Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
επαναλητικη συναντηση προ ημερων  με την δεσποινιδουλα , συνεννοηση ταχιστη με 2 μηνυματα και συντομα κοντα της , για την εμφανιση μην τα ξαναλεμε εφοσον εχει φωτογραφιες της , προσωπικα την βρισκω ακρως ερωτευσιμη και το χαμογελο της σε αφοπλιζει - ασχετο, επισης εχει μια εξαιρετικη συλλογη απο ψηλοτακουνες γοβες που σαν ποδολαγνος δεν μπορεσα να μην προσεξω . Αυτη τη φορα το μασαζ ηταν εξαιρετικο ή το ειχα εγω περισσοτερο αναγκη παντως εχει πολυ καλες γνωσεις γιατι καταλαβαινε που εχω κομπους στην πλατη και επεμενε εκει. Ολα τα λεφτα ειναι το σημα κατατεθεν της και οσοι εχουν παει θα καταλαβουν , αφου σε τελειωνει και στραγγιζεις :dancing: και εισαι ζελε σου χαμογελαει σκυβει και σου δινει ενα παιδικο φιλι στο μαγουλο τοσο ωραιο σαν να σου δειχνει την ευγονομωσυνη της.
προσωπικα ευκολα στο τοπ 3 ανεξαρτητων.

και κατι τελευταιο θεωρω οτι οι φωτογραφιες που εχει την ψιλοαδικουν απο κοντα ειναι πολυ καλυτερη
Σεξακι εγινε η μονο φραπεδια ?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.974
επαναλητικη συναντηση προ ημερων  με την δεσποινιδουλα , συνεννοηση ταχιστη με 2 μηνυματα και συντομα κοντα της , για την εμφανιση μην τα ξαναλεμε εφοσον εχει φωτογραφιες της , προσωπικα την βρισκω ακρως ερωτευσιμη και το χαμογελο της σε αφοπλιζει - ασχετο, επισης εχει μια εξαιρετικη συλλογη απο ψηλοτακουνες γοβες που σαν ποδολαγνος δεν μπορεσα να μην προσεξω . Αυτη τη φορα το μασαζ ηταν εξαιρετικο ή το ειχα εγω περισσοτερο αναγκη παντως εχει πολυ καλες γνωσεις γιατι καταλαβαινε που εχω κομπους στην πλατη και επεμενε εκει. Ολα τα λεφτα ειναι το σημα κατατεθεν της και οσοι εχουν παει θα καταλαβουν , αφου σε τελειωνει και στραγγιζεις :dancing: και εισαι ζελε σου χαμογελαει σκυβει και σου δινει ενα παιδικο φιλι στο μαγουλο τοσο ωραιο σαν να σου δειχνει την ευγονομωσυνη της.
προσωπικα ευκολα στο τοπ 3 ανεξαρτητων.

και κατι τελευταιο θεωρω οτι οι φωτογραφιες που εχει την ψιλοαδικουν απο κοντα ειναι πολυ καλυτερη
ευχαριστώ θερμά, με συγκινήσες. Ίσως η καλύτερη κριτική που έχω λάβει,  αποτυπώνει την πραγματικότητα σαν ν το ζεις ξανά, γλαφυρά, έτσι όπως το διαβάζεις.
Η ηθική επιβράβευση είναι ο, τι καλύτερο! Χίλια ευχαριστώ, το εκτιμώ :) πολλά φιλιά

Alobar80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Κριτικές
4
Like
145
Πόντοι
0
Πρώτη φορά επίσκεψη σήμερα το πρωί στην Στεφανία όπου έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Μασάζ από άλλο πλανήτη. Ευγενική και ήρεμη παρουσία σε προδιαθέτει για το τι θα ακολουθήσει. Ερωτισμός και ατμόσφαιρα τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεδρίας. Θα τα ξαναπούμε Στεφανία. Ευχαριστώ πολύ!

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Να γράψω και εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία μου. Να δηλώσω αρχικά ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγα για ερωτικό μασάζ και ήμουν αρκετά επιφυλακτικός. Παρ' όλα αυτά τόσο οι φωτογραφίες της Στεφανιας, οι συμβουλές συμπαικτών εδώ μέσα, όσο και ο τρόπος γραφής της Στεφανιας εδω στο νημα με έκαναν να το τολμήσω.

Δε θα πω πάρα πολλά λοιπόν:

Χωρίς να έχουμε ξανα-συναντηθει η κοπέλα έκανε τροποποιήσεις στο πρόγραμμά της για να συναντηθούμε(το εκτίμησα πολύ). Ο χώρος μόνο και μόνο που θα πατήσεις το πόδι σου μέσα ηρεμείς και χαλαρώνεις λες και είσαι σπίτι σου. Μουσικουλα, αρώματα και μια κοπέλα να σου ανοίγει την πόρτα ντυμένη αρχαία Ελληνίδα θεα. Μόνο που την αντικρυσα ήξερα ότι έχω κάνει σωστή επιλογή. Όχι δεν είναι μοντέλο αλλά είναι τόσο γλυκιά (πιο γλυκιά πεθαίνεις), τόσο χαμογελαστή και ερωτική που αφήνεσαι άνευ όρων στα χεράκια της. Βιωσα πραγματικά ένα "ταξίδι" χαλάρωσης, ηρεμίας και ερωτισμού που δεν ήθελα να τελειώσει. Δυστυχώς δεν γινόταν να παραταθεί το ραντεβού λόγω ύπαρξης επόμενου, αλλά αν δεν υπήρχε επόμενο ίσως να ήμουνα ακόμα εκεί.

Ένα ραντεβού αν είναι πετυχημένο το κρίνω απ' το αν το σκέφτομαι αφότου φύγω. Το συγκεκριμένο το σκεφτόμουνα (και το σκέφτομαι ακόμα) απ' τη στιγμή που έκλεισε η πόρτα πίσω μου. Ένιωσα για 1 ώρα να έχω χαθεί στο δικό της κόσμο. Η Στεφανία δικαιωματικα αξίζει το σεβασμό μας. Στο επανιδείν λοιπον γλύκα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.974
Να γράψω και εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία μου. Να δηλώσω αρχικά ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγα για ερωτικό μασάζ και ήμουν αρκετά επιφυλακτικός. Παρ' όλα αυτά τόσο οι φωτογραφίες της Στεφανιας, οι συμβουλές συμπαικτών εδώ μέσα, όσο και ο τρόπος γραφής της Στεφανιας εδω στο νημα με έκαναν να το τολμήσω.

Δε θα πω πάρα πολλά λοιπόν:

Χωρίς να έχουμε ξανα-συναντηθει η κοπέλα έκανε τροποποιήσεις στο πρόγραμμά της για να συναντηθούμε(το εκτίμησα πολύ). Ο χώρος μόνο και μόνο που θα πατήσεις το πόδι σου μέσα ηρεμείς και χαλαρώνεις λες και είσαι σπίτι σου. Μουσικουλα, αρώματα και μια κοπέλα να σου ανοίγει την πόρτα ντυμένη αρχαία Ελληνίδα θεα. Μόνο που την αντικρυσα ήξερα ότι έχω κάνει σωστή επιλογή. Όχι δεν είναι μοντέλο αλλά είναι τόσο γλυκιά (πιο γλυκιά πεθαίνεις), τόσο χαμογελαστή και ερωτική που αφήνεσαι άνευ όρων στα χεράκια της. Βιωσα πραγματικά ένα "ταξίδι" χαλάρωσης, ηρεμίας και ερωτισμού που δεν ήθελα να τελειώσει. Δυστυχώς δεν γινόταν να παραταθεί το ραντεβού λόγω ύπαρξης επόμενου, αλλά αν δεν υπήρχε επόμενο ίσως να ήμουνα ακόμα εκεί.

Ένα ραντεβού αν είναι πετυχημένο το κρίνω απ' το αν το σκέφτομαι αφότου φύγω. Το συγκεκριμένο το σκεφτόμουνα (και το σκέφτομαι ακόμα) απ' τη στιγμή που έκλεισε η πόρτα πίσω μου. Ένιωσα για 1 ώρα να έχω χαθεί στο δικό της κόσμο. Η Στεφανία δικαιωματικα αξίζει το σεβασμό μας. Στο επανιδείν λοιπον γλύκα.
καλη Κυριακή!αισθάνομαι ευγνώμων που σε γνώρισα..  είσαι αξιόλογος άντρας  σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :) πολλά φιλιά

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Έχω πάει αρκετές φορές στην κοπελιά και μπορώ να πω ότι τόσο ο χώρος όσο και η περιποίησή της είναι πολλλλλλύ πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Αν αφεθείς, είναι σίγουρο ότι θα χαλαρώσεις και θα φύγεις ευχαριστημένος μιας και έχει αρκετά προγράμματα και επιλογές για να διαλέξεις. Από μασάζ και φραπέ μέχρι μασάζ και σεξ (όχι άναλ).
Αν είχε δε και πρόγραμμα με μασάζ και στοματικό θα ήταν τέλεια.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Σε αυτό το τελευταίο έχεις δίκιο και ξέρω παιδιά που δεν πάνε πλέον επειδή δεν υπάρχει η επιλογή μασάζ+oral.
Ή να το γράψω πιο σωστά, επειδή χρεώνεται σαν ολοκληρωμένο πακέτο.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Σε αυτό το τελευταίο έχεις δίκιο και ξέρω παιδιά που δεν πάνε πλέον επειδή δεν υπάρχει η επιλογή μασάζ+oral.
Ή να το γράψω πιο σωστά, επειδή χρεώνεται σαν ολοκληρωμένο πακέτο.

:hi: :hi: :hi:

parthenos1970

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
images

Σου εύχομαι ολοψυχα χρονια πολλά και να τα εκατοστήσεις. Παντα να εχεις αυτο το υπεροχο χαμογελο που φωτιζει το γλυκο σου προσωπακι! Να εισαι γερή και ειδικα τα απιστευτα χερια σου που μας χαριζουν μοναδικές στιγμες απόλαυσης! Στεφανια σε φιλω και σε ευχαριστω πολύ!! :rose:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.974
images

Σου εύχομαι ολοψυχα χρονια πολλά και να τα εκατοστήσεις. Παντα να εχεις αυτο το υπεροχο χαμογελο που φωτιζει το γλυκο σου προσωπακι! Να εισαι γερή και ειδικα τα απιστευτα χερια σου που μας χαριζουν μοναδικές στιγμες απόλαυσης! Στεφανια σε φιλω και σε ευχαριστω πολύ!! :rose:
σε ευχαριστώ πολύ!! Από τις καλύτερες ευχές... Ο, τι καλύτερο ανταποδίδω! Φιλάκια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο, τι επιθυμείς κ εσύ :)

κουκλάρα χρόνια καλά και πολλά...

οι στιγμές μαζί σου ήταν υπέροχες και υπόσχομαι να επαναληφθούν (αν θέλεις και σύ) σύντομα...  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
χρονια σου πολλα και απο εμενα οτι επιθυμεις και υγεια πανω απο ολα.δεν σε εχω συναντησει λογω αποστασης αλλα θα το επιδιωξω συντομα.  :rose: :rose: :rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom