Kavliaris2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μερακλήδες. Διάβασα τα πολύ καλά σχόλια για τη Στεφανία και αμέσως έκανα εγγραφή να βρω φωτογραφιες της που μπορω;
Καλησπέρα μερακλήδες. Διάβασα τα πολύ καλά σχόλια για τη Στεφανία και αμέσως έκανα εγγραφή να βρω φωτογραφιες της που μπορω;
Τι είναι η Στεφανία κανένα μπάζο κανένα παρτάλι τελικά? Καμία πλαδαρή χοντροκωλα πείτε μου όσοι την έχετε καβαλήσει .Τύπε πρώτο σου ποστ και λες σε όσους πάνε με Στεφανία "μερακλήδες".. Μέγα λάθος
Τι είναι η Στεφανία κανένα μπάζο κανένα παρτάλι τελικά? Καμία πλαδαρή χοντροκωλα πείτε μου όσοι την έχετε καβαλήσει .
Είναι πολύ προσβλητικός ο τρόπος σου και σου αξίζει η πλήρης αδιαφορία από τους άλλους εδώ.
εισαι και πολυ ηλιθιος φιλε !Τι είναι η Στεφανία κανένα μπάζο κανένα παρτάλι τελικά? Καμία πλαδαρή χοντροκωλα πείτε μου όσοι την έχετε καβαλήσει .
spl.ψυχραιμια,παιχτη μου...εισαι και πολυ ηλιθιος φιλε !
δεν εκφραζονται ετσι για μια κυρια ???
μονο οι κομπλεξικοι και οι ηλιθιοι !
Τι είναι η Στεφανία κανένα μπάζο κανένα παρτάλι τελικά? Καμία πλαδαρή χοντροκωλα πείτε μου όσοι την έχετε καβαλήσει .
Πεs μαs τι καινουργιο εμαθεs;Καλημέρα σε όλους! Σήμερα βράδυ ολοκληρώνεται το σεμινάριο μασάζ που παρακολουθησα, οπότε απ αύριο Σάββατο πρωί διαθέσιμη κ πάλι!
Ο καθένας με τα γουστα του και την. άποψή του Rainbow
Αν θυμάμαι καλα και εσυ έχεις προσβαλει εδω μεσα με τα λεγόμενα σου.
Οπότε μπαγάσα δες τι κανεις εσυ.
Μας βγικες εδω μας τα πιες.
Αν θυμάσαι μπορείς να μου το υποδείξεις. Και αν το έχω κάνει να ζητήσω συγνώμη.
Μάλλον κάνεις λάθος....
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα βράδυ ολοκληρώνεται το σεμινάριο μασάζ που παρακολουθησα, οπότε απ αύριο Σάββατο πρωί διαθέσιμη κ πάλι!
θα παρακαλεσω να σταματησουν τα οφ τοπικ,και τα υπολοιπα ακυρα σχολια.