κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Τον ξεχασαΝε ηδη.
Τον ξεχασαΝε ηδη.
Ο βαγγελαρος δεν ξεχναΤον ξεχασαΝε ηδη.
Να ξεκινησουμε παράθεση των ποστ σου; Τι λες;Γιατι να εξηγησω κατι που δεν ειπα ποτέ?
Είσαι ιδιοφυϊα.Όχι αδερφέ σε τίποτα να φύγει ο Κούλης και να βγει ο κασελακης και να βγάλει αυστηρούς νόμους για τους βιαστές και τους γυναικοκτονους.Εγω είμαι υπέρ ο κασελακης να εφαρμόσει και νόμο θανατικής ποινής στους γυναικοκτονους και στους βιαστές,αν ήμουν εγώ πρωθυπουργός θα έκανα το εξής για τους γυναικοκτονους και τους βιαστές : θα τους έβαζα 1 χρόνο μέσα αλλά να βασανιστούν τέρμα μιλάμε ξύλο κάθε μέρα από τους υπόλοιπους κρατούμενους και μετά από 1 χρόνο θα είχα βγάλει νόμο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή,έτσι ώστε και όλοι αυτοί να ταλαιπωρηθουν στη φυλακή 1 χρόνο και να μη γλυτώσουν τον θάνατο.Ο Κούλης δε φτάνει που έχει κάνει τη οικονομία της Ελλάδας μπουρδέλο αλλά δε κάνει και κάτι με όλα αυτά τα τέρατα τους γυναικοκτονους και τους βιαστές,τους βάζει μέσα 15 χρόνια και μετά βγαίνουν,όχι κύριε Κούλη θέλουμε να τους βάλεις φυλακή 1 χρόνο και να βγάλεις νόμο να βασανιστούν σα το Χριστό μέσα στη φυλακή αυτό τον 1 χρονο και μετά από αυτόν τον 1 χρόνο θανατική ποινή.
Σου κάνει και λάικ, μιλάμε δεν σβήνει με τιποτα.Ευχαριστω να και καποιος που με καταλαβαινει επιτελους.
Το φως παντα νικαει το σκοταδι στο τελος να το θυμασαι.
Τους καρκίνους τι τους θέλεις;βουλωστο δεξια χαμουρα,να παθετε καρκινο ολοι εσεις οι δεξιοι που κοιτατε μονο τα συμφεροντα σας αγνωοντας τα παντα.Ο κουλης ειναι τραγικο να ειναι στη κυβερνηση τοσο τρομπας που ειναι και εσεις τον υποστηριζετε για τα γαμωσυμφεροντα σας αλλα ρε μουνοπανα η ζωη ειναι πολυ μικρη στο αλλον κοσμο θα σας διδαξει σωστα ο θεος,εχετε να φατε πουτσα στον αλλον κοσμο μεχρι να γινετε ανθρωποι.
Ο βλ-αλεξ γιατί χαίρεται?Έρχεται η 13ωρη εργασία θα δουλευτε εσείς οι αριστεροί στα κάτεργα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.
δίπλα στο πόστο σας θα κοιμάστε.
θα προσκυνήσετε το κεφάλαιο
Ενεργητικός πάει και στα γυμναστήρια και γυμνάζεται ο άλλος είναι πιο Λαπας και έχει πιο γυναικεία στάση.
Ναι ρε φίλε δεν είπα κάτι για τις ικανότητες του ανθρώπου. Άλλο ρώτησα και ήταν γενική ερώτηση.Τι μας νοιάζει ρε φίλε ποιος είναι γκέι και ποιος όχι?καλός πολιτικός να είναι ή έστω αν όχι καλός συγουρα να κάνει κάποια βασικά πράγματα.Πιστεψε με ο Κούλης πολιτικά είναι στο 0%.Ο Κασελακης με αυτά που λέει ότι θα κάνει ανεβαίνει στο 50%.
Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό. Έχεις δει κόσμο να φεύγει από αυτή την κωλοασθενεια; Έχεις περάσει έστω μισή ωρα σε αντικαρκινικό; Δε σου το εύχομαι να το ζήσεις. Ουτε εσύ ούτε κανένας άνθρωπος.Οκ ίσως υπερεβαλα.Με εκρινευζουν όμως αυτοί που κοιτάνε το τομάρι τους με τόσο κυνικό τρόπο.
Έχεις δίκιο αλλά με εκρινευριζουν οι παρτακηδες που καταντανε κτηνοι και δε έχουν σεβασμό για τον συνάνθρωπο,τεσπά έχεις δίκιο.
γκει ξεγκει απο τη στιγμη που ασχολειται με την πολιτικη να φαει δημοσιο χρημα θελει.Ο Τσίπρας πάντως γκέι δε φαίνεται με τη καμία.Ο Κούλης δε είναι γκέι αλλά ασεξουελ,αγαμητος τέρμα φαίνεται.
Αυτή λεσβία δεν είναι;Η Κανέλλη
Ευκολακι.Λοιπόν θέλω απόψεις τώρα. Ποιος είναι ο πιο ξεκάθαρα straight άντρας στη Βουλή που με τίποτα δεν είναι έστω και μισό τοις εκατό gay;
Είχες την ευκαιρία σου....
ολοι εχουνε ιδεεςΣκοπός είναι αυτός που θα βγει να κάνει και κάτι και όχι να φάει μόνο δημόσιο χρήμα.Ο Κούλης πολιτικά αν τον βαθμολογουσα θα του έβαζα ξεκάθαρα ένα 0 στα 20.
Ο κασελακης αν βγει συγουρα Ένα 15 στα 20 το αξίζει με τις ιδέες του.
συγγνωμη θελεις να πεις οτι τηρησε ολα οσα ειπε?Καλά ναι μπορεί και ο κασελακης να αποδειχθεί Κούλης στη τελική ας βγει να δούμε αν αυτά που λέει θα τα κάνει.Παντως ο Κούλης και πρώτου βγει δε είπε θα βάλω σκληρούς νόμους για τους βιαστές και γυναικοκτονους.