Καλησπέρα σε όλους... Πρωτάρης εδώ, πρωτάρης στο αισθησιακό massage... :-
Οι ''κριτικές'' σας
με έκαναν να επιδιώξω να συναντήσω την Στεφανία οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να γράψω κι εγώ την δική μου εμπειρία...
Συνάντηση πριν λίγες μέρες... (Μην αναρωτιέστε γιατί άργησα να γράψω... ειλικρινά ακόμα νιώθω πως είμαι αλλού)
Συνεννόηση πανεύκολη με 2 μηνύματα στο viber.. η ευγένεια της και η ευχαρίστηση της για αυτό που κάνει φαίνεται ακόμα και σε αυτό.. Στο πως θα σου μιλήσει ακόμα κι αν δεν έχετε συναντηθεί ποτέ ξανά.. Σε κερδίζει πριν καν ξεκινήσει το game... ;)
Με περίμενε με ένα αέρινο φορεματακι στον πανέμορφο χώρο της όλο χαμόγελο, παρόλο που το κανόνισα τελευταία στιγμή, άργησα να φτάσω (τρελλή κίνηση) :thubsdown: και σίγουρα την πίεσα στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα που μάλλον έχει!
Πέρασμα στα ενδότερα.. (στα υπόγεια είναι η θέα!!)...
ντουζ.. ξάπλωμα στο πολύ αναπαυτικό κρεβάτι μασάζ και.........
Και εκεί ήρθε το τέλος... the end... finito....
Παιδιά η γυναίκα δεν υπάρχει.. τα χέρια της είναι μαγικά... Η φωνή της πολύ ευγενική μα παράλληλα αισθησιακή... Σαν λάτρης του massage λέω με σιγουριά πως η Στεφανία ξέρει τι κάνει και κυρίως πώς το κάνει...
αγαπάει αυτό που κάνει και οι τεχνικές της την κάνουν να προσφέρει ανακούφιση, ικανοποίηση και χαλάρωση ταυτόχρονα.. Ξέρει τι θες, πως το θες, πότε το θες.... λες και τα χέρια της μιλάνε με το σώμα..
Παράλληλα ακούραστη, σίγουρα πάνω από μία ώρα ασταμάτητα και χωρίς να επαναλαμβάνεται στις κινήσεις της... Πραγματικά είχα βυθιστεί στην απόλυτη χαλάρωση...
Κάποια στιγμή ανοίγω τα μάτια μου, ανασηκώνω το κεφάλι μου και κοιτάζοντας μπροστά βλέπω έναν ολόσωμο καθρέπτη που δεν είχα καν παρατηρήσει και βλέπω την Στεφανία να έχει μείνει μόνο με ένα μαύρο sexy εσώρουχο...
Δεν κατάλαβα καν πότε γδύθηκε... Η ατμόσφαιρα τόσο ερωτική... η ίδια σε κάνει να νιώθεις τόσο οικεία....Σαν να είσαι..... χμμμμ.... ίσως όχι με την κοπέλα σου.. μάλλον με μία πολύ καλή σου φίλη που θέλει απλά να σε κάνει να νιώσεις όμορφα...
Στο τελείωμα του full body μασάζ?!?!?! Εκεί να δεις... Είπα πως δεν υπάρχει η κοπέλα??
Α ναι.. το είπα.. Ε θα το ξαναπώ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..... Παιδιά τι να περιγράψω... Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις...
Handjob από αυτές που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να κάνουμε στους εαυτούς μας!!
Ξανά ντουζ.. ξανά χαμόγελα... πιο happy end πεθαίνεις...
Εν κατακλείδι μια εμπειρία που πραγματικά σου μένει.... Προσωπικά ενθουσιάστηκα... Μέχρι να την ξαναζήσεις....