barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.274
- Πόντοι
- 5.506
Σωστο, τι μου φταινε οι κομμωτριες;εισαι προσβλητικος τωρα ντροπη
Σωστο, τι μου φταινε οι κομμωτριες;εισαι προσβλητικος τωρα ντροπη
Ε τι άλλο να κάνω,αγράμματος γαρ,άλλος έχει το nickname και άλλος τη χάρη!!!"ΣΑΝ" λεω ρε ηλίθιε. Να φανταστώ έκανες αέρα στα παπάρια των εμίρηδων στην Αραβία;
Εάν έμενα Αθήνα, η Στεφανία θα είχε κάνει μια περιουσία από εμένα... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μασάζ, αισθησιακό κορίτσι, εξαιρετικό άγγιγμα, υπεύθυνη κοπέλα, πολύ φιλική.. Φεύγεις ΠΑΝΤΑ ανανεωμένος... Ανυπομονώ να βρεθώ μαζί της...εισαι υπεροχη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με ρουχα η λιγοτερα !
Ακομη και αν κάνεις επιλογή, δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτοΔεν τίθεται κανένα θέμα επιλεκτικοτητας,θα σε παρακαλούσα να μην επίμονος με κάτι που δεν υφίσταται.
Καλησπέρα στο κορίτσι και σε όλους τους φίλους!! Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτογραφία με ένα από τα ωραία σου φορέματα?
Ωωω τι ευχάριστη έκπληξη!! Δεν το περίμενα...Αφιερωμένο εξαιρετικά με πολύ αγάπη!
σου παει πολυ το άσπρο χρωμα. λιγο έμεινε ακομα να μας έρθεις κρητη.Αφιερωμένο εξαιρετικά με πολύ αγάπη!
σου παει πολυ το άσπρο χρωμα. λιγο έμεινε ακομα να μας έρθεις κρητη.
Κουκλα οπως παντα!!!Αφιερωμένο εξαιρετικά με πολύ αγάπη!
Βαλε τα ασπρα σου......η κρητη ανυπομονει!Αφιερωμένο εξαιρετικά με πολύ αγάπη!
Πήρες αέρα πάλι εσύ, είχες εξαφανιστεί από τα θρεντ των κοριτσιών μετά το κατσάδιασμα που σου έριξαν και οι "δικοί σου". Συνέχισε έτσι και θα στον κόψουμε πάλιΣωστο, τι μου φταινε οι κομμωτριες;
Πήρες αέρα πάλι εσύ, είχες εξαφανιστεί από τα θρεντ των κοριτσιών μετά το κατσάδιασμα που σου έριξαν και οι "δικοί σου". Συνέχισε έτσι και θα στον κόψουμε πάλι
εγω θα σου ελεγα να κοψεις την πρωινη πρωταΠήρες αέρα πάλι εσύ, είχες εξαφανιστεί από τα θρεντ των κοριτσιών μετά το κατσάδιασμα που σου έριξαν και οι "δικοί σου". Συνέχισε έτσι και θα στον κόψουμε πάλι
Ορεξάτη επανήλθε η λιονταρίνα.εγω θα σου ελεγα να κοψεις την πρωινη πρωτα
Omg,κυκλοφορούν πισωγλεντηδες εδώ μέσα?Ορεξάτη επανήλθε η λιονταρίνα.
Αν το υποψιαστώ θα τρελαθώOmg,κυκλοφορούν πισωγλεντηδες εδώ μέσα?
ο φιλτατος συναγωνιστης μπιλ υπερβαλει λιγο... κανεις δεν εγινε μπουστης με τις πρωτες 10 φορες.... απο την 11η και μεταΑν το υποψιαστώ θα τρελαθώ
Για ξεκαρφωμα είναι.....μια τετράδα που ενοχλεί όμορφες γυναίκες γιατί δεν μπορούν να γίνουν σαν και αυτες......κακιασμενες....Omg,κυκλοφορούν πισωγλεντηδες εδώ μέσα?
Έτσι τους είπαν 2 μασατζουδες όταν τους πέρναγαν σουβλάκι....πονάνε ωρε τα παλουκαρια....????ο φιλτατος συναγωνιστης μπιλ υπερβαλει λιγο... κανεις δεν εγινε μπουστης με τις πρωτες 10 φορες.... απο την 11η και μετα