Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Απλή απορία.
Αφου μπορείς με μια απλή αναζήτηση να βρεις και πότε αγοράσαμε και ποιόν τύπο αγοράσαμε και πότε βγήκε το πρώτο αεροσκάφος παραγωγής, γιατί δεν το κάνεις και πετάς ένα άσχετο 1948 στον αέρα;
Και ατυχήματα έχουν γίνει. Έπεσαν δυο, το ένα πήρε μαζί του 63 ψυχές. Άκουσες να γίνεται ρεζίλι κανένα ΝΑΤΟ; Ατυχήματα συμβαίνουν συνεχώς, σε ολον τον κόσμο.
Κι αυτά τα δύο που μας δίνουν δεν είναι δωρεάν. Συμφωνία αγορας καινούριων, περιλαμβάνει μπόνους και δύο από απόθεμα, που θα ανακατασκευαστουν στις ΗΠΑ, με κόστος τουλάχιστον 7 εκατομμύρια το ένα.
Ο τζαμπας πέθανε.
γιατι θέλω να εντυπωσιάζω μαλάκες και να τσιμπάνε.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.741
Πόντοι
3.656
αυτό που συμβαίνει μαζί του ειναι ανεξηγητο...
Καθολου!!
Εχει σηκωσει το λαβαρο της επαναστασης ΜΟΝΟΣ του.
Οι αλλοι ειναι γιαλαντζηδες ψεκασμενοι και δεν τους κυνηγαει κανεις.
Ο μονος αμολυντος σωστος μπαρουτοκαπνισμενος συριζαιος ειναι ο ζανκλω.Με τα μειλ του στο κομμα με το στρωμενο παιδικο του κρεβατακι με την μπυρα του στο παγκακι.ΚΥΡΙΟΣ.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.431
Πόντοι
3.786
Θα μπορούσε κάποιος να με πει μαλάκααααα είσαι υπερβολικός
κάηκε η Εύβοια
τρακαραν τα τρένα
ανατινάχτηκε η κύρια πτέρυγα μάχης της χώρας επι 4 μέρες εγκαταλήφθηκε η βάση δεν είχε αεροπορία η ελλάδα
καηκε ο εβρος
πνιγηκε η θεσσαλία
κοπηκε στα δυο η Ελλάδα.

Σήμερα έγινε και αυτό:
Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο

καταλαβαίνει κάποιος γιατί ακριβώς μιλάμε;

Μιλάμε για διακυβέρνηση και χειρισμό καταστάσεων όχι της πούτσας εν δυνάμει για εθνική προδοσία, δηλαδή ελλείψη μέσων ενημέρωσης που να πούνε τα πράγματα με το όνομα τους, βαφτίζουν το άσπρο μαύρο και μας παρουσιάζουν τους πιο ανίκανους ως πιο ικανούς και άριστους.

Αγκομαχώντας τρέχουν πίσω από κάθε εθνική τραγωδία να συμμαζέψουν τα ασυμάζευτα.

Μπορεί να κατανοήσει κάποιος για τι ακριβώς μιλάμε; ο δεύτερος την τάξη και μεγέθους οδικός άξονας της χώρας κλειστός και μάλιστα απο κακοτεχνία....

Να μη μακρυγορώ. Με ένα μόνο f16 οι Τούρκοι μπορούν να διαλύσουν την Ελλάδα στα εξ ων συνετέθη.
Κοβεται η χώρα στα δύο κάθε μήνα!!!!!

Τι είναι τούτοι εδώ ρεεεεεεεεεε;
Σςςς,μη φωνάζεις τύπε.Θα ξυπνήσεις τα κομματόσκυλα και τα μαστουρωμένα από τα ΜΜΕ γερόντια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
εμένα δεν μου κάνει για ζαν αυτος

πιο πολύ για τον oreos24 μου φέρνει :2funny:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Δε μπορείτε όμως να κοιτάζετε μόνο τη πάρτη σας δείτε το και λίγο σφαιρικά το θέμα,τι έχει κάνει ο Κούλης?το απόλυτο τίποτα.Οκ ψηφίζεις Κούλη?δε θα κράζεις όμως όσους λένε πως ο Κούλης είναι άχρηστος γιατί οντως ένας από τους πιο άχρηστους πολιτικούς του κόσμου όλου είναι.
ναι αλλά ευνοεί εμάς τους πλουτοκράτες και γαμάει τον εργαζόμενο. μας βολεύει...
ενώ αν έρθει κανας κασελάκης θα αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε μισθάρες και υπερωρίες :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Όχι αδερφέ σε τίποτα να φύγει ο Κούλης και να βγει ο κασελακης και να βγάλει αυστηρούς νόμους για τους βιαστές και τους γυναικοκτονους.Εγω είμαι υπέρ ο κασελακης να εφαρμόσει και νόμο θανατικής ποινής στους γυναικοκτονους και στους βιαστές,αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έκανα το εξής για τους γυναικοκτονους και τους βιαστές : θα τους έβαζα 1 χρόνο μέσα αλλά να βασανιστούν τέρμα μιλάμε ξύλο κάθε μέρα από τους υπόλοιπους κρατούμενους και μετά από 1 χρόνο θα είχα βγάλει νόμο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή,έτσι ώστε και όλοι αυτοί να ταλαιπωρηθουν στη φυλακή 1 χρόνο και να μη γλυτώσουν τον θάνατο.Ο Κούλης δε φτάνει που έχει κάνει τη οικονομία της Ελλάδας μπουρδέλο αλλά δε κάνει και κάτι με όλα αυτά τα τέρατα του γυναικοκτονους και τους βιαστές,τους βάζει μέσα 15 χρόνια και μετά βγαίνουν,όχι κύριε Κούλη θέλουμε να τους βάλεις φυλακή 1 χρόνο και να βγάλεις νόμο να βασανιστούν σα το Χριστό μέσα στη φυλακή και μετά από 1 χρόνο θανατική ποινή.
Tύπε εισαι εκτος γραμμης, ο Συριζα ειναι εναντιον της αυστηροποιησης των ποινων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εμένα δεν μου κάνει για ζαν αυτος

πιο πολύ για τον oreos24 μου φέρνει :2funny:
Πιθανον. Ειναι ακομη πιο χαζος απο τον Ζαν

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Όχι αδερφέ σε τίποτα να φύγει ο Κούλης και να βγει ο κασελακης και να βγάλει αυστηρούς νόμους για τους βιαστές και τους γυναικοκτονους.Εγω είμαι υπέρ ο κασελακης να εφαρμόσει και νόμο θανατικής ποινής στους γυναικοκτονους και στους βιαστές,αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έκανα το εξής για τους γυναικοκτονους και τους βιαστές : θα τους έβαζα 1 χρόνο μέσα αλλά να βασανιστούν τέρμα μιλάμε ξύλο κάθε μέρα από τους υπόλοιπους κρατούμενους και μετά από 1 χρόνο θα είχα βγάλει νόμο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή,έτσι ώστε και όλοι αυτοί να ταλαιπωρηθουν στη φυλακή 1 χρόνο και να μη γλυτώσουν τον θάνατο.Ο Κούλης δε φτάνει που έχει κάνει τη οικονομία της Ελλάδας μπουρδέλο αλλά δε κάνει και κάτι με όλα αυτά τα τέρατα του γυναικοκτονους και τους βιαστές,τους βάζει μέσα 15 χρόνια και μετά βγαίνουν,όχι κύριε Κούλη θέλουμε να τους βάλεις φυλακή 1 χρόνο και να βγάλεις νόμο να βασανιστούν σα το Χριστό μέσα στη φυλακή και μετά από 1 χρόνο θανατική ποινή.
για την "πουτανοποίηση" τι έχεις να πεις? :confused:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Φιλε εγω τον πιστευω. Με κασσελακη ανανεωθηκε η ελπιδα μου. Η τελευταια ευκαιρια της Ελλαδος. Δε θα ξαναυπαρξει αλλη.
Άπο που προκυπτει αυτο?
Τον ξερεις προσωπικα?
Πριν ενα μηνα εγινε γνωστος .
Οτι ξερουμε ειναι αυτα που σερβιρουν τα ΜΜΕ.
Αυτους που ορισε σημερα σε θεσεις στον ΣΥΡΙΖΑ τους ηξερε απο παλια και τους αξιολογησε αυτος?
Μηπως βιαζεσαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Άπο που προκυπτει αυτο?
Τον ξερεις προσωπικα?
Πριν ενα μηνα εγινε γνωστος .
Οτι ξερουμε ειναι αυτα που σερβιρουν τα ΜΜΕ.
Αυτους που ορισε σημερα σε θεσεις στον ΣΥΡΙΖΑ τους ηξερε απο παλια και τους αξιολογησε αυτος?
Μηπως βιαζεσαι?
Τρολάρει τους συριζαιους ρε τύπε

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Η τομη για μια συγχρονη αριστερα εχει ηδη ξεκινησει.

Ο πρωτος προεδρος λοατκι στην Ελλαδα.

Επιτελους να σπασουμε τα δεσμα της ελληνικης κοινωνιας και των δεξιων που μας κρατανε 10ετιες πισω.

Απο τα μικρα ξεκιναμε και η αλλαγη ειναι αναποφευκτη.

Τελευταία τροποποίηση:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.087
Πόντοι
1.106
Mας ζαλισανε με τον Αμερικανοβαλτο Κασελακη. Ενω ο Κουλης τους παει γαμιωντας

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Η αληθεια ειναι οτι συντομα θα εχουμε δυο δεξια κομματα :bigdick::bigdick::bigdick:
Δεν υπαρχουν αριστερα και δεξια κομματα γιατι οι νομοι υπαγορευονται απο τις ΗΠΑ και τις Βρυξελλες
Το ποιος ψηφιζεται ειναι απο το ποιος ειναι πιο αποτελεσματικος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
Αυτό σου λέω ένας πολιτικός που είναι σωστός θα πρέπει να ευνοεί τους πάντες ο Κούλης ευνοεί μόνο τους πορτοφολαδες.Εισαι της Πάρτης σου άνθρωπος και τέτοια σκουπιδια σα εσένα ποτέ δε θα κερδίσουν τον παράδεισο.Ο σωστός άνθρωπος δε κοιτάζει μόνο το τομάρι του,πες τουλάχιστον βρε παπάρα έχω συμφεροντα από τον Κούλη και γι'αυτό τον ψηφίζω αλλά σαν πολιτικός είναι ο χειροτερος όλων.Πες το όμως.
Δεν λέμε τίποτα τύπε.

Θα στάξουν οι φτωχοί 4 χρόνια 350 ευρώ θα πάει ο μισθός και θα φτάσει το λάδι 17 ευρώ το λίτρο για μελάνι hp θα το πληρώνετε.

εμείς οι δεξιοί αγοράζουμε από ειδικά σούπερ μάρκετ για εμπόρους με τιμολόγιο γλιτώνουμε και ΦΠΑ

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
Αλλο ενα τσιρακι γκολουμ απο τα διαστραμεννα ινστιτούτα της Αμερικής. Μπραβο παιδια..

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Αλλο ενα τσιρακι γκολουμ απο τα διαστραμεννα ινστιτούτα της Αμερικής. Μπραβο παιδια..
Γιατι ρε , δε σου αρεσει ο Αμερικανικος 6ος στολος που ερχεται καθε χρονο στην τρουμπα ???

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
Εντάξει τραβά στον διάολο τώρα δεξιε ατομιστή και σκουλίκι.Ετσι είστε μόνο το τομάρι σας κοιταζετε σιχαμένα ανθρωπάκια.
Έρχεται η 13ωρη εργασία θα δουλευτε εσείς οι αριστεροί στα κάτεργα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

δίπλα στο πόστο σας θα κοιμάστε.

θα προσκυνήσετε το κεφάλαιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom