Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Μάγκες, λέω να κατέβω από τα πάτρια και μήτρια εδάφη προς το τέλος του μηνού. Ρίχνει κανείς κανά άπντεϊτ περί του συγκεκριμένου ευαγούς ιδρύματος διότι δεν θα'χω και τις άπειρες μέρες αυτή τη φορά ώστε να κάνω τράϊαλ εντ έρρορ όπως το χειμώνα; Άκουσα κάτι περί μπασκινοεφόδους και προβλημάτων με τα ηλεκτρικά και δε συμμαζεύεται. Επειδή δε θα ήθελα να ξενερώσω, για διαφωτήξτε με περκαλώ περί ρόστερ και τιμών και οβερώλλ λουκ αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μάγκες, λέω να κατέβω από τα πάτρια και μήτρια εδάφη προς το τέλος του μηνού. Ρίχνει κανείς κανά άπντεϊτ περί του συγκεκριμένου ευαγούς ιδρύματος διότι δεν θα'χω και τις άπειρες μέρες αυτή τη φορά ώστε να κάνω τράϊαλ εντ έρρορ όπως το χειμώνα; Άκουσα κάτι περί μπασκινοεφόδους και προβλημάτων με τα ηλεκτρικά και δε συμμαζεύεται. Επειδή δε θα ήθελα να ξενερώσω, για διαφωτήξτε με περκαλώ περί ρόστερ και τιμών και οβερώλλ λουκ αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ.
Α) Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκεις το κακό με τους αστυνομικούε ελέγχους.Εφόσον δεν είσαι καταζητούμενος δεν έχεις κάτι να φοβηθείς.
Β) Είσοδος με ποτό 15, απλός χορός 10,πριβέ 50
Γ) Το μαγαζί δεν αξίζει, παρά μόνο αν είσαι κάπου εκεί κοντά και θες να πιεις ένα ποτό..

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Α) Δεν καταλαβαίνω πού βρίσκεις το κακό με τους αστυνομικούε ελέγχους.Εφόσον δεν είσαι καταζητούμενος δεν έχεις κάτι να φοβηθείς.
Β) Είσοδος με ποτό 15, απλός χορός 10,πριβέ 50
Γ) Το μαγαζί δεν αξίζει, παρά μόνο αν είσαι κάπου εκεί κοντά και θες να πιεις ένα ποτό..

Α. Ξενέρα. Ανάβουν τα φώτα και περιμένεις σα μαλάκας μέχρι να δουν τα δικά σου. Δε βγαίνω για να βαριέμαι, βγαίνω να χαλαρώσω. Χώρια που αποδεκατίζει το ρόστερ καθώς άλλες κρύβονται κι άλλες τις μαζεύουνε. ΜπΔΓ, έχεις κάτι για το ρόστερ;
Β. Θενκς. Δηλαδή όπως το χειμώνα.
Γ. Στο μαγαζί πάω χρόνια ακριβώς γιατί έχω βάση εκεί κοντά. Άσε με να κρίνω μόνος αν αξίζει ή όχι.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Α. Ξενέρα. Ανάβουν τα φώτα και περιμένεις σα μαλάκας μέχρι να δουν τα δικά σου. Δε βγαίνω για να βαριέμαι, βγαίνω να χαλαρώσω. Χώρια που αποδεκατίζει το ρόστερ καθώς άλλες κρύβονται κι άλλες τις μαζεύουνε. ΜπΔΓ, έχεις κάτι για το ρόστερ;
Β. Θενκς. Δηλαδή όπως το χειμώνα.
Γ. Στο μαγαζί πάω χρόνια ακριβώς γιατί έχω βάση εκεί κοντά. Άσε με να κρίνω μόνος αν αξίζει ή όχι.
Το μαγαζί για μένα δεν αξίζει! Το μαγαζί με αντικειμενικά κριτηρια ομορφιας/παρουσίας δεν αξίζει!
Το όλο πακέτο για την τιμή του δεν αξίζει!
Κοπέλες την τελευταία φορά Καμέλια,Ελένη,Φλόρι,Σαμίρα,Χριστίνα,Μικαέλα,Ντάρια ,Αφροδίτη κ.α
Προσωπικά μου προξένησαν αηδία..όπως έγραψα και σε κριτική αν (λεω αν) καταφέρεις να ερεθιστείς από κάποια από αυτές, το ισχυρότερο χαρτί του μαγαζιου είναι το γεγονός ό,τι σε μικρή απόσταση υπάρχουν 2 στούντιο!

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Γι'αυτους που αναρωτιωνται περι Γκραντ Ριτορνου, οι κυριες του ειναι ολες στο Σταρ τω καιρω αυτω. Προσωρινα, ειπανε, καθως το Ριτορνο γουιλλ ριτερν σε 6-7 μερες. Δεν ειπανε πως και γιατι. Εγω το ανακαλυψα τελειως συμπτωματικα μια και κατεβηκα Ελλαδα εκτος προγραμματος (τρεχαματα απο αυτα που δε θελετε να εχετε) και ειχα μονο μια νυχτα διαθεσιμη για πεταμα λεφτων.

Λογω Ριτορνοκόριτσων γινόταν χαμός στη γυναίκα. Θύμισε παλιές εποχές απο ποσότητα. Από πχιότητα, που θα ελεγε κι ο Σημιτης, ετσι κι ετσι. Επειδη στο Ριτορνο πηγαίνω σπανιότατα πλεον (οι δρομοι μου ειναι ολοι βορινοι), δε τα ηξερα τα κοριτσακια, αλλα μερικά απο αυτά θα ηταν πρωτης διαλογης... αν ειχαν κρατηθει μακρια απο τη ρημαδα τη σιλικονη. Αμαρτια ρε γαμωτο, κορμια σα της Γκρεις να εχουν βιδωμένα δυο πεπονια απο γούττα-πέρκα απάνω τους. Τέλος πάντων, το καλό με τις συγκεκριμένες κυρίες είναι οτι δεν είναι διόλου ξεπέτες είτε στο πουτό, ούτε στον (απλό) χουρό. Και δε μου τα πρήξανε για πριβέ.

Είσοδος γιοκ (ήταν καθημερινή), ποτό δικό μου 10, πουτά 10-15-25, χουρός 10. Πλεον ολα πανε με δεκάρικα που βοηθάει και στο μέτρημα. Ως συνήθως εξαιρετικό ευγενικό σέρβις (ΟΚ, με ξέρουνε πια), τζετ λογαριασμος... με απόδειξη που συμπεριλαμβάνει τα πάντα, ακόμα και τους χουρούς. Αν φορολογούμουνα κάτω θα την έβαζα να την εκπέσω απο την Εφορία  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Γι'αυτους που αναρωτιωνται περι Γκραντ Ριτορνου, οι κυριες του ειναι ολες στο Σταρ τω καιρω αυτω. Προσωρινα, ειπανε, καθως το Ριτορνο γουιλλ ριτερν σε 6-7 μερες. Δεν ειπανε πως και γιατι. Εγω το ανακαλυψα τελειως συμπτωματικα μια και κατεβηκα Ελλαδα εκτος προγραμματος (τρεχαματα απο αυτα που δε θελετε να εχετε) και ειχα μονο μια νυχτα διαθεσιμη για πεταμα λεφτων.

Λογω Ριτορνοκόριτσων γινόταν χαμός στη γυναίκα. Θύμισε παλιές εποχές απο ποσότητα. Από πχιότητα, που θα ελεγε κι ο Σημιτης, ετσι κι ετσι. Επειδη στο Ριτορνο πηγαίνω σπανιότατα πλεον (οι δρομοι μου ειναι ολοι βορινοι), δε τα ηξερα τα κοριτσακια, αλλα μερικά απο αυτά θα ηταν πρωτης διαλογης... αν ειχαν κρατηθει μακρια απο τη ρημαδα τη σιλικονη. Αμαρτια ρε γαμωτο, κορμια σα της Γκρεις να εχουν βιδωμένα δυο πεπονια απο γούττα-πέρκα απάνω τους. Τέλος πάντων, το καλό με τις συγκεκριμένες κυρίες είναι οτι δεν είναι διόλου ξεπέτες είτε στο πουτό, ούτε στον (απλό) χουρό. Και δε μου τα πρήξανε για πριβέ.

Είσοδος γιοκ (ήταν καθημερινή), ποτό δικό μου 10, πουτά 10-15-25, χουρός 10. Πλεον ολα πανε με δεκάρικα που βοηθάει και στο μέτρημα. Ως συνήθως εξαιρετικό ευγενικό σέρβις (ΟΚ, με ξέρουνε πια), τζετ λογαριασμος... με απόδειξη που συμπεριλαμβάνει τα πάντα, ακόμα και τους χουρούς. Αν φορολογούμουνα κάτω θα την έβαζα να την εκπέσω απο την Εφορία  :2funny:

Τό μέτρο της επιτυχίας είναι το άποτέλεσμα το οποίο μετριέται με τήν απάντηση σου για αύτό τό μαγαζί ....
τό βρίσκω ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ. όταν πάω καί γιά τήν έφορία, θά τό σκεφθω σοβαρά φέτος !!

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...μπράβο νομιμότης και περιποίηση το σταρ ! άλλαξαν οι εποχές...

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

π

ΗΤΑΝ εκει η σασα; μουναρα.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα. ΤΟ χεοροτερο για μενα εινα η γιαννα. ΜΙΑ ομορφη ρωσσιδα. ΓΙΑΤΙ εβαλε τα πεπονια;;;;; κριμα..

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Για να ειμαι δικαιος, η ως ανω Γκρεϊς ειναι πολυ καλη παρεα. Οι χουροι που αποζητω εγω δεν εχουν ποτε αντικειμενο την καφεϊνη (νοτ μαϊ στάϊλ), οποτε τα εκει της πλεονεκτηματα εμενα δε μου λενε τιποτα. Αλλά σα προσωπικοτητα την κατασυμπαθησα, και το σωμα της ειναι αλφα διαλογης με φοβερους κοιλιακους, ανεξαρτητα απο τα σιλικονε πεπονια.

Κατα τ'αλλα το μαγαζι Π-Σ εχει πολυ λαο, και με τοσες πολλες γυναικες (>20 νομιζω, αλλα δε μετρησα) ηταν λιγο σα τις παλιες εποχες. Καθημερινες πεφτει λιγο ερημια και μπορει και να ξεμεινουν με 8-10 μαξιμουμ που δε λεει διολου. Απο προτιμήσεις μου, κάποιες φύγανε ή θα φύγουν συντομα, πχ μια μικρουλα Ρωσίδα με απίστευτα φυσικα D στηθη (Ταμαρα), που δυστυχως δε μιλαει λεξη Αγγλικα (και προφανως ουτε Ελληνικα). Βεβαια θα μου πεις οτι και γω γυρισα πανω και απο Ελλαδα ξανα καλο καλοκαιρι, αλλα τελος παντων καλα περασα. Η καλυτερη εμφανισιακα παραμενει η Σβετλανα (κουκλιτσα πρωτης, αλλα μη περιμενετε και φοβερες καμπυλες, αλλο ειναι το στυλ της), η οποια ομως παραμενει και σκληρο καρυδι: εννοω οτι μπορει να ριξει αισχρη ξεπετα αν δε της το ξεκοψεις.

Το μαγαζι συνεχιζει να με καλυπτει πληρως στο κοντεξτ μου των 10 μερων εν Ελλαδι καθε 3-4 μηνες. Για πιο συχνα δε ξερω και δε νομιζω.

mixgr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν από μερικές μέρες λόγω ριτορνοκόριτσων. Αν και από θέμα ομορφιάς δεν υστερούν ιδιαίτερα, οι κοπέλες του σταρ έχουν επαγγελματική συμπεριφορά πολύ χειρότερη από τις κοπέλες της Μιχαλακοπούλου. Αεροχοροί με σχεδόν μηδενική διάρκεια, κατευθείαν πρήξιμο για σπέσιαλ... Μάλλον δεν τους τα έχουν πει καλά... Αντιθέτως, οι έτερες τήρησαν τα υψηλά στάνταρ όσο μπορούσαν αν και σε διαφορετικό μαγαζί... Δεν ξέρω τι παίζει με τις ιδιοκτησίες των μαγαζιών αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη πριν από μερικές μέρες λόγω ριτορνοκόριτσων. Αν και από θέμα ομορφιάς δεν υστερούν ιδιαίτερα, οι κοπέλες του σταρ έχουν επαγγελματική συμπεριφορά πολύ χειρότερη από τις κοπέλες της Μιχαλακοπούλου. Αεροχοροί με σχεδόν μηδενική διάρκεια, κατευθείαν πρήξιμο για σπέσιαλ... Μάλλον δεν τους τα έχουν πει καλά... Αντιθέτως, οι έτερες τήρησαν τα υψηλά στάνταρ όσο μπορούσαν αν και σε διαφορετικό μαγαζί... Δεν ξέρω τι παίζει με τις ιδιοκτησίες των μαγαζιών αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται...

Χθεσινό πέρασμα!Ακολουθεί κριτική... :rockon:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6

Καλημέρα στην παρέα. Το ίδιο αφεντικό ειναι! Κάθε βράδυ τις παίρνει αυτοκίνητο έξω απο το Ριτορνο και τις πάει Μεταμόρφωση.

Τα κοριτσάκια δεν γουστάρουν γιατί ειναι μακρυα και δεν έχει την ιδια πελατεια απο τα γύρω ξενοδοχεία.
Αλλά γιατι να τρέχουμε Μεταμορφωση αφου το βλέπω οτι ωρα θέλω το μωρό εκτος! ;)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Καλημέρα στην παρέα. Το ίδιο αφεντικό ειναι! Κάθε βράδυ τις παίρνει αυτοκίνητο έξω απο το Ριτορνο και τις πάει Μεταμόρφωση.

Τα κοριτσάκια δεν γουστάρουν γιατί ειναι μακρυα και δεν έχει την ιδια πελατεια απο τα γύρω ξενοδοχεία.
Αλλά γιατι να τρέχουμε Μεταμορφωση αφου το βλέπω οτι ωρα θέλω το μωρό εκτος! ;)
Mε το ποσο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom