Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.471
Πόντοι
786

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πω πω Θεε μου...Ποσο κριμα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Πρόκειται για την πιο εκκωφαντική επίδειξη δύναμης των διάφορων κέντρων που επιβάλλουν πρόσωπα και καταστάσεις. Απίστευτο , στην κυριολεξία. Το επόμενο στάδιο είναι το πολύ σε 5-6 μήνες , που θα εμφανιστούν κάποια τυχαία γκάλοπ, στα οποία "θα μειώνεται η ψαλίδα", θα δημιουργηθεί ρεύμα νίκης και μην τον είδατε.
Γεννιούνται εύλογα ερωτήματα :
Είμαστε ελεύθεροι να ψηφίζουμε ; Ή η ψήφος πλέον ελέγχεται και καθοδηγείται με άλλους τρόπους;
Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ γιατί έφαγαν τέτοιο άδειασμα από τη "σωστή πλευρά της ιστορίας" ; Τόσα ξεβρακώματα τους έκανε, γιατί να μας φυτέψουν τον Κασελάκη;
Πώς θα κυβερνήσει ο Κασελάκης ;
Άδηλο το μέλλον
Όπως τα λες τύπε, έτσι κι αλλιώς η Singular βγάζει τα αποτελέσματα. :confused:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
IMG_0123.jpeg

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
ο psycho ειναι σα εμενα τι να με λυπηθει?εγω και ο psycho λυπουμαστε εσενα και οσους ειναι σαν εσενα.
Ακριβως.

Φιλε εισαι καιρο στο κομμα η τωρα γραφτηκες? Η αληθεια ειναι οτι και ο Τσιπρας παροτι εκανε πολλα βηματα εμπρος δεν εκανε ολα οσα θα θελαμε.
Προσωπικα τωρα ενεργοποιηθηκα εγω με Στεφανο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Όχι αδερφέ σε τίποτα να φύγει ο Κούλης και να βγει ο κασελακης και να βγάλει αυστηρούς νόμους για τους βιαστές και τους γυναικοκτονους.Εγω είμαι υπέρ ο κασελακης να εφαρμόσει και νόμο θανατικής ποινής στους γυναικοκτονους και στους βιαστές,αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έκανα το εξής για τους γυναικοκτονους και τους βιαστές : θα τους έβαζα 1 χρόνο μέσα αλλά να βασανιστούν τέρμα μιλάμε ξύλο κάθε μέρα από τους υπόλοιπους κρατούμενους και μετά από 1 χρόνο θα είχα βγάλει νόμο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή,έτσι ώστε και όλοι αυτοί να ταλαιπωρηθουν στη φυλακή 1 χρόνο και να μη γλυτώσουν τον θάνατο.Ο Κούλης δε φτάνει που έχει κάνει τη οικονομία της Ελλάδας μπουρδέλο αλλά δε κάνει και κάτι με όλα αυτά τα τέρατα τους γυναικοκτονους και τους βιαστές,τους βάζει μέσα 15 χρόνια και μετά βγαίνουν,όχι κύριε Κούλη θέλουμε να τους βάλεις φυλακή 1 χρόνο και να βγάλεις νόμο να βασανιστούν σα το Χριστό μέσα στη φυλακή αυτό τον 1 χρονο και μετά από αυτόν τον 1 χρόνο θανατική ποινή.
Εκδημοκρατίστηκες ζανούλη, σε συνέτισαν τα απανωτά μπαν. :confused::confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
δε εχω γραφτει στο κομμα ρε.Απλα εννοω οτι ψηφισα και στις 2 εκλογες δε ημουν απων.

Α δεν εριξες Στεφανο στις εσωκομματικες? Δε πειραζει απο εδω και περα.
Ολους τους θελουμε μαζι μας.
Εκτος απο τους δεξιους. Μονο εαν δηλωσουν μετανοια γιατι αλλιως δε βγαινουμε.
Παντως με τους βιαστες και τους γυναικοκτονους πρεπει να ειναι το πρωτο νομοσχεδιο επαναφορα θανατικης ποινης.
Πρεπει να τελειωνει αυτο με εναν νομο και ενα αρθρο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Αυτό σου λέω ένας πολιτικός που είναι σωστός θα πρέπει να ευνοεί τους πάντες ο Κούλης ευνοεί μόνο τους πορτοφολαδες.Εισαι της Πάρτης σου άνθρωπος και τέτοια σκουπιδια σα εσένα ποτέ δε θα κερδίσουν τον παράδεισο.Ο σωστός άνθρωπος δε κοιτάζει μόνο το τομάρι του,πες τουλάχιστον βρε παπάρα έχω συμφεροντα από τον Κούλη και γι'αυτό τον ψηφίζω αλλά σαν πολιτικός είναι ο χειροτερος όλων.Πες το όμως.
Και θρησκόληπτος ο Ζανούλης, νέα version 2.0 beta

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.471
Πόντοι
786
Α δεν εριξες Στεφανο στις εσωκομματικες? Δε πειραζει απο εδω και περα.
Ολους τους θελουμε μαζι μας.
Εκτος απο τους δεξιους. Μονο εαν δηλωσουν μετανοια γιατι αλλιως δε βγαινουμε.
Παντως με τους βιαστες και τους γυναικοκτονους πρεπει να ειναι το πρωτο νομοσχεδιο επαναφορα θανατικης ποινης.
Πρεπει να τελειωνει αυτο με εναν νομο και ενα αρθρο.
μόνο η λευκορωσία έχει την θανατική ποινή στην ευρωπαϊκή ήπειρο,
η επαναφορά της, πιστεύω, σημαίνει έξοδο από συμβούλιο ευρώπης, όπως επί χούντας, και ΕΕ

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
μόνο η λευκορωσία έχει την θανατική ποινή στην ευρωπαϊκή ήπειρο,
η επαναφορά της, πιστεύω, σημαίνει έξοδο από συμβούλιο ευρώπης, όπως επί χούντας, και ΕΕ
Να αλλαξει η ευρωπη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories