πολύ να σε νοιάζει τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ παρά ο κούλης στις εκλογές. Με τον καημό του 15% θα πας άκλαφτος το βράδυ των εκλογών. Φιλικά δλδ το λέω.
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 506
- Πόντοι
- 96
ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΟμοφοβικος-ξεομοφοβικος, εσυ ΠΟΥΣΤΗΣ εισαι.
Φιλικά τα λέω ελπίζω να μη παρεξηγιέσαι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
5...4....3...ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ
Φιλικά τα λέω ελπίζω να μη παρεξηγιέσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Aντε, γλυτωσες τον εξευτελισμο το βραδυ των εκλογων, θα σε χασουμε απο σημερα
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 506
- Πόντοι
- 96
Aντε, γλυτωσες τον εξευτελισμο το βραδυ των εκλογων, θα σε χασουμε απο σημερα
Μα γιατί φιλικά τα λέω. Πλάκα κάνω αφού.
Εξάλλου πούστη αυτός άρχισε να με αποκαλεί. Αν κάποιος πρέπει να μας αποχαιρετίσει αυτός δεν θα έπρεπε ή έχουμε διπλά στάνταρντς?
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.244
- Πόντοι
- 3.846
τι έγινε, είναι κακός ο Ανδρουλάκης τώρα; Άλλα έλεγες πριν τις βουλευτικές.Για μενα ο,τιδηποτε πανω απο 11-12 θα ειναι θλιβερο.
Αλλά και απο το ΠΑΣΟΚ μην περιμενεις και πολλα, 10,6% ειχε κι εκεινο στις περιφερειακες. Και εχει και την απωλεια Λοβερδου. Μην εχουν και μονοψηφιο, φοβαμαι. Εντελως αντιπαθητικη προσωπικοτητα ο αρχηγος τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω ρωταω, για τεταρτη φορα.
Ποιος ειναι ο πηχυς κατω απο τον οποιο πρεπει να παραιτηθει?
Πάντως έστω και καθυστερημένα θα συμφωνήσουμε. Ούτε ο Ανδρουλάκης έφερε την άνοιξη για το ΠΑΣΟΚ. Για το Λοβέρδο δεν το συζητώ, και στο σπίτι του να έκανε εκλογές, θα τις έχανε.
Φώφη θα λέτε και θα κλαίτε. Δεν υπάρχουν προσωπικότητες στο ΠΑΣΟΚ. Θέλει μεταγραφές η ομάδα.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.244
- Πόντοι
- 3.846
Δηλαδή εσύ είσαι κόμμα-gay. Αυτό σε νοιάζει ,να δεις μια μέρα ένα gay πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Άρα τι μας τα πρήζεις με το ΣΥΡΙΖΑ;Γιατί το φοβάσαι? Γιατί δεν θα μπορεί να απειλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον Κασσελάκη να είναι ο αρχηγός της κεντροαριστεράς που θα πάρει όλο το μετακινούμενο χώρο και θα γαμήσει τον κούλη στη συνέχεια?
Είναι safe space εδώ. Πες μας για τα ψυχολογικά σου.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Πουστης είσαι τύπε, όσο και να κορδώνεσαι. Μόνος σου το έγραψες.Μα γιατί φιλικά τα λέω. Πλάκα κάνω αφού.
Εξάλλου πούστη αυτός άρχισε να με αποκαλεί. Αν κάποιος πρέπει να μας αποχαιρετίσει αυτός δεν θα έπρεπε ή έχουμε διπλά στάνταρντς?
Τώρα όσο για τα αστεία με μανάδες και πατεράδες, αφορούν άλλους, @antisthenis και σια, έτσι κι αλλιώς πούστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια κανείς δεν πιστεύει.Ανοιχτά γκέι άντρας είμαι. Μακάρι να του ''γυαλουρίσω'' βασικά. Κ γαμώ τα τεκνά ο πρόεδρας.
ποιά είναι η παράνομη πράξη ?Ενας ανηλικος εκανε μια παρανομη πραξη και προσηχθη οπως επρεπε. Για ποια νοοτροπια μιλας?
εμένα όλο αυτό μου θυμίζει τον αλβανό που θίγεται όταν τον λες αλβανό
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 506
- Πόντοι
- 96
Δηλαδή εσύ είσαι κόμμα-gay. Αυτό σε νοιάζει ,να δεις μια μέρα ένα gay πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Άρα τι μας τα πρήζεις με το ΣΥΡΙΖΑ;
Ότι θα έχουμε γκέι πρωθυπουργό είναι σημαντικό.
Πιο σημαντικό όμως οτι υπο Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετεξελιχθεί σε αυτό που δεν μπόρεσε τόσα χρόνια με Τσίπρα.
Σε gay pride ?Ότι θα έχουμε γκέι πρωθυπουργό είναι σημαντικό.
Πιο σημαντικό όμως οτι υπο Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετεξελιχθεί σε αυτό που δεν μπόρεσε τόσα χρόνια με Τσίπρα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Eσενα εννοούσε όταν μου είπε πως πέρασε ένα πουστρακι και του έβαλε τον πλαστη στον κωλο και από τότε δε λέει να ξεκολλήσει από την εξώπορτα;Ναι αλλά όταν χύνω μέσα στο μουνάκι της μανούλας σου που πέταξε ομοφοβικό γαμήδι δεν την βλέπω να παραπονιέται.
Λες να γουστάρει?
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.402
- Πόντοι
- 786
εσύ συνουσιάζεσαι με τη μητέρα του μπαροκ;Ναι αλλά όταν χύνω μέσα στο μουνάκι της μανούλας σου που πέταξε ομοφοβικό γαμήδι δεν την βλέπω να παραπονιέται.
Λες να γουστάρει?
φαντασιώνεσαι γυναίκες κάποιας ηλικίας;
μήπως δεν είσαι ομοφυλόφιλος αλλά γεροντολάγνος;
φαίνεται επικερδές...
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.244
- Πόντοι
- 3.846
γιατί δε μεταναστεύεις στον Καναδά που έχουν ήδη γκέι πρωθυπουργό, αφού είναι τόσο σημαντικό για σένα;Ότι θα έχουμε γκέι πρωθυπουργό είναι σημαντικό.
Επίσης αυτό που οραματίζεσαι για το ΣΥΡΙΖΑ ,υπάρχει ήδη και ονομάζεται ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις