Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.741
- Πόντοι
- 3.656
Mην ανοιγεσαι...μη μου πεις !!!!
Δεν θα τον χαρουμε για πολυ
Mην ανοιγεσαι...μη μου πεις !!!!
αυτό που συμβαίνει μαζί του ειναι ανεξηγητο...Mην ανοιγεσαι...
Δεν θα τον χαρουμε για πολυ
γιατι θέλω να εντυπωσιάζω μαλάκες και να τσιμπάνε.Απλή απορία.
Αφου μπορείς με μια απλή αναζήτηση να βρεις και πότε αγοράσαμε και ποιόν τύπο αγοράσαμε και πότε βγήκε το πρώτο αεροσκάφος παραγωγής, γιατί δεν το κάνεις και πετάς ένα άσχετο 1948 στον αέρα;
Και ατυχήματα έχουν γίνει. Έπεσαν δυο, το ένα πήρε μαζί του 63 ψυχές. Άκουσες να γίνεται ρεζίλι κανένα ΝΑΤΟ; Ατυχήματα συμβαίνουν συνεχώς, σε ολον τον κόσμο.
Κι αυτά τα δύο που μας δίνουν δεν είναι δωρεάν. Συμφωνία αγορας καινούριων, περιλαμβάνει μπόνους και δύο από απόθεμα, που θα ανακατασκευαστουν στις ΗΠΑ, με κόστος τουλάχιστον 7 εκατομμύρια το ένα.
Ο τζαμπας πέθανε.
Καθολου!!αυτό που συμβαίνει μαζί του ειναι ανεξηγητο...
Σςςς,μη φωνάζεις τύπε.Θα ξυπνήσεις τα κομματόσκυλα και τα μαστουρωμένα από τα ΜΜΕ γερόντιαΘα μπορούσε κάποιος να με πει μαλάκααααα είσαι υπερβολικός
κάηκε η Εύβοια
τρακαραν τα τρένα
ανατινάχτηκε η κύρια πτέρυγα μάχης της χώρας επι 4 μέρες εγκαταλήφθηκε η βάση δεν είχε αεροπορία η ελλάδα
καηκε ο εβρος
πνιγηκε η θεσσαλία
κοπηκε στα δυο η Ελλάδα.
Σήμερα έγινε και αυτό:
Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο
καταλαβαίνει κάποιος γιατί ακριβώς μιλάμε;
Μιλάμε για διακυβέρνηση και χειρισμό καταστάσεων όχι της πούτσας εν δυνάμει για εθνική προδοσία, δηλαδή ελλείψη μέσων ενημέρωσης που να πούνε τα πράγματα με το όνομα τους, βαφτίζουν το άσπρο μαύρο και μας παρουσιάζουν τους πιο ανίκανους ως πιο ικανούς και άριστους.
Αγκομαχώντας τρέχουν πίσω από κάθε εθνική τραγωδία να συμμαζέψουν τα ασυμάζευτα.
Μπορεί να κατανοήσει κάποιος για τι ακριβώς μιλάμε; ο δεύτερος την τάξη και μεγέθους οδικός άξονας της χώρας κλειστός και μάλιστα απο κακοτεχνία....
Να μη μακρυγορώ. Με ένα μόνο f16 οι Τούρκοι μπορούν να διαλύσουν την Ελλάδα στα εξ ων συνετέθη.
Κοβεται η χώρα στα δύο κάθε μήνα!!!!!
Τι είναι τούτοι εδώ ρεεεεεεεεεε;
Είδες να εντυπωσιαζεται κανείς;γιατι θέλω να εντυπωσιάζω μαλάκες και να τσιμπάνε.
έχουμε συμφέροντα ρεΑνεξήγητο είναι όσοι από εσας που ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία ενώ δε έχει κάνει τίποτα ποτέ του αυτός.
ναι αλλά ευνοεί εμάς τους πλουτοκράτες και γαμάει τον εργαζόμενο. μας βολεύει...Δε μπορείτε όμως να κοιτάζετε μόνο τη πάρτη σας δείτε το και λίγο σφαιρικά το θέμα,τι έχει κάνει ο Κούλης?το απόλυτο τίποτα.Οκ ψηφίζεις Κούλη?δε θα κράζεις όμως όσους λένε πως ο Κούλης είναι άχρηστος γιατί οντως ένας από τους πιο άχρηστους πολιτικούς του κόσμου όλου είναι.
Tύπε εισαι εκτος γραμμης, ο Συριζα ειναι εναντιον της αυστηροποιησης των ποινωνΌχι αδερφέ σε τίποτα να φύγει ο Κούλης και να βγει ο κασελακης και να βγάλει αυστηρούς νόμους για τους βιαστές και τους γυναικοκτονους.Εγω είμαι υπέρ ο κασελακης να εφαρμόσει και νόμο θανατικής ποινής στους γυναικοκτονους και στους βιαστές,αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έκανα το εξής για τους γυναικοκτονους και τους βιαστές : θα τους έβαζα 1 χρόνο μέσα αλλά να βασανιστούν τέρμα μιλάμε ξύλο κάθε μέρα από τους υπόλοιπους κρατούμενους και μετά από 1 χρόνο θα είχα βγάλει νόμο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή,έτσι ώστε και όλοι αυτοί να ταλαιπωρηθουν στη φυλακή 1 χρόνο και να μη γλυτώσουν τον θάνατο.Ο Κούλης δε φτάνει που έχει κάνει τη οικονομία της Ελλάδας μπουρδέλο αλλά δε κάνει και κάτι με όλα αυτά τα τέρατα του γυναικοκτονους και τους βιαστές,τους βάζει μέσα 15 χρόνια και μετά βγαίνουν,όχι κύριε Κούλη θέλουμε να τους βάλεις φυλακή 1 χρόνο και να βγάλεις νόμο να βασανιστούν σα το Χριστό μέσα στη φυλακή και μετά από 1 χρόνο θανατική ποινή.
Πιθανον. Ειναι ακομη πιο χαζος απο τον Ζανεμένα δεν μου κάνει για ζαν αυτος
πιο πολύ για τον oreos24 μου φέρνει
για την "πουτανοποίηση" τι έχεις να πεις?Όχι αδερφέ σε τίποτα να φύγει ο Κούλης και να βγει ο κασελακης και να βγάλει αυστηρούς νόμους για τους βιαστές και τους γυναικοκτονους.Εγω είμαι υπέρ ο κασελακης να εφαρμόσει και νόμο θανατικής ποινής στους γυναικοκτονους και στους βιαστές,αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έκανα το εξής για τους γυναικοκτονους και τους βιαστές : θα τους έβαζα 1 χρόνο μέσα αλλά να βασανιστούν τέρμα μιλάμε ξύλο κάθε μέρα από τους υπόλοιπους κρατούμενους και μετά από 1 χρόνο θα είχα βγάλει νόμο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή,έτσι ώστε και όλοι αυτοί να ταλαιπωρηθουν στη φυλακή 1 χρόνο και να μη γλυτώσουν τον θάνατο.Ο Κούλης δε φτάνει που έχει κάνει τη οικονομία της Ελλάδας μπουρδέλο αλλά δε κάνει και κάτι με όλα αυτά τα τέρατα του γυναικοκτονους και τους βιαστές,τους βάζει μέσα 15 χρόνια και μετά βγαίνουν,όχι κύριε Κούλη θέλουμε να τους βάλεις φυλακή 1 χρόνο και να βγάλεις νόμο να βασανιστούν σα το Χριστό μέσα στη φυλακή και μετά από 1 χρόνο θανατική ποινή.
Άπο που προκυπτει αυτο?Φιλε εγω τον πιστευω. Με κασσελακη ανανεωθηκε η ελπιδα μου. Η τελευταια ευκαιρια της Ελλαδος. Δε θα ξαναυπαρξει αλλη.
Τρολάρει τους συριζαιους ρε τύπεΆπο που προκυπτει αυτο?
Τον ξερεις προσωπικα?
Πριν ενα μηνα εγινε γνωστος .
Οτι ξερουμε ειναι αυτα που σερβιρουν τα ΜΜΕ.
Αυτους που ορισε σημερα σε θεσεις στον ΣΥΡΙΖΑ τους ηξερε απο παλια και τους αξιολογησε αυτος?
Μηπως βιαζεσαι?
Δεν υπαρχουν αριστερα και δεξια κομματα γιατι οι νομοι υπαγορευονται απο τις ΗΠΑ και τις ΒρυξελλεςΗ αληθεια ειναι οτι συντομα θα εχουμε δυο δεξια κομματα
Δεν λέμε τίποτα τύπε.Αυτό σου λέω ένας πολιτικός που είναι σωστός θα πρέπει να ευνοεί τους πάντες ο Κούλης ευνοεί μόνο τους πορτοφολαδες.Εισαι της Πάρτης σου άνθρωπος και τέτοια σκουπιδια σα εσένα ποτέ δε θα κερδίσουν τον παράδεισο.Ο σωστός άνθρωπος δε κοιτάζει μόνο το τομάρι του,πες τουλάχιστον βρε παπάρα έχω συμφεροντα από τον Κούλη και γι'αυτό τον ψηφίζω αλλά σαν πολιτικός είναι ο χειροτερος όλων.Πες το όμως.
Γιατι ρε , δε σου αρεσει ο Αμερικανικος 6ος στολος που ερχεται καθε χρονο στην τρουμπα ???Αλλο ενα τσιρακι γκολουμ απο τα διαστραμεννα ινστιτούτα της Αμερικής. Μπραβο παιδια..
Έρχεται η 13ωρη εργασία θα δουλευτε εσείς οι αριστεροί στα κάτεργα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.Εντάξει τραβά στον διάολο τώρα δεξιε ατομιστή και σκουλίκι.Ετσι είστε μόνο το τομάρι σας κοιταζετε σιχαμένα ανθρωπάκια.