Νέα

Στάση Κόντρα Παξιμάδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KostasGR19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KostasGR19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια!

Γνωριζει κανεις τη σταση κόντρα παξιμαδι? Την εχω ακουσει τοσες πολλες φορες αλλα δν εχω ιδεα πως γινεται, μηπως εχει κανενας σας καποιο link για οδηγιες η καλυτερα φωτογραφιες που να δειχνουν το πως γινεται?

Ευχαριστω!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η σταση φρυγανια σου κανει?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Καλησπερα παιδια!

Γνωριζει κανεις τη σταση κόντρα παξιμαδι? Την εχω ακουσει τοσες πολλες φορες αλλα δν εχω ιδεα πως γινεται, μηπως εχει κανενας σας καποιο link για οδηγιες η καλυτερα φωτογραφιες που να δειχνουν το πως γινεται?

Ευχαριστω!

Αγχωμένο σε βρίσκω, τέτοια ζητάει η δικιά σου?
Κόντρα-παξιμάδι νομίζω ότι είναι το ισπανικό. :think:

η σταση φρυγανια σου κανει?

:2funny: :rockon:

OP
OP
K

KostasGR19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλα τα αστειακια σας αλλα βοηθατε κ λιγο ρε παιδια οποιος ξερει, επειγει το θεμα, πρεπει να βγαλουμε ασπροπροσωπο το αρσενικο φυλο αν με πιανετε μη μας πιασουνε αδιαβαστους! Για βοηθατε λιγο! Δν νομιζω παντως να ειναι το ισπανικο!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Καλα τα αστειακια σας αλλα βοηθατε κ λιγο ρε παιδια οποιος ξερει, επειγει το θεμα, πρεπει να βγαλουμε ασπροπροσωπο το αρσενικο φυλο αν με πιανετε μη μας πιασουνε αδιαβαστους! Για βοηθατε λιγο! Δν νομιζω παντως να ειναι το ισπανικο!

Μου αρέσει το "επείγει το θέμα". :2funny:
Εσύ για ποιό λόγο δε νομίζεις ότι είναι το ισπανικό? Εγώ το έγραψα επειδή το είχα δει στο thread "Μπουρδελογραφικότητες" που γράφουν οι έμπειροι του χώρου άρα κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμένα και εσένα. Εσύ τι περίπου νομίζεις ότι είναι?
Τώρα για το "ασπροπροσωπο το αρσενικο φυλο αν με πιανετε μη μας πιασουνε αδιαβαστους", δε ξέρω τι να πω.
Έχεις τόσο μεγάλο ρεπερτόριο και μόνο αυτή σου λείπει? Α ναι, μπράβο ρε μάγκα. :think:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny:

Ας προτείνω και εγώ μερικές στάσεις για να μη ξαναπιάσουν αδιάβαστο το φίλο μας. :rockon:

Teabag: Dipping one's nuts in a chicks mouth or 'drape' the ballsack over the face.

The Indiana Jones: A sexual act that requires the women to run completely nude at a medium to slow pace, while the man chases her with his testicles out. She then flattens on the ground while you roll your balls over her. No one receives pleasure, but everyone has a good laugh and a story.

The Al-Qaeda Anal: Fuck her from behind, and just as your about to cum, cut her head off and scream "Al-Qaedaaaaaaa"

Costa Rican Snorkel: When a girl gives an underwater blowjob in a hot tub coming up for air only when necessary. Note that the whole head must be submerged. Some claim that experts can finish the snorkel without breathing. Mastering the snorkel takes extensive practice and many years of swimming experience.

Όποιος/α θέλει, ας δει κι'άλλες εδώ: :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
υπάρχει και το στριφτοκοφινάτο!!!
δεν είναι πλάκα αληθινή στάση είναι

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
υπάρχει και το στριφτοκοφινάτο!!!
δεν είναι πλάκα αληθινή στάση είναι

Δε ξέρω πως είναι αυτό αλλά το έχω ακούσει και σαν "στριφογυριστό κοφινάτο", "κοφινάτο βιδαριστό" και "βιδωτό κοφινάτο"  σε πολλά αστεία/ανέκδοτα κλπ.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δε ξέρω πως είναι αυτό αλλά το έχω ακούσει και σαν "στριφογυριστό κοφινάτο", "κοφινάτο βιδαριστό" και "βιδωτό κοφινάτο"  σε πολλά αστεία/ανέκδοτα κλπ.
είναι πραγματικό αλλά χρειάζεσαι και ένα κοφίνι χωρίς πάτο
την βάζεις μέσα και κρατάς τα χερούλια
και μετά κάνεις τη δουλειά σου

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Το ισπανικό είναι απ οτι ξέρω

Jonhy-21

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
84
Πόντοι
10
Χωρις να ειμαι σιγουρος παιζει κωλοδαχτυλο απ' τη γκομενα στο "κοντρα παξιμαδι". :helpplea:

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
νομιζω οτι ειναι κατι αναμεσα απο το τσιμπουκοανασκελο και το πισοκολομπρουμητο...

:booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως το ξέρω σαν "γαμήσι με τριμμένη φρυγανιά και κόντρα παξιμάδι" και είναι όταν θες να ξεκωλιάσεις την γκόμενα χωρίς σάλιο, στα στεγνά εντελώς!

Αν στο ζητάει λοιπόν η γκόμενα... μάλλον μαζόχα είναι ή... η ιδανική για ξεκώλιασμα!!! :cheesy:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Εγω προχθες αναρωτιομουν πιο ειναι το "συντριβανατο"( μαλλον η γυναικα απο πανω ειναι)

και θυμηθηκα τον Mr Bean που εκανε τον παπα σε ενα επεισόδιο που ελεγε

"μια μερα ηρθε μια μελλονυμφη και με ρωτησε αν την πεολειχια την εγκρινει  η εκκλησια !!!! Εγω απαντησησα πωσ δεν ξερω τι ειναι η πεολειχια , και η νυφη μου εδειξε.

Αοπο τοτε οταν μια μελλονυμφη με ρωτα αν η εκκλησια καταδικαζει την πεολειχια απανταω πως δεν ξερω τι ειναι η πεολειχια " :booty:

ΥΓ κοντρα παξιμαδι στην κυριολεξια ειναι οταν βιδωνεις κατι και με το γαλλικο κλειδι κρατας και το παξιμαδι κοντρα !!

Τωρα στο σεξ  :think: :think:

ioan4591

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια!

Ευχαριστω!
Ήμαρτον, ρε παιδιά!
Κάτι άκουσα για τη στάση μυγάτο σπατουλαριστό με λαδικό και σέρτικο! Κάποιος που να γνψρίζει από σπατουλάρισμα σοβάδων ή έστω από ...μύγες????
Τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα....

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να την γ@μ@ς απο τον κωλο και η γκομενα να σου βαζει δαχτιλο στον δικο σου, :think:
Η "κοντρα" αλλιος πως θα ηταν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom