Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Μαγγές πόσο είσοδο - ποτό έχει το STAR ; Πόσο το prive είναι σε εσωτερικό δωμάτιο η έξω ;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Μαγγές πόσο είσοδο - ποτό έχει το STAR ; Πόσο το prive είναι σε εσωτερικό δωμάτιο η έξω ;

Η είσοδος στα 15.Ποτό έχει αν εννοείς για τα κορίτσια...Το πριβέ 50 και είναι σε ένα χώρο που μπορείς να τον πεις ξεχωριστό,όχι δωμάτιο...

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Ξανακατεβηκα Ελλαδα και καθ'οδον προς τις διαφορες νησους της επικρατειας ειπα χτες Παρασκευη να δω τι παιζει στο παλαι ποτε στεκι μου. Τα γνωστα βασικα. Το μαγαζι πρεπει να κανει ενα μικρο φέϊσλιφτ (αφτο το σκισμενο χαλι στο χουρειο πισω απο την κονσολα του ντιτζεη ειναι λιγο ντροπη), αλλα με τη γενικοτερη στεγνα δεν το βλεπω να γινεται. Κοσμος λιγος, αν και μετα τις 2μιση που την εκανα (εγω παω παντα νωρις) ειχε αρχιζει να γεμιζει καπως. Το καστ λιγο διαφορετικο απο την ανοιξη, καθως καποιες κοπελλες ειναι Ρωσια/Ρουμανια κλπ. Δε με εντυπωσιασε καποια απο τις νεοφερμενες (σε σχεση με την ανοιξη νεοφερμενες), χωρις να φυγω και τρεχοντας ομως. Απο τις σταθερες αξιες η Σβετλανα παραμενει η καλυτερη εμφανισιακα αλλα ειναι πλεον επισημα ξεπετα: κριμα, διοτι ειναι αλφα διαλογης γκομενακι. Το θετικο σοκ ηρθε απο τη Ρωξανα, την οποια αποφευγω εδω και χρονια λογω αισχρης ξεπετας στο παρελθον (μετα απο συγκλονιστικο ξεκινιμα τους πρωτους 1-2 μηνες οτραν ειχε εμφανιστει 4-5 χρονια πριν), αν και κανονικα θα ετρεχα απο πισω της σαν σκυλακι καθοσο μεγας βυζοφετιχιστης. Χτες ομως μου ηρθε και χωρις πολλες περιστροφες μου ειπε οτι τα πραγματα αλλαξαν. Οποτε τη δοκιμασα και παλι σε απλους χουρους, ξεκαθαριζοντας οτι πριβε εγω κανω σπανιοτατα. Μου ψιλογκρινιαξε αλλα μετα το πηρε αποφαση και το αποτελεσμα ηταν καλο. Ναι, βρισκεις καλυτερους και αισθησιακοτερους χουρους αλλου, το χουροχρονομετρο της παραμενει μαλλον γρηγορο (αν και βελτιωμενο σε σχεση με το παρελθον), και συνεχιζει να εχει καποια αντανακλαστικα με οταν της πιανεις τα στηθη (αν και τα καταπολεμαει). Αλλα σα συνδυασμος σουπερ γυμνασμενου σωματος με φοβερες βυζοκαμπυλες η κοπελλα δε παιζεται ευκολα, και οταν ειναι σε καλη διαθεση οπως χτες εχει και γλυκυτατο χαμογελο που λεει πολυ. Αν ημουν Αθηνα πιο συχνα θα πειραματιζομουν για να δω αν η μεταβολη προς το καλυτερο ειναι μονιμη, ή απλα κερδισα το βυζολαχειο χτες. Παντως μπραβο της για την προσπαθεια χτες/.

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Όντως ωραία γκόμενα η Ρωξάνα... και το κοντό μαλλάκι που είχε όταν είχα πάει το γούσταρα αφάνταστα... Στην πίστα τρελλή κάβλα... Απ την πρώτη ματιά είσαι έτοιμος να φάς χρήμα πάνω της...
Αυτό που δε γούσταρα καθόλου ήταν το στράβωμα που έτρωγε με το χούφτωμα στα βυζγιά και ο χρόνος που έτρεχε σα τον Κεντέρη με διπλή δόση αναβολικών...

Επισκέπτης
Πήγα πρόσφατα δις.
Καθημερινή δεν είχε είσοδο, πλήρωσα ποτό 10€.
Σάββατο είχε είσοδο 15€ με ποτό.

Πριβέ χορός 50€ , πίσω από κουρτίνες που κλείνουν σε καναπέ.
Οι γκόμενες αν δείξεις ότι δεν είσαι πυρφοροαγαπούλης βλεπάκιας,
ξεκαθαρίζουν τι προσφέρουν π.χ. φραπεδιά .

Πήρα ένα ρουμανέτο , δεν θυμάμαι name, που ξεκαθάρισε
ότι είχε φραπεδιά ολοκληρωμένη. Πριβέ.
Είχε πλάκα πως σκούπιζε τα φλόκια από τα πέδιλά της , τα μαλλιά και του μούτρο της.
Αν είχα λάστιχο , μπορεί να ήταν και μετά καλαμακίου η φράπα.
Μαλακία που δεν είχα.
Με 3 άλλα ρουμανίδια , μία από τα ίδια.

Από αραπίνες , που με χαλάνε πολύ , είχε μόνο 1 ντεμί.

asxeto_username

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Πρώτη κριτική, οπότε δείξτε επιείκεια...

Πέρασμα από STAR μετά από 1-2 χρόνια.
Κυριακή. Είσοδος δωρεάν, ποτό μας 10Ε.
Πάνε οι εποχές που γινόταν χαμός. Όταν μπήκαμε -μία θα ήταν- ήμασταν λιγότεροι από τις κοπέλες! Αργότερα ήρθαν και κάποιες ακόμα παρέες.

Οι κοπέλες εκεί δε με ξετρέλαναν. Ήταν 2-3 αρκετά καλές, όπως η Κατερίνα και η Σβετλάνα, που όμως δε με ξετρέλεναν, όπως είπα. Αλλά γούστα είναι αυτά... Οι χοροί μου φάνηκαν πολύ σύντομοι από τις περισσότερες κοπέλες και μόνο με τη Φλώρα πέρασα καλά, χωρίς να είναι και χωρίς να κάνει και κάτι το τρομερό, σε σχέση με άλλες εποχές και άλλους χώρους.

Γενικά, είναι καλά για ποτάκι και αν λόγω απόστασης σε βολεύει το εν λόγω μαγαζί...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
περασα απο σταρ χτες βραδυ.το μαγαζι σταθερο με παρομοια σοου.οι γκομενες κλασσικες ονοματα που θυμαμαι : Ροξανα , Κρυσταλ , Κατια , Σαμιρα , Μπεατρις , Κλεοπατρα , Καρολινα και πολλα αλλα που δεν ασχοληθηκα.....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτη την καρολινα δεν προλαβα να την δοκιμασω τι λεει γενικα εχει φαει κανεις? Απο σωμα ειναι λαμπαδα για την Ανασταση για φετος μεστην κριση μια χαρα θα δειχνει...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Λογω των "αγιων ημερων" απο τη μια και της ανυπερβλητης επιθυμιας μου να συμπληρωσω τα 1,000 ποστ, κανω στους φιλους μου ενα δωρακι: 6995213534. Το τηλεφωνο που μου εδωσε η Σβετλανα απο το Star Live και ποτε δεν απαντησε...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Λογω των "αγιων ημερων" απο τη μια και της ανυπερβλητης επιθυμιας μου να συμπληρωσω τα 1,000 ποστ, κανω στους φιλους μου ενα δωρακι: 6995213534. Το τηλεφωνο που μου εδωσε η Σβετλανα απο το Star Live και ποτε δεν απαντησε...

ποσα λεφτα της εσκασες μεσα στο μαγαζι??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το αρκετα.ποσα σημαινει ρε φιλε?

γιατι μετα απο καποιο ποσο επρεπε και να την πηδαγες....

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ποσα λεφτα της εσκασες μεσα στο μαγαζι??
Αν ξερεις λεπτομερειες ή θελεις να μαθεις λεπτομερειες,στειλε π.μ. Εγω δεν θελω ουτε να κλαιγομαι, ουτε να ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ σαν καποιους αλλους. Αλλος ειναι ο σκοπος του ποσταρισματος που εκανα

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
το αρκετα.ποσα σημαινει ρε φιλε?

γιατι μετα απο καποιο ποσο επρεπε και να την πηδαγες....
Την ξερεις? Ξερεις για το συγκεκριμενο μαγαζι ή γενικα το λες. Επισης αν εννοεις για πηδημα μεσα στο ιδρυμα θα μπορουσα ισως να το ειχα κανει, αλλα δεν το επιδιωξα, οπως δεν επιδιωκω και τους φραπεδες

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Светлана Оберкович

Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι αυτο ειναι το προφιλ της, αλλα δεν μου πολυ-μοιαζει