Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τι εγινε ρε παιδια τελειωσε η κλαψα :undecided-old: γιατι το κοντερ εχει κολησει στους 70 δεν παει παραπανω :*

hardwired

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
22
Πόντοι
0
Ε

Συ ξέρεις και από αυτά και από άλλα που μπαίνουν πάνω κάτω κατάλαβες......σε ξέρουν όλες οι μασατζουδες του κέντρου τι περίεργα γούστα έχεις αν και για σένα είναι νορμάλ.....χαχαχα
Αυτό είναι απόπειρα kink shaming? Πάτος ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει ένα ρητό.
όταν κάποιος βλέπει συγκεκριμένα μέλη να υποστηρίζουν συγκεκριμένες κοπέλες τότε καταλαβαίνεις τι κρύβεται από πίσω!
Το ιδιο και οταν συγκεκριμενα μελη κραζουν συγκεκριμενες κοπελες.

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336
Ρε όλοι εσείς που λυσομανάτε εδώ με τη Στεφανία, τι ακριβώς παίζει? θα μας πείτε? Δε σας έκανε έκπτωση? δε σας δίνει χαρτζηλίκι? τι ακριβώς , για να μάθουμε και οι υπόλοιποι δηλαδή! Γιατί κι εμένα έκπτωση δεν μου έκανε, παρεξηγηθήκαμε τουλάχιστον 2-3 φορές για μη οικονομικούς λόγους, σε σημείο να πω στον εαυτό μου ότι δεν ξαναπάω, και έχω χρόνια να πάω όντως, αλλά από τη στιγμή που τις 2-3 φορές που πήγα πέρασα υπέροχα (και πολύ πριν αδυνατίσει μάλιστα) γιατί να σχολιάσω αρνητικά τις υπηρεσίες της? γιατί να σχολιάσω αρνητικά την εμφάνισή της που έχει βελτιωθεί κατά πολύ μάλιστα? Και σε τελική είμαι εγώ ο αψεγάδιαστος που θα σχολιάσω την εκάστοτε κοπέλα που έχει μπει στο λάκο με τα λιοντάρια (www.bourdela.com) και αντιστέκεται να μην την κατασπαράξουν?
Λοιπόν καλό να κόψουμε τις μαλακίες! Μεγάλα παιδιά είμαστε! ούτε αγάπες χρειάζονται, ούτε μίση! όποιος έχει να γράψει μια κριτική τη γράφει, καλή ή κακή. Κακόβουλα ή υστερόβουλα σχόλια ας μείνουν απέξω.
Όχι ότι θα εισακουστώ, αλλά μη νομίζουν ούτε αυτοί που μόνιμα γλείφουν συγκεκριμένες κοπέλες, αλλά ούτε αυτοί που μόνιμα απαξιώνουν συγκεκριμένες κοπέλες ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα τρώει κουτόχορτο! Λίγους μήνες να παρακολουθήσεις το σάιτ, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι παιχνίδια παίζονται! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Συμφωνω απόλυτα με τον erethis72. Γραφτε αρνητικες κριτικες, γραφτε θετικες κριτικες, αλλα αν θελετε να μαλωνετε μεταξυ σας υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα. Δεν εχει νοημα να γεμιζει το νημα με προσωπικες αντιπαραθεσεις μελων.

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
Μα αυτό είναι το θέμα.
Ότι δεν πρόκειται για αντίδραση σε κάποια αρνητική κριτική,εδώ ξεφεύγει το θέμα κ γίνεται μίσος,κακία.
Όποτε anavatious ,όχι δεν έχει δίκιο ούτε ο Peter ούτε η συναφής κλικα του ..
Πρόκειται για εριστικες ειρωνικές αναφορές που στάζουν δηλητήριο χωρίς λόγο.κ μάλιστα εγώ τι πρέπει να απαντήσω όταν κάποιος που θέλει να με γνωρίσει κ να απολαύσει το μασάζ Κτλ, έρχεται κ το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι γτ συγκεκριμένα μέλη σου κάνουν τέτοιο ανίερο πόλεμο?
Δεν αναφέρεται πουθενά από αυτούς αν κάτι απλά δεν πήγε κάτι καλά στην συνάντηση η δεν τους αρέσει κ τέρμα.
Μια φορά είναι αρκετή ώστε να καταθέσεις την άποψη του κάποιος.με στυλ ενημερωσης όμως όχι εμμονη κ εμπάθεια.. αλλιώς τι ασχολείται?
Κ ειδικά όταν είμαι εντελώς ξεκάθαρη κ δεν αφήνω περιθώρια να μην ξέρει κανείς τι τον περιμένει, καθώς κ φωτογραφίες ανεβάζω κ ενημερώνω εξ αρχής λεπτομερώς όποτε πόσο έξω να πέσει κανείς.. πόσο λάθος να κάνει..
Βλέπει, μαθαίνει, επιλέγει αν θέλει.
Όχι λοιπόν να δεχτούμε ότι έχουν κ δίκιο ούτε να τους συζητήσουμε κ Συγνώμη που οι περισσότεροι έχουν την καλύτερη εντύπωση για μένα κ την τεκμηριώνουν με έγκυρες κριτικές κ σχόλια.
Δηλαδή αν κάποιος πάει για ένα ποτό κάπου κ δεν είναι αυτό που περίμενε η τελοσπαντων δεν είναι του γούστου του, τι θα κάνει?από τίποτα ,απλά δεν ξανά πάει έως γράφει μια κριτική αναλύοντας τι περιμένε κ τι δεν έγινε η τι είχε στο μυαλό του κ that's all..
Ούτε κάθε τρεις κ λίγο επιθέσεις ούτε θα το μνημονεύει για πάντα... εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει κ εδω ερχόμαστε στην περίπτωση μου.εχει διαφορά λοιπόν η θετική η αρνητική ενημέρωση ως προς εμένα κ τις υπηρεσίες μου κτλ κ διαφορά η μανιώδης συκοφαντία η υποτίμηση..
Εγώ έχω βρει το τρόπο κ προσπερναω τοξικά σχόλια από τοξικά μέλη ,απλά να ξέρουμε κ τι λέμε...
Την καλημέρα μου
Μη μασάς αστέρι μου,ξέρεις τι λέει το ρητό "κράζεις? Θαυμάζεις!!"

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
όταν κάποιος βλέπει συγκεκριμένα μέλη να υποστηρίζουν συγκεκριμένες κοπέλες τότε καταλαβαίνεις τι κρύβεται από πίσω!
Από πίσω!!!
Τι καυλα το απο πίσω!!@
ΧΥΝΩΩΩΩΩ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
Που είσαι ρε tantra zoe με τα κολοδαχτυλα σου!!
ΛΕΙΠΕΙΣ!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
το κακό είναι ότι κάποιοι που υποστηρίζουν θέλουν παρά, αποδεδειγμένα χρόνια τώρα!
Ναι ρε φιλε δουλευα 8 Χρόνια στην Αραβία και ήρθα τώρα να τα πάρω σπο τη Στεφανία για να τη στηριξω!!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.042
Πόντοι
5.956
Ο μόνος που έχει δικαίωμα να παραπονεθεί για τον τρόπο γραφής είναι το άτομο στο οποίο απευθύνεται, είτε άμεσα είτε μέσω αναφοράς στον διαχειριστή. Όσο πετάγεστε οι γνωστοί παπάρες να υπερασπίζεστε με το παραμικρό την κοπέλα σαν e-νταβατζήδες, τόσο παραπάνω πάτημα δίνετε να γράφονται σχόλια με κακό τρόπο γραφής.
Είμαι e-νταβατζης,OMG &3LOL

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Στεφανια μας ξεχασες...δεν θα ανεβασεις καμια φωτο......?!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ρε όλοι εσείς που λυσομανάτε εδώ με τη Στεφανία, τι ακριβώς παίζει? θα μας πείτε? Δε σας έκανε έκπτωση? δε σας δίνει χαρτζηλίκι? τι ακριβώς , για να μάθουμε και οι υπόλοιποι δηλαδή! Γιατί κι εμένα έκπτωση δεν μου έκανε, παρεξηγηθήκαμε τουλάχιστον 2-3 φορές για μη οικονομικούς λόγους, σε σημείο να πω στον εαυτό μου ότι δεν ξαναπάω, και έχω χρόνια να πάω όντως, αλλά από τη στιγμή που τις 2-3 φορές που πήγα πέρασα υπέροχα (και πολύ πριν αδυνατίσει μάλιστα) γιατί να σχολιάσω αρνητικά τις υπηρεσίες της? γιατί να σχολιάσω αρνητικά την εμφάνισή της που έχει βελτιωθεί κατά πολύ μάλιστα? Και σε τελική είμαι εγώ ο αψεγάδιαστος που θα σχολιάσω την εκάστοτε κοπέλα που έχει μπει στο λάκο με τα λιοντάρια (www.bourdela.com) και αντιστέκεται να μην την κατασπαράξουν?
Λοιπόν καλό να κόψουμε τις μαλακίες! Μεγάλα παιδιά είμαστε! ούτε αγάπες χρειάζονται, ούτε μίση! όποιος έχει να γράψει μια κριτική τη γράφει, καλή ή κακή. Κακόβουλα ή υστερόβουλα σχόλια ας μείνουν απέξω.
Όχι ότι θα εισακουστώ, αλλά μη νομίζουν ούτε αυτοί που μόνιμα γλείφουν συγκεκριμένες κοπέλες, αλλά ούτε αυτοί που μόνιμα απαξιώνουν συγκεκριμένες κοπέλες ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα τρώει κουτόχορτο! Λίγους μήνες να παρακολουθήσεις το σάιτ, καταλαβαίνεις πολύ καλά τι παιχνίδια παίζονται! :hi:
:rockon:
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

:hi:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
"ΣΑΝ" λεω ρε ηλίθιε. Να φανταστώ έκανες αέρα στα παπάρια των εμίρηδων στην Αραβία;
Σαν-μπουαν μαλακα κομμωτρια. Λες και δεν καταλαβαμε τι γραφεις μπουφο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom