Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί το φοβάσαι? Γιατί δεν θα μπορεί να απειλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον Κασσελάκη να είναι ο αρχηγός της κεντροαριστεράς που θα πάρει όλο το μετακινούμενο χώρο και θα γαμήσει τον κούλη στη συνέχεια?

Είναι safe space εδώ. Πες μας για τα ψυχολογικά σου.
Τα...δικά μου ψυχολογικα?
Εκκρεμει μια ερωτηση, θα την κανω και πέμπτη φορα?
Μπορεις να πεις απλα "δεν θελω να απαντησω, ειμαι κότα" και ληγει το ζητημα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ανοιχτά γκέι άντρας είμαι. Μακάρι να του ''γυαλουρίσω'' βασικά. Κ γαμώ τα τεκνά ο πρόεδρας.
Πουστης εισαι, μεταξυ μας, αλλα μην το διαλαλεις κιολας, δεν ειναι παρασημο.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Πουστης εισαι, μεταξυ μας, αλλα μην το διαλαλεις κιολας, δεν ειναι παρασημο.

Ελά μωρή ομοφοβική βλαχάρα. Μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα κάθε τρεις κ λίγο με τα ομοφοβικά παπατζιλίκια σου.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Τα...δικά μου ψυχολογικα?

Ε ναι, αφού σκίζεσαι σε κάθε πόστ να μας λες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτω από 15%, τα ποσοστά που έπιασε στους μηχανικούς (λολ) και όλα τα λοιπά για να αυτοπαρηγοριέσαι.

Είναι τόσο διάτρητο το άγχος για το τι μπορεί να κάνει η δυναμική του Κασσελάκη που σε βλέπω πιο πολύ να σε νοιάζει τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ παρά ο κούλης στις εκλογές. Με τον καημό του 15% θα πας άκλαφτος το βράδυ των εκλογών. Φιλικά δλδ το λέω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ

Φιλικά τα λέω ελπίζω να μη παρεξηγιέσαι
5...4....3...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aντε, γλυτωσες τον εξευτελισμο το βραδυ των εκλογων, θα σε χασουμε απο σημερα

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Aντε, γλυτωσες τον εξευτελισμο το βραδυ των εκλογων, θα σε χασουμε απο σημερα

Μα γιατί φιλικά τα λέω. Πλάκα κάνω αφού.

Εξάλλου πούστη αυτός άρχισε να με αποκαλεί. Αν κάποιος πρέπει να μας αποχαιρετίσει αυτός δεν θα έπρεπε ή έχουμε διπλά στάνταρντς?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.244
Πόντοι
3.846
Για μενα ο,τιδηποτε πανω απο 11-12 θα ειναι θλιβερο.
Αλλά και απο το ΠΑΣΟΚ μην περιμενεις και πολλα, 10,6% ειχε κι εκεινο στις περιφερειακες. Και εχει και την απωλεια Λοβερδου. Μην εχουν και μονοψηφιο, φοβαμαι. Εντελως αντιπαθητικη προσωπικοτητα ο αρχηγος τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω ρωταω, για τεταρτη φορα.
Ποιος ειναι ο πηχυς κατω απο τον οποιο πρεπει να παραιτηθει?
τι έγινε, είναι κακός ο Ανδρουλάκης τώρα; Άλλα έλεγες πριν τις βουλευτικές.

Πάντως έστω και καθυστερημένα θα συμφωνήσουμε. Ούτε ο Ανδρουλάκης έφερε την άνοιξη για το ΠΑΣΟΚ. Για το Λοβέρδο δεν το συζητώ, και στο σπίτι του να έκανε εκλογές, θα τις έχανε.
Φώφη θα λέτε και θα κλαίτε. Δεν υπάρχουν προσωπικότητες στο ΠΑΣΟΚ. Θέλει μεταγραφές η ομάδα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.244
Πόντοι
3.846
Γιατί το φοβάσαι? Γιατί δεν θα μπορεί να απειλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον Κασσελάκη να είναι ο αρχηγός της κεντροαριστεράς που θα πάρει όλο το μετακινούμενο χώρο και θα γαμήσει τον κούλη στη συνέχεια?

Είναι safe space εδώ. Πες μας για τα ψυχολογικά σου.
Δηλαδή εσύ είσαι κόμμα-gay. Αυτό σε νοιάζει ,να δεις μια μέρα ένα gay πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Άρα τι μας τα πρήζεις με το ΣΥΡΙΖΑ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Μα γιατί φιλικά τα λέω. Πλάκα κάνω αφού.

Εξάλλου πούστη αυτός άρχισε να με αποκαλεί. Αν κάποιος πρέπει να μας αποχαιρετίσει αυτός δεν θα έπρεπε ή έχουμε διπλά στάνταρντς?
Πουστης είσαι τύπε, όσο και να κορδώνεσαι. Μόνος σου το έγραψες.

Ανοιχτά γκέι άντρας είμαι. Μακάρι να του ''γυαλουρίσω'' βασικά. Κ γαμώ τα τεκνά ο πρόεδρας.
Τώρα όσο για τα αστεία με μανάδες και πατεράδες, αφορούν άλλους, @antisthenis και σια, έτσι κι αλλιώς πούστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια κανείς δεν πιστεύει.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ενας ανηλικος εκανε μια παρανομη πραξη και προσηχθη οπως επρεπε. Για ποια νοοτροπια μιλας?
ποιά είναι η παράνομη πράξη ?
εμένα όλο αυτό μου θυμίζει τον αλβανό που θίγεται όταν τον λες αλβανό :confused:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Δηλαδή εσύ είσαι κόμμα-gay. Αυτό σε νοιάζει ,να δεις μια μέρα ένα gay πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Άρα τι μας τα πρήζεις με το ΣΥΡΙΖΑ;

Ότι θα έχουμε γκέι πρωθυπουργό είναι σημαντικό.

Πιο σημαντικό όμως οτι υπο Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετεξελιχθεί σε αυτό που δεν μπόρεσε τόσα χρόνια με Τσίπρα.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216

Πιο σημαντικό όμως οτι υπο Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετεξελιχθεί σε αυτό που δεν μπόρεσε τόσα χρόνια με Τσίπρα.
Σε gay pride ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ναι αλλά όταν χύνω μέσα στο μουνάκι της μανούλας σου που πέταξε ομοφοβικό γαμήδι δεν την βλέπω να παραπονιέται.

Λες να γουστάρει?
Eσενα εννοούσε όταν μου είπε πως πέρασε ένα πουστρακι και του έβαλε τον πλαστη στον κωλο και από τότε δε λέει να ξεκολλήσει από την εξώπορτα;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Ναι αλλά όταν χύνω μέσα στο μουνάκι της μανούλας σου που πέταξε ομοφοβικό γαμήδι δεν την βλέπω να παραπονιέται.

Λες να γουστάρει?
εσύ συνουσιάζεσαι με τη μητέρα του μπαροκ;
φαντασιώνεσαι γυναίκες κάποιας ηλικίας;
μήπως δεν είσαι ομοφυλόφιλος αλλά γεροντολάγνος;
φαίνεται επικερδές...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.244
Πόντοι
3.846

γιατί δε μεταναστεύεις στον Καναδά που έχουν ήδη γκέι πρωθυπουργό, αφού είναι τόσο σημαντικό για σένα;

Επίσης αυτό που οραματίζεσαι για το ΣΥΡΙΖΑ ,υπάρχει ήδη και ονομάζεται ΠΑΣΟΚ. Γιατί δεν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειδα τον Στεφανο να υποσχεται επιστροφη 13ου και 14ου μισθου στους ΔΥ

Νομιζω το 30% ειναι βεβαιο για τον Συριζα στις 9 Ιουνιου