Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Mάγγες δουλευει εκει μια Χριστινα απο Ρωσια ;

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Την ξερεις? Ξερεις για το συγκεκριμενο μαγαζι ή γενικα το λες. Επισης αν εννοεις για πηδημα μεσα στο ιδρυμα θα μπορουσα ισως να το ειχα κανει, αλλα δεν το επιδιωξα, οπως δεν επιδιωκω και τους φραπεδες

Καλη παρεα η Σβετλανα στο μαγαζι, και γκομενιτσα πρωτης διαλογης, αλλα κονσοματρις παλαιας κοπης. Παναπει κανει ολα τα κολπα για να αυξησει την καταναλωση πουτων/χουρων αν την αφησεις, συμπεριλαμβανομενου του δευτερου κινητου. Δεν την κακιζω, καθως κανει τη δουλεια της και ειναι η προτιμιση μου στο εν λογω μαγαζι οταν κατεβαινω στην Ελλαδα καθε 6 μηνες. Το βασικο ειναι να ξεκαθαρισεις στον εαυτο σου πρωτα (και στη χορευτρια επισης) τι ψαχνεις στο στριπ. Εγω ξεκοβω οτι δε ψαχνω αγαπες και υποσχεσεις για σεξ, ουτε φραπεδες επισης, και ετσι εμπειρες χορευτριες οπως η Σ. δεν μου πουλανε αυτην την παραμυθα.

Ιν φακτ, η δικη μου προσεγγιση σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι να δινω εγω το δικο μου κινητο (ενα απο). Αν παρει τηλεφωνο αυτη, βλεπουμε. Αν οχι, απλα διασκεδαζω στο κλαμπ στο δικο μου στυλ που ειναι αρκετα παρομοιο με το δικο σου, δηλ. οχι φραπεδες κλπ. Το ζητουμενο για μενα ειναι να κανω το χαβαλε μου, να ξεσκασω, να φλυαρησω, και να βαλω και λιγο χερι. Δε παω ουτε για να βγαλω γκομενα, ουτε για να πηδηξω. Τελος παντων, απο αυτες που εχω δωσει τηλεφωνο εγω τα τελευταια Ν χρονια, οι μισες περιπου δε παιρνουν ποτε, οι αλλες μισες παιρνουν απο ασφαλες νουμερο για να δουν τι παιζει, αν μπορουν να βγαλουν κανα δωρακι/εξοδο χορηγια. Με δυο κοπελλες ειχα και παραπερα πριν απο καποια χρονια, αλλα ηταν τελειως εξαιρεση απο πολλες πλευρες.

Κανε την πλακα σου, φαε οσα λεφτα γουσταρεις (ποτε δε καταλαβα την ιερη οργη εδω μεσα οτι πεταμε τα λεφτα μας στα στριπ σα κοροιδα - δε καταλαβα δηλαδη, λογαριασμο θα δωσουμε;), και βαστα το μικροτερο δυνατο καλαθι. Αν σου κατσει γκομενα τυπου Σβετλανας, μαγκια σου και σου βγαζω και το καπελο. Αν οχι, δεν αλλαζει κατι - την πλακα σου στο κλαμπ την εκανες.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Καλη παρεα η Σβετλανα στο μαγαζι, και γκομενιτσα πρωτης διαλογης, αλλα κονσοματρις παλαιας κοπης. Παναπει κανει ολα τα κολπα για να αυξησει την καταναλωση πουτων/χουρων αν την αφησεις, συμπεριλαμβανομενου του δευτερου κινητου. Δεν την κακιζω, καθως κανει τη δουλεια της και ειναι η προτιμιση μου στο εν λογω μαγαζι οταν κατεβαινω στην Ελλαδα καθε 6 μηνες. Το βασικο ειναι να ξεκαθαρισεις στον εαυτο σου πρωτα (και στη χορευτρια επισης) τι ψαχνεις στο στριπ. Εγω ξεκοβω οτι δε ψαχνω αγαπες και υποσχεσεις για σεξ, ουτε φραπεδες επισης, και ετσι εμπειρες χορευτριες οπως η Σ. δεν μου πουλανε αυτην την παραμυθα.

Ιν φακτ, η δικη μου προσεγγιση σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι να δινω εγω το δικο μου κινητο (ενα απο). Αν παρει τηλεφωνο αυτη, βλεπουμε. Αν οχι, απλα διασκεδαζω στο κλαμπ στο δικο μου στυλ που ειναι αρκετα παρομοιο με το δικο σου, δηλ. οχι φραπεδες κλπ. Το ζητουμενο για μενα ειναι να κανω το χαβαλε μου, να ξεσκασω, να φλυαρησω, και να βαλω και λιγο χερι. Δε παω ουτε για να βγαλω γκομενα, ουτε για να πηδηξω. Τελος παντων, απο αυτες που εχω δωσει τηλεφωνο εγω τα τελευταια Ν χρονια, οι μισες περιπου δε παιρνουν ποτε, οι αλλες μισες παιρνουν απο ασφαλες νουμερο για να δουν τι παιζει, αν μπορουν να βγαλουν κανα δωρακι/εξοδο χορηγια. Με δυο κοπελλες ειχα και παραπερα πριν απο καποια χρονια, αλλα ηταν τελειως εξαιρεση απο πολλες πλευρες.

Κανε την πλακα σου, φαε οσα λεφτα γουσταρεις (ποτε δε καταλαβα την ιερη οργη εδω μεσα οτι πεταμε τα λεφτα μας στα στριπ σα κοροιδα - δε καταλαβα δηλαδη, λογαριασμο θα δωσουμε;), και βαστα το μικροτερο δυνατο καλαθι. Αν σου κατσει γκομενα τυπου Σβετλανας, μαγκια σου και σου βγαζω και το καπελο. Αν οχι, δεν αλλαζει κατι - την πλακα σου στο κλαμπ την εκανες.
RESPECT !!!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Καλη παρεα η Σβετλανα στο μαγαζι, και γκομενιτσα πρωτης διαλογης, αλλα κονσοματρις παλαιας κοπης. Παναπει κανει ολα τα κολπα για να αυξησει την καταναλωση πουτων/χουρων αν την αφησεις, συμπεριλαμβανομενου του δευτερου κινητου. Το βασικο ειναι να ξεκαθαρισεις στον εαυτο σου πρωτα (και στη χορευτρια επισης) τι ψαχνεις στο στριπ. Εγω ξεκοβω οτι δε ψαχνω αγαπες και υποσχεσεις για σεξ, ουτε φραπεδες επισης, και ετσι εμπειρες χορευτριες οπως η Σ. δεν μου πουλανε αυτην την παραμυθα.

Αν οχι, απλα διασκεδαζω στο κλαμπ στο δικο μου στυλ που ειναι αρκετα παρομοιο με το δικο σου, δηλ. οχι φραπεδες κλπ. Το ζητουμενο για μενα ειναι να κανω το χαβαλε μου, να ξεσκασω, να φλυαρησω, και να βαλω και λιγο χερι. Δε παω ουτε για να βγαλω γκομενα, ουτε για να πηδηξω. Τελος παντων, απο αυτες που εχω δωσει τηλεφωνο εγω τα τελευταια Ν χρονια, οι μισες περιπου δε παιρνουν ποτε, οι αλλες μισες παιρνουν απο ασφαλες νουμερο για να δουν τι παιζει, αν μπορουν να βγαλουν κανα δωρακι/εξοδο χορηγια. Με δυο κοπελλες ειχα και παραπερα πριν απο καποια χρονια, αλλα ηταν τελειως εξαιρεση απο πολλες πλευρες.
Πρεπει να ομολογησω οτι παροτι ειμαι εμπειρος σε τετοιες καταστασεις, αυτη με κερδισε στην εμπειρια. Το περιεργο ειναι οτι δεν ζητησα τηλεφωνο, ουτα καμμια υποσχεση, αυτη το εδωσε. Το επαιξε καλα, μου δημιουργησε μια ουτοπια που δεν ειχα αναγκη, αλλα μου αρεσε!Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα μαζι σου.Αλλα οπως εγραψα σε βαθος χρονου αυτη εχασε.Γιατι τις επομενες φορες που θα χαλαω λεφτα σε αλλα μωρα, αυτη θα παρακαλαει τους Πακιστανους για κανενα απλο χορο :kissass:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178

Μιας και μου ειπες οτι την ξερεις καλα, αν θελεις στειλε info σε p.m. για αυτη

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Μιας και μου ειπες οτι την ξερεις καλα, αν θελεις στειλε info σε p.m. για αυτη

Οσο την ξερεις εσυ την ξερω κι εγω. Απο το κλαμπ. Αλλωστε απο 1500 μιλια μακρια γνωριμια δε γινεται. Απλα τον τον τελευταιο χρονο, οταν περναω απο την Ελλαδα κι εχω χρονο και λεφτα για πεταμα σε στριπ, περναω απο το παλαι ποτε στεκι μου στη Μεταμορφωση. Η Σ. ειναι η σταθερη προτιμιση μου απο πλευρας εμφανισης τον τελευταιο χρονο (δες τις κριτικες μου πιο πανω σ'αυτο το θρεντ αν θελεις), αλλα θελει προσοχη διοτι ευκολα καταληγει σε παλαιοκονσοματρικη συμπεριφορα (=ξεπετα). Οταν αρχισε να μου λεει περι "αγαπες" και "εξω" (=παρε μου αλλο ενα πουτακι), της εδωσα το κινητο οπως περιεγραψα πιο πανω και της ειπα αν θελει ας με παρει εκει. Ειναι απο τις μισες που δεν πηραν. Και αυτο δεν αλλαζει τιποτα. Διοτι θελω να επαναλαβω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με το κοριτσακι. Τη δουλεια της κανει, κι αν της ξεκοψεις νωρις περι ξεπετας την κανει καλα (γι'αυτο που θελω εγω, δηλ. χαζολογημα, μπαλαμουτακι κλπ). Φαντασιωση πουλαει, αλλα για μενα οι δηθεν αγαπες δε δουλευουν σα φαντασιωση οποτε τις εκοψε γρηγορα. Οταν με το καλο ξανακατεβω απο τα πατρια και μητρια εδαφη και ξαναπερασω απο το Σταρ, κι αν δουλευει ακομα εκει βεβαια, θα τα ξαναπουμε σιγουρα.

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Λογω των "αγιων ημερων" απο τη μια και της ανυπερβλητης επιθυμιας μου να συμπληρωσω τα 1,000 ποστ, κανω στους φιλους μου ενα δωρακι: 6995213534. Το τηλεφωνο που μου εδωσε η Σβετλανα απο το Star Live και ποτε δεν απαντησε...

δεν πειράζει,αρκεί η προσπάθεια

Επισκέπτης
ΤΟ σταρ ειναι απο τις κορυφαίες ερωτικές σκηνές της χώρας, κατα πολυ ανώτερο απο πολλά μαγαζιά της Συγγρού και της παραλιακής.
Εχω πάρει τηλέφωνα 2-3 φορές αλλα δε το σηκώνουν. Κάνουν ωραίο παιχνίδι ομως, εχει τέλειο σόου, συμμετοχή του κοινού, υπερμουνάρες και ο εκφωνητής ειναι ολα τα λεφτά.
Ξέρει κανείς τίποτα για μια Αφροδίτη Ελληνίδα που δούλευει εκει?

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Mάγγες δουλευει εκει μια Χριστινα απο Ρωσια ;

Εννοεις μια κοντουλα, αδυνατη με μικρα βυζακια και καπως παχια χειλακια, με χαβαλε προσωπικοτητα και γρηγορη στο να το ριξει γελιο; Το καλοκαιρι που ειχα κατεβει τελευταια φορα δουλευε. Τωρα βεβαια σε 6 μηνες πολλα αλλαζουν, αλλα δε βλεπω να παιρνεις απαντηση οποτε παρε τις δικες μου μπαγιατικες πληροφοριες, αλλιως περιμενε μετα τις γιορτες που θα ξαναπαω απο Ελλαδα.

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
ΤΟ σταρ ειναι απο τις κορυφαίες ερωτικές σκηνές της χώρας, κατα πολυ ανώτερο απο πολλά μαγαζιά της Συγγρού και της παραλιακής.
Εχω πάρει τηλέφωνα 2-3 φορές αλλα δε το σηκώνουν. Κάνουν ωραίο παιχνίδι ομως, εχει τέλειο σόου, συμμετοχή του κοινού, υπερμουνάρες και ο εκφωνητής ειναι ολα τα λεφτά.
Ξέρει κανείς τίποτα για μια Αφροδίτη Ελληνίδα που δούλευει εκει?

Κοιτα να δεις πως ειναι τα διαφορετικα γουστα, φιλε μου. Εγω παλι δεν τον ανεχομαι τον ντιτζεη που βαζει τη μουσικη στη διαπασων και λεει συνεχεια τις ιδιες μαλακιες "και οχι μονο" (αν το ξανακουσω αυτο θα ξερασω). Με το σαματα που κανει ειτε μιλωντας ειτε με τη "μουσικη ανασα" (ιδε πιο πανω για περι ξερασματος)εμποδιζει την κονσομασιον και δινει ευκαιρια στις μικρες να αρχιζουν τα "πριβε, πριβε" παλι. Δεν ειναι ντισκο ρε φιλε, στριπτιζαδικο ειναι! Κανε λιγη ησυχια να χαλασουμε τα λεφτα μας με τις κυριες.

Την συγκεκριμενη κυρια δεν την ξερω, καθως με το που ακουω Ελληνιδα σε στριπ φευγω τρεχοντας.

astroeseo

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
25
Πόντοι
0
Κάποια Κάρμεν από Ουγγαρία, μικροκαμωμενη με σιλικόνες τούμπανο την θυμάται κανείς. Πάνε 4 χρόνια που την είδα αλλά με στιγμάτισε. ξέρει κανείς νέα της;

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Κάποια Κάρμεν από Ουγγαρία, μικροκαμωμενη με σιλικόνες τούμπανο την θυμάται κανείς. Πάνε 4 χρόνια που την είδα αλλά με στιγμάτισε. ξέρει κανείς νέα της;

Λοιπον ναι, αυτην τη θυμαμαι. Την εστειλα λογω σιλικονης (ειμαι μεγας εχθρος) και παρεξηγηθηκε  :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγω ενδιαφερομαι για μια Καρολινα οποιος εχει πληροφοριες ας μου στειλει πμ παρακαλω.Εχει κ περιεργα σκουλαρικια αν θυμαμαι στον αφαλο και πανω απο τον κολο στην μεση.Εχει ωραιο σωμα ψιλομοντελε....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγω ενδιαφερομαι για μια Καρολινα οποιος εχει πληροφοριες ας μου στειλει πμ παρακαλω.Εχει κ περιεργα σκουλαρικια αν θυμαμαι στον αφαλο και πανω απο τον κολο στην μεση.Εχει ωραιο σωμα ψιλομοντελε....

???????

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

?????

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οποιος μου πει πως θα φορτωσω την Καρολινα θα του βρω ιδεα για μπιζνα να κονομησει μεσα σε ενα χρονο.μονο σε πμ!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οποιος μου πει πως θα φορτωσω την Καρολινα θα του βρω ιδεα για μπιζνα να κονομησει μεσα σε ενα χρονο.μονο σε πμ!

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0

απο τα δυνατα μουνια του μαγαζιου αδερφε.δυσκολη περιπτωση.εινα και πολυ απομακρη ακομα και μεσα στο μαγαζι.θελει σωστη προσεγγιση και φραγκα (που εσυ τα χεις αποτι εχω κοψει) αλλα και παλι φενεται πολυ δυσκολη περιπτωση.σηκωνει κουβεντα αυτη η περιπτωση αλλα 8ελει και επισκεψεις για να κοψεις τις κινησεις της.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Λοιπόν επίσκεψη θες στο μαγαζί...Η Καρολίνα δουλεύει μόνο Παρασκευή και Σάββατο για όποιον ενδιαφέρεται!Κατα τα άλλα σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλό ροστερ...Θα ανέβει κριτική με λεπτομέρειες... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom