Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
ναι, το μασαζοκρεββατο της, ειναι!!!μασαζοκρέββατο είναι αυτό που κάθεσαι στην 1η φωτό.. ? Η 2η ωραία.. πολλά υποσχόμενη για φωτό
ναι, το μασαζοκρεββατο της, ειναι!!!μασαζοκρέββατο είναι αυτό που κάθεσαι στην 1η φωτό.. ? Η 2η ωραία.. πολλά υποσχόμενη για φωτό
Τι παιδι εισαι εσυ?Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Γίνεσαι όλο και πιο επικίνδυνη. Κάθε φορά όλο και πιο σεξυ φωτογραφίες ανεβάζεις!!!Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Εξαιρετικά γοητευτική, όπως πάντα !! Το μαύρο χρώμα σου πάει πολύ όπως και το λευκό αντίστοιχα. Χάρμα οφθαλμών πραγματικα !!Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
OMG!!!Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Υπέροχη, όπως πάντα!Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Υπέροχη, όπως πάντα!Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Κουκλάρα!!Καλημέρα
Στεφάνια η δεύτερη φωτό μου προκάλεσε ανύψωση... ηθικού!Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Ελπίζω κ σήμερα λοιπόν!
Δηλαδη γαμιοσανται αλλα δε φαινοσανταιΘα κάνω έναρξη με εσένα Στεφανία μου... και πιστεύω το αξίζεις! Εξαιρετική συμπεριφορά, πρόσωπο γλυκό, σώμα ίσως με παραπάνο κιλά από αυτά που θα ήθελα, εγώ τουλάχιστον-δε ξέρω για τους άλλους. Το πρόγραμμα σου και οι επιδόσεις σου γνωστά... Δε θα κουράσω τον κόσμο! Σ'ευχαριστώ για την όμορφη για πολλοστή φορά εμπειρία!
Το γραφει στο banner της...αν και λογικα την απολαμβανουν οι φιλοι μας οι Κρητικοι αυτην την εβδομαδα!Το τηλέφωνο της Στεφανιας το έχουμε?
Το πρόσωπο της Στεφανίας το βρήκα συμπαθητικό κ το σώμα της μεσογειακό. Κοινωνική, μπορείς άνετα να πεις 2 κουβέντες μαζί της. Πήρα το νέο πρόγραμμα της τάντρα 1,5 ώρας. Αν η ποιότητα της περιγραφής μου ήταν σε καλό επίπεδο, θα έγραφα ότι περίπου έγραψε και ο συναγωνιστής Αγράμματος λίγες σελίδες πριν. Να προσθέσω όμως ότι ευτυχώς πριν τη δω, είχα φάει λάδι (γνωστή παροιμία) κ είχα φροντίσει να είμαι ξεκούραστος, αλλιώς δύσκολα θα άντεχα! Έφυγα ανάλαφρος, αλλά πιστεύω πως όσο θα το δουλεύει τόσο κ θα το τελειοποιεί και τότε είμαι βέβαιος ότι θα φεύγω πετώντας ,,,
Πόσο έχει αυτό το πρόγραμμαΤο πρόσωπο της Στεφανίας το βρήκα συμπαθητικό κ το σώμα της μεσογειακό. Κοινωνική, μπορείς άνετα να πεις 2 κουβέντες μαζί της. Πήρα το νέο πρόγραμμα της τάντρα 1,5 ώρας. Αν η ποιότητα της περιγραφής μου ήταν σε καλό επίπεδο, θα έγραφα ότι περίπου έγραψε και ο συναγωνιστής Αγράμματος λίγες σελίδες πριν. Να προσθέσω όμως ότι ευτυχώς πριν τη δω, είχα φάει λάδι (γνωστή παροιμία) κ είχα φροντίσει να είμαι ξεκούραστος, αλλιώς δύσκολα θα άντεχα! Έφυγα ανάλαφρος, αλλά πιστεύω πως όσο θα το δουλεύει τόσο κ θα το τελειοποιεί και τότε είμαι βέβαιος ότι θα φεύγω πετώντας ,,,
Στείλε της μήνυμαΠόσο έχει αυτό το πρόγραμμα