biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.839
Καλά τα λέει ο peter και ο LION7 κτλ, όπως καλά τα λέει και ο billgun κτλ και ο Αγράμματος, που όμως τα λέει και τα γράφει σαν πολύ εγγράμματος και μπράβο του!!! Πρέπει να λέμε τη γνώμη μας καλοπροαίρετα (αρνητική ή θετική) και νομίζω ότι συνήθως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αυτό βοηθάει πολύ στις όποιες επιλογές μας. Διαφορετικά φοβάμαι ότι θα την χάσουμε την κοπέλα, γιατί διάβασα κάτι για "φωτογραφία από αεροδρόμιο Ηρακλείου!! Λίγες μέρες έμειναν" που έγραψε λίγο πριν ο Manolis8 !!!
Δεν είναι η άποψη αυτή που δημιουργεί αρνητικό κλίμα.....είναι ο τρόπος που γράφεται και είναι ιδιαίτερα απαξιωτικος....όχι για την στεφανια μόνο αλλά για κάθε καλή επαγγελματία που εχει και δημοφιλές νήμα......δεν είναι τυχαίο που είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένα άτομα συν κάποιοι κλώνοι τους που δημιουργούν αρνητικό κλίμα.....και κάποιοι από μας δεν μπορούν τις άδικες επιθέσεις......βέβαια μπορεί να υπάρχει λόγος που τις κάνουν.....που θα πάει θα την ξετρύπωσε την αλήθεια
Μα αυτό είναι το θέμα.Ο τρόπος γραφής ενοχλεί και όχι το όποιο αρνητικό σχόλιο.....γιατί απλά προσβάλλεται και τα μέλη με αυτόν τον τρόπο........για το τελευταίο δεν θα σχολιάσω πάρα μόνο ότι αυτά τα γράφουν οι διαχειριστές και όχι το κάθε τυχαρπαστο μέλος γκε γκε????.....νεοπα........πού θα μας πεις και παππούδες....ψαρακα
Ότι δεν πρόκειται για αντίδραση σε κάποια αρνητική κριτική,εδώ ξεφεύγει το θέμα κ γίνεται μίσος,κακία.
Όποτε anavatious ,όχι δεν έχει δίκιο ούτε ο Peter ούτε η συναφής κλικα του ..
Πρόκειται για εριστικες ειρωνικές αναφορές που στάζουν δηλητήριο χωρίς λόγο.κ μάλιστα εγώ τι πρέπει να απαντήσω όταν κάποιος που θέλει να με γνωρίσει κ να απολαύσει το μασάζ Κτλ, έρχεται κ το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι γτ συγκεκριμένα μέλη σου κάνουν τέτοιο ανίερο πόλεμο?
Δεν αναφέρεται πουθενά από αυτούς αν κάτι απλά δεν πήγε κάτι καλά στην συνάντηση η δεν τους αρέσει κ τέρμα.
Μια φορά είναι αρκετή ώστε να καταθέσεις την άποψη του κάποιος.με στυλ ενημερωσης όμως όχι εμμονη κ εμπάθεια.. αλλιώς τι ασχολείται?
Κ ειδικά όταν είμαι εντελώς ξεκάθαρη κ δεν αφήνω περιθώρια να μην ξέρει κανείς τι τον περιμένει, καθώς κ φωτογραφίες ανεβάζω κ ενημερώνω εξ αρχής λεπτομερώς όποτε πόσο έξω να πέσει κανείς.. πόσο λάθος να κάνει..
Βλέπει, μαθαίνει, επιλέγει αν θέλει.
Όχι λοιπόν να δεχτούμε ότι έχουν κ δίκιο ούτε να τους συζητήσουμε κ Συγνώμη που οι περισσότεροι έχουν την καλύτερη εντύπωση για μένα κ την τεκμηριώνουν με έγκυρες κριτικές κ σχόλια.
Δηλαδή αν κάποιος πάει για ένα ποτό κάπου κ δεν είναι αυτό που περίμενε η τελοσπαντων δεν είναι του γούστου του, τι θα κάνει?από τίποτα ,απλά δεν ξανά πάει έως γράφει μια κριτική αναλύοντας τι περιμένε κ τι δεν έγινε η τι είχε στο μυαλό του κ that's all..
Ούτε κάθε τρεις κ λίγο επιθέσεις ούτε θα το μνημονεύει για πάντα... εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει κ εδω ερχόμαστε στην περίπτωση μου.εχει διαφορά λοιπόν η θετική η αρνητική ενημέρωση ως προς εμένα κ τις υπηρεσίες μου κτλ κ διαφορά η μανιώδης συκοφαντία η υποτίμηση..
Εγώ έχω βρει το τρόπο κ προσπερναω τοξικά σχόλια από τοξικά μέλη ,απλά να ξέρουμε κ τι λέμε...
Την καλημέρα μου
Τελευταία τροποποίηση: