Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Είχα πάει παλιότερα σσε ξενοδοχείο μαζί της. Απ τις ίσως μοναδικές μασέρ που σε κάνει και χύνεις και την τελευταία σταγόνα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.972
παει και σε ξενοδοχειο;
καλημέρα! Νομίζω ότι δεν συγκρίνεται ενα απλό δωμάτιο χοτελ με έναν χώρο γεμάτο χρώματα κ αρώματα. Σίγουρα σε προκαλεί κ σε προδιαθέτει για ατμόσφαιρα θετικης ενέργειας που θα απογείωσει το μασάζ!!! Ευχαριστώ όλους για την ευνοϊκή ανταπόκριση :)

aframan

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Like
86
Πόντοι
0
το τέλειο απόγευμα... κοριτσάκι μου γλυκό είσαι αθήνα ? βραδάκι δουλεύεις?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.708
Πόντοι
41.813
το τέλειο απόγευμα... κοριτσάκι μου γλυκό είσαι αθήνα ? βραδάκι δουλεύεις?

δουλευει τυπε το βραδακι? ειναι Αθηνα?
δωσε καμμια πληροφορια στο νημα και στο σαιτ γενικοτερα.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
κανοντας και εγω την αποπειρα ...να βρεθω με την κοπελα ...
εχω να πω οτι ..δειχνει να ξερει απο μασσαζ ..
καθως δεν παταει πανω σε νευρα ..κανει παραλληλα ...
θελει ομως βελτιωση ...σε χαλαρωνει ..παντως ..διοτι ζητησα χαλαρωτικο μασσαζ προσωπικα
οντως χαλαρωσα ..κατα δηλωση της γνωριζει και αλλες τεχνικες ..κατι το οποιο προσωπικα δεν χρειαζομαι
ευχαριστη κοινωνικη χαμογελαστη..μπορεις να πεις 2 κουβεντες μαζι της ...και σε αποζημιωνει με μια
φραπεδια ...διαφορετικη απο τις αλλες αφου ακρως επαγγεμλατικα ασχολειται με το κεφαλι του πεους
και οχι με τον κορμο ...εξου και οι αποψεις για χαπι χαπι εντ ..που λενε οι περισσοτεροι
σε κοιταει στα ματια οντως και οχι στο υπερπεραν στην εκτονωση ....
ωραιος χωρος ...ευκολα προσβασιμος στα συνορα φιλοθεης -αμαρουσιου και ανετο παρκιν
τωρα απο εμφανιση ολα ειναι υποκειμενικα ..καθενας  εχει αλλα κριτιρια ως προς την ομορφια
σε γενικες γραμμες εμφανισιμη ...με ενα θεματακι απο την μεση και κατω ..μπαμπτσικο που λεμε ...αλλα οχι ενοχλητικο...αλλωστε οσοι πανε μονο για μασσαζ πανε μονο για μασσαζ ....βγαζει τα ρουχα της στο μασσαζ για οποιος ενδιαφερονται ..αλλα οχι το κυλοτακι .στριγκακι ..οτι τελος παντων φοραει ...δεν δοκιμασα χουφτωματα ...και δεν ξερω αν το επιτρεπει ...ας καταθεσουν οσοι εχουν δοκιμασει ....εκατσα 1.30 λεπτα και κοστος 50 ..εχει και μια ωρα με 40 και 2 ωρες 60 ..μονο μασσαζ με εκτονωση παντα ...για τα παρελκομενα γνωριζω τιμες οπως μου τις ανεφερε ..αλλα προσωπικα δεν θα με απασχολησουν ..για την ωρα
αυτα ..καλα να περνατε

Gio883

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2016
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
280
Πολύ καλό μασαζ η νεαρά. Δοκιμαζμένη αρκετές φορές μέχρι και φραπέ. Σαυτά πολυ καλή και εξαιρετικό VFM. Για περαιτέρω δεν έχω δοκιμάσει, δεν γνωρίζω.

Cris12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω καταλάβει τι πρόγραμματα έχει

Cris12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Στο τέλος του προγράμματος υπάρχει ερωτική επαφή?

puspa

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2018
Κριτικές
2
Like
29
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα την κοπέλα πριν λίγες βδομάδες και το συμπέρασμα είναι πως η κοπέλα τιμάει μέχρι κ το τελευταίο λεπτό του ευρώ που παίρνει.
Το μασάζ ήταν καλό, μπορούσε και καλύτερο, ο χώρος καταπληκτικός, η κοπέλα πολύ φιλική και σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα και πολύ ερωτική για τα γούστα μου. Προσωπικά η εμφάνιση της δε με ενθουσίασε, αλλά η φιλικότητα της και ο ερωτισμός της με κέρδισαν. Μάλλον θα την καναεπισκεφτώ. Αν βελτιώσει λίγο το μασαζ της, το οποίο είναι πολύ καλό, απλά είμαι αρκετά απαιτητικός, θα την επισκέφτομαι πολύ πιο συχνά. :)

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
πρωτη φορα με τη στεφανια,ωραιος χωρος...μασαζ οχι και το καλυτερο για μενα,σεξυ η κοπελα ,με πιασιματα,καλη διαθεση...να δεχτω οτι της αρεσει αυτο που κανει,αλλα στα μειον η εμφανης προσποιηση οτι ευχαριστιεται και το κυριως πιατο,μπορει να υπαρχει καποια ευχαριστηση καποιες στιγμες και αναλογα την στιγμη...την προσποιηση βεβαια οταν συμβαινει οι αγπουληδες δεν την παιρνουν χαμπαρι,αλλα αφου τη βρισκουν ολα οκ..γενικα παντως ειναι οκ η κοπελα

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...την προσποίηση την καταλαβαίνεις ή όχι...σκέψου ότι ορισμένοι δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε στη σχέση ούτε στο γάμο ότι παίζει προσποίηση...μαεστρία μεγάλη της γυναίκας πάντως και όποια το καταφέρνει μπράβο της...την Στεφανία την είχα πάρει πολύ παλιά όταν ξεκινούσε, δεν είχε δικό της χώρο και δούλευε για άλλο αφεντικό...λογικά εξελίχθηκε και μπράβο της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom