Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.327
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ κόβω και το πενηντάλεπτο θα μου κλάσουν 3 μάντρεςΑπο το 24 τυπε θα ερθει ο ΑΕΡΓΟΣ ΥΠ ΟΙΚ να παταξει το μαυρο χρημα.
αχαχχαχαχα
Εγώ κόβω και το πενηντάλεπτο θα μου κλάσουν 3 μάντρεςΑπο το 24 τυπε θα ερθει ο ΑΕΡΓΟΣ ΥΠ ΟΙΚ να παταξει το μαυρο χρημα.
αχαχχαχαχα
Ποια προκαταβολη?έτσι λες στα κορόιδα ότι για την προκαταβολή δεν χρειάζονται απόδειξη?
Ασε...δεν ειναι για σενα αυταΤα εχεις παρει τα χαπια σου σημερα?
Σιγουρα εισαι καλα?
παίρνουν και έναντιΤυπε και για τον Τσιπρα τα λεγανε αυτα και ειδες τι εγινε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι υπαρχει δικηγορος που μπαινει?
ΔυστυχωςΓιατι υπαρχει δικηγορος που μπαινει?
προκαταβολή μπορεί να είναι μέρος ή όλο το ποσό.Ποια προκαταβολη?
Ολα μπροστα τα παιρνω
Ο Νεσκουϊκάρας είναι να τον έχεις πελώρια ανάγκη;Ελα ρε Ζαν Κλωντ, σε ειχαμε πελωρια αναγκη
Κοβωπροκαταβολή μπορεί να είναι μέρος ή όλο το ποσό.
Απόδειξη κόβεις ή κάνεις Black Friday όλο το χρόνο εσύ?
Τι πεταγεσαι μωρη τσαπου? Σε εφτυσε η κολομβιανη και μας ζαλιζεις τα @@?Ασε...δεν ειναι για σενα αυτα
Τυπε και για τον Τσιπρα τα λεγανε αυτα και ειδες τι εγινε...
πιο μπλοκάκι της τυποτράστ είναι για να σε δω
Ο Μητσοτάκης και αυτός είναι ένα κατασκεύασμα δεν είναι Αιζενχάουερ ή Τσωρτσιλ.Πρόκειται για την πιο εκκωφαντική επίδειξη δύναμης των διάφορων κέντρων που επιβάλλουν πρόσωπα και καταστάσεις. Απίστευτο , στην κυριολεξία. Το επόμενο στάδιο είναι το πολύ σε 5-6 μήνες , που θα εμφανιστούν κάποια τυχαία γκάλοπ, στα οποία "θα μειώνεται η ψαλίδα", θα δημιουργηθεί ρεύμα νίκης και μην τον είδατε.
Γεννιούνται εύλογα ερωτήματα :
Είμαστε ελεύθεροι να ψηφίζουμε ; Ή η ψήφος πλέον ελέγχεται και καθοδηγείται με άλλους τρόπους;
Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ γιατί έφαγαν τέτοιο άδειασμα από τη "σωστή πλευρά της ιστορίας" ; Τόσα ξεβρακώματα τους έκανε, γιατί να μας φυτέψουν τον Κασελάκη;
Πώς θα κυβερνήσει ο Κασελάκης ;
Άδηλο το μέλλον
Τα εχεις παρει τα χαπια σου σημερα?
Σιγουρα εισαι καλα?
Δεν εχω λογο να σε ειρωνευτω.Αν δε με ειρωνεύεσαι και τα λες αλήθεια αυτά όλα και συμφωνείς μαζί μου μπράβο σου.
Με τον ιδιο ταχυδακτυλουργικο τροπο που βγηκε το παρακατω αστερι. Με το ιδιο τρικ θα βγει και το επομενο αστερι στην πολιτικη σκηνη. Ροδα ειναι και γυριζειΆδηλο το μέλλον
μη μου πεις !!!!Ζανούλη τι εγινε?
Απλή απορία.γιατι δεν τους αφήνουν οι Αμερικάνοι που έχουν συμφέροντα στην περιοχή, διόδους, βάσεις φρουρές εξηκονταρχιες χρήμα σε επενδύσεις δεν το επιτρέπουν να γινει μονοκρατορια στην περιοχή ένας εν δυναμει εχθρος των συμφερόντων τους. Ξέρεις ότι το στράτευμα είναι τόσο για τον πούτσο που μας δίνουν τελειως δωρεαν 2 c130 καθώς τα δικά μας είναι του 1948 έχουν γράψει δισεκατομύρια ώρες πτήσεις και για να μη πέσει κανένα και γίνει ρεζίλι το ΝΑΤΟ και ο στρατός του ελέους δίνουν απο αυτά που αποσύρουν.
Μη κοιτάς το με αρετή και τόλμη διάβασε με ανοιχτό μυαλό και χωρίς παρωπίδες κάθε μικρή είδηση σημαίνει πολλά γιατι οι εθνικές τραγωδιες δεν γίνονται έτσι κατα τύχη όλα γινονται γιατι απαξιωνεται το σύμπαν....