PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.213
- Πόντοι
- 456
Όχι αδερφέ σε τίποτα να φύγει ο Κούλης και να βγει ο κασελακης και να βγάλει αυστηρούς νόμους για τους βιαστές και τους γυναικοκτονους.Εγω είμαι υπέρ ο κασελακης να εφαρμόσει και νόμο θανατικής ποινής στους γυναικοκτονους και στους βιαστές,αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έκανα το εξής για τους γυναικοκτονους και τους βιαστές : θα τους έβαζα 1 χρόνο μέσα αλλά να βασανιστούν τέρμα μιλάμε ξύλο κάθε μέρα από τους υπόλοιπους κρατούμενους και μετά από 1 χρόνο θα είχα βγάλει νόμο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή,έτσι ώστε και όλοι αυτοί να ταλαιπωρηθουν στη φυλακή 1 χρόνο και να μη γλυτώσουν τον θάνατο.Ο Κούλης δε φτάνει που έχει κάνει τη οικονομία της Ελλάδας μπουρδέλο αλλά δε κάνει και κάτι με όλα αυτά τα τέρατα του γυναικοκτονους και τους βιαστές,τους βάζει μέσα 15 χρόνια και μετά βγαίνουν,όχι κύριε Κούλη θέλουμε να τους βάλεις φυλακή 1 χρόνο και να βγάλεις νόμο να βασανιστούν σα το Χριστό μέσα στη φυλακή και μετά από 1 χρόνο θανατική ποινή.
Βαγγελαρα μαζι σου γι αυτο το λογο και μονο αξιζει και επιβαλλεται να γινει πρωθυπουργος ο Στεφανος. Για να βαλει τους βιαστες και τους γυναικοκτονους στη φυλακη.
Βασανισμος πρωτα και θανατικη ποιινη σε βιαστες και γυναικοκτονους. Αυτο και μονο να κανει θα παμε 100 χρονια μπροστα.
Αν ειναι δυνατον βιαστες και οι γυναικοκτονοι να κυκλοφορουν αναμεσα μας. Κρατανε και την οικονομια πισω ολοι αυτοι.
Ολα θα παρουν το δρομο τους απο εκει και περα.
Ο Κουλης περα απο το να μας γαμαει καθε μερα δεν εχει κανει τιποτα για τους βιαστες και τους γυναικοκτονους. Μας βιαζει εμας και τα ονειρα μας καθημερινα. Αλλη Ελλαδα ονειρευομουν εγω και εμενα και τα παιδια μου. Ετοιμος ειμαι να τα στειλω εξω.
Α ρε Ελληναρες γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. Πρεπει κατι να αλλαξει σε αυτο το τοπο.
Τελευταία τροποποίηση: