You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Star Live (Μεταμόρφωση)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 962
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
η σβετλανα ντουμπανακι μεν, τρελη ξεπετα στο ποτο δε.. μην τυχον κανει κανεις το λαθος.. γ χορο δεν ξερω αλλα πολυ το φοβαμαι.....
η σβετλανα ντουμπανακι μεν, τρελη ξεπετα στο ποτο δε.. μην τυχον κανει κανεις το λαθος.. γ χορο δεν ξερω αλλα πολυ το φοβαμαι.....
Από τις δυο φορές που καθήσαμε δε θα την ονόμαζα ξεπέτα. Ίσως διότι έκοψε πόσο συνοπτικά ξαπέστειλα άλλες που όντως ξεπέταγαν επειδικτικά, ίσως λόγω που την έστειλα με "αργότερα" όταν μου πρωτοήρθε (για εμένα το "αργότερα" σημαίνει ακριβώς αυτό κι όχι "ουστ", αλλά αυτή το εξέλαβε αλλιώς). Σαφώς ήταν γρήγορο το πουτοχρονόμετρο όπως ανέφερα, αλλά δεν κρίνω ότι διάβηκε την κρίσιμη γραμμή. Τέλος πάντων, θα δούμε τις προσεχείς μέρες. Σοου φαρ, σοου γκουντ που λένε και στο χωριό μου.
οι χορηγοι δεν στεγνωνουν αλλαζουνε τα μουνια γιατι τα βαριουνται.δεν ξερεται τι σας γινεται
Γουατέβερ, που λένε επίσης στο χωριό μου. Για οποιονδήποτε λόγο λοιπόν (αν κι οι κακιασμένες "φίλες" της λένε άλλα), η νεαρά επέστρεψε και το σώμα της παραμένει υπερτούμπανο (και φυσικό). Όσοι πιστοί προσέλθατε να της πάρετε πουτάκια. Εγώ γιοκ, διότι δε το πολυέχει το κονσοματρικό μπλαμπλά, που είναι και ο βασικ'ος λόγος που στριπίζω.
Έκανα λίγο επανάληψη στο εν λόγω μάθημα καναδυο καθημερινές και πλέον μπορώ να δώσω και τα βραβεία τώρα που γυρνάω στα βόρεια πλάτη:
Μπεστ οβερώλλ γκομενάκι: Σβετλάνα, χωρίς αμφιβολία. Πρώτης διαλογής εμφανισιακά και σε πρόσωπο (ματάρες) και σε σωματάκι. Πεομεζές άλφα-άλφα. Από προσωπικότητα είναι αδίστακτη κονσοματρίς παλαιάς κοπής. Αυτό δε σημαίνει ξεπέτα, ειδικά ότα δείξεις ότι δε σηκώνεις ξεπετάματα, ιν φακτ είναι μάλλον κομπλιμέντο. Παναπει ότι αν της δώσεις χώρο να σε καβαλλήσει θα σε κάνει αλογάκι σε χρόνο ντετέ, με έμπειρο πελάτη όμως το πράμα εξελίσσεται σε χαβαλέ sparring match (δεν έχω ιδέα πώς το λέμε αυτό ελληνιστί) όπου αμφότεροι αναζητούν πλεονέκτημα. Αυτό πάντα μου άρεσε - έχω βίτσια. Ο πουτοχρόνος είναι ικανοποιητικός, αλλά μάλλον στο κοντό του. Ο χουροχρόνος είναι καλός. Οι υπηρεσίες βανίλλα (δεν έχω πρόβλημα). Πριβέ δεν παίρνω ποτέ οπότε δε ξέρω. Αν ήμουν εδώ μόνιμα ευχαρίστως αναλάμβανα την ευγενική χοργηγία, να με κοροιδεύετε κι εσείς. Να'ναι καλά το κοριτσάκι να τα μασάει από τύπους σαν και μένα
Μπεστ οβερώλλ συνδυασμός πουτό-χουρό: Χριστίνα, έτερα Ρωσίς. Λιγότερο εντυπωσιακή από την ως άνω Σβετλάνα σε παρόμοια κοψιά σωματικά (αν ψάχνετε βυζάρες ψάξτε αλλού - εγώ γουστάρω και τα μικρά). Καλύτερη χαβαλεδιάρικη προσωπικότητα, πάντα έτοιμη για γέλιο και πλάκα. Χρονόμετρα πολύ καλής ταχύτητας. Χουρός ψιλοβανίλλα, αλλά καλός. Συμπαθέστατη αλλά όχι χορηγίσιμη.
Μπεστ χαβαλέ προσωπικότητα: Νατάσα, όπως ανέφερα στην πιο πάνω κριτική.
Μπεστ χουρός παλαιάς κοπής και νοοτροπίας: Έλενα, ξανθειά Λιυοθανέζα (νομίζω). Εγώ δεν αναζητώ ροφήματα αλλά ελεύθερα πιασίματα, και εδώ ήταν απόλυτα ελεύθερα και με το χαμόγελο στα χείλη, σοου του σπηκ.
Το μαγαζί είναι καλό, το προσωπικό ευγενικό μέχρι που δε πάει άλλο, ο λογαριασμός πάντα τζετ, και μετά από λίγο ψάξιμο βρίσκεις και κορίτσια του στυλ σου (για καφέδες και μπριζόλες δεν ξέρω, δεν είναι το ζητούμενο για μένα). Περίμενα πολύ χειρότερα λόγω κρίσης και αιφνιδιάστικα θετικά. Με πολύ λογικά λεφτά για στριπ (δοκιμάστε Αμερική λ.χ) περασα άριστα για πολλές ώρες. Ξαναβλέπουμε από άνοιξη όταν ξαναπεράσω από Ελλάδα.
Α, ένα πράμα που ξέχασα στην κριτική: Καθημερινές η έισοδος των 15 συμπεριλαμβάνει εκτός από το αντρικό ποτό και μια πουτοχουροκάρτα. Πρόοδος.
Μπεστ οβερώλλ γκομενάκι: Σβετλάνα, χωρίς αμφιβολία. Πρώτης διαλογής εμφανισιακά και σε πρόσωπο (ματάρες) και σε σωματάκι. Πεομεζές άλφα-άλφα. Από προσωπικότητα είναι αδίστακτη κονσοματρίς παλαιάς κοπής. Αυτό δε σημαίνει ξεπέτα, ειδικά ότα δείξεις ότι δε σηκώνεις ξεπετάματα, ιν φακτ είναι μάλλον κομπλιμέντο. Παναπει ότι αν της δώσεις χώρο να σε καβαλλήσει θα σε κάνει αλογάκι σε χρόνο ντετέ, με έμπειρο πελάτη όμως το πράμα εξελίσσεται σε χαβαλέ sparring match (δεν έχω ιδέα πώς το λέμε αυτό ελληνιστί) όπου αμφότεροι αναζητούν πλεονέκτημα. Αυτό πάντα μου άρεσε - έχω βίτσια. Ο πουτοχρόνος είναι ικανοποιητικός, αλλά μάλλον στο κοντό του. Ο χουροχρόνος είναι καλός. Οι υπηρεσίες βανίλλα (δεν έχω πρόβλημα). Πριβέ δεν παίρνω ποτέ οπότε δε ξέρω. Αν ήμουν εδώ μόνιμα ευχαρίστως αναλάμβανα την ευγενική χοργηγία, να με κοροιδεύετε κι εσείς. Να'ναι καλά το κοριτσάκι να τα μασάει από τύπους σαν και μένα
Μπεστ οβερώλλ συνδυασμός πουτό-χουρό: Χριστίνα, έτερα Ρωσίς. Λιγότερο εντυπωσιακή από την ως άνω Σβετλάνα σε παρόμοια κοψιά σωματικά (αν ψάχνετε βυζάρες ψάξτε αλλού - εγώ γουστάρω και τα μικρά). Καλύτερη χαβαλεδιάρικη προσωπικότητα, πάντα έτοιμη για γέλιο και πλάκα. Χρονόμετρα πολύ καλής ταχύτητας. Χουρός ψιλοβανίλλα, αλλά καλός. Συμπαθέστατη αλλά όχι χορηγίσιμη.
Μπεστ χαβαλέ προσωπικότητα: Νατάσα, όπως ανέφερα στην πιο πάνω κριτική.
Μπεστ χουρός παλαιάς κοπής και νοοτροπίας: Έλενα, ξανθειά Λιυοθανέζα (νομίζω). Εγώ δεν αναζητώ ροφήματα αλλά ελεύθερα πιασίματα, και εδώ ήταν απόλυτα ελεύθερα και με το χαμόγελο στα χείλη, σοου του σπηκ.
Το μαγαζί είναι καλό, το προσωπικό ευγενικό μέχρι που δε πάει άλλο, ο λογαριασμός πάντα τζετ, και μετά από λίγο ψάξιμο βρίσκεις και κορίτσια του στυλ σου (για καφέδες και μπριζόλες δεν ξέρω, δεν είναι το ζητούμενο για μένα). Περίμενα πολύ χειρότερα λόγω κρίσης και αιφνιδιάστικα θετικά. Με πολύ λογικά λεφτά για στριπ (δοκιμάστε Αμερική λ.χ) περασα άριστα για πολλές ώρες. Ξαναβλέπουμε από άνοιξη όταν ξαναπεράσω από Ελλάδα.
Α, ένα πράμα που ξέχασα στην κριτική: Καθημερινές η έισοδος των 15 συμπεριλαμβάνει εκτός από το αντρικό ποτό και μια πουτοχουροκάρτα. Πρόοδος.
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Μπεστ οβερώλλ γκομενάκι: Σβετλάνα, χωρίς αμφιβολία. [...] Οι υπηρεσίες βανίλλα (δεν έχω πρόβλημα).
as in plain vanilla...? ;)
μαν η Έλενα έχει ξανθό κοντό μαλλί κ πεταχτό κώλαράκι...?
as in plain vanilla...? ;)
μαν η Έλενα έχει ξανθό κοντό μαλλί κ πεταχτό κώλαράκι...?
Ouais, που λένε και οι Γάλλοι (πώς λέμε "ουαί κι αλλοίμονο"; )
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Ouais, που λένε και οι Γάλλοι (πώς λέμε "ουαί κι αλλοίμονο"; )
hahaha...αν δεν λανθάνω κ είναι αυτή που νομίζω, παίζει να είναι η Έλενα η Ρουμάνα (πρώην Rasputin), η ψιλο-παλαβιάρα (με την καλή έννοια)...ιν δατ κεις συμφωνώ κ επαυξάνω για τον χορό της...
Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την κρυσταλ ?
Ψάχνω μια κοπέλα, δεν θυμάμαι όνομα, δούλευε στο μαγαζί πριν από 2 2μιση χρόνια, μελαχρινη με βυζαρες και στυλ λίγο gothic. Τότε χορευε πάνω ένα κομματι του Marilyn Manson . Αν καποιος μπορεί να βοηθήσει...
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ψάχνω μια κοπέλα, δεν θυμάμαι όνομα, δούλευε στο μαγαζί πριν από 2 2μιση χρόνια, μελαχρινη με βυζαρες και στυλ λίγο gothic. Τότε χορευε πάνω ένα κομματι του Marilyn Manson . Αν καποιος μπορεί να βοηθήσει...
Ευχαριστώ προκαταβολικά
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
λεει λιθουανεζα, οτι ειναι μοντελο, εχει δουλεψει στο μεγκα, δουλευει στη σιρινα κ αλλου.. προσωπικα καλη παρεα αλλα απ τους χειροτερους απλους χορους που εχω παρει everhahaha...αν δεν λανθάνω κ είναι αυτή που νομίζω, παίζει να είναι η Έλενα η Ρουμάνα (πρώην Rasputin), η ψιλο-παλαβιάρα (με την καλή έννοια)...ιν δατ κεις συμφωνώ κ επαυξάνω για τον χορό της...
Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την κρυσταλ ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Η εν λόγω είναι μελαχρινή, αξιοπρεπώς ψηλή (δεν έβγαλα και μεζούρα, χώρια το εφφέ των stripper slippers που πάντα θολώνει τα νερά, αλλά σίγουρα άνω του 1.70). Ίσως λίγο γκοθικ στο στυλ. Πλαστικό βυζί (αυτό στα πολύ μείον και κρίμα, διότι κατά τ'αλλα μου άρεσε πολύ). Νομίζω Ρουμάνα.
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
λεει λιθουανεζα, οτι ειναι μοντελο, εχει δουλεψει στο μεγκα, δουλευει στη σιρινα κ αλλου.. προσωπικα καλη παρεα αλλα απ τους χειροτερους απλους χορους που εχω παρει ever
την μπερδεύω με άλλη προφανώς τότε...αυτή που εννοούσα, εξ'όσων ξέρω δεν έχει τόσο "πλούσιο" παλμαρέ... ;)
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
καλα το οτι αυτοπροβαλλεται με ολο αυτο το "βιογραφικο" δεν σημαινει οτι αυτα που λεει ισχυουν κιολας ;)την μπερδεύω με άλλη προφανώς τότε...αυτή που εννοούσα, εξ'όσων ξέρω δεν έχει τόσο "πλούσιο" παλμαρέ... ;)
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
καλα το οτι αυτοπροβαλλεται με ολο αυτο το "βιογραφικο" δεν σημαινει οτι αυτα που λεει ισχυουν κιολας ;)
γενική αρχή αυτό...χαχαχα..μην μου πεις ότι είναι αυτή...?
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.958
- Πόντοι
- 36.618
Την τελευταία φορά που επισκέυτηκα το star πριν κανένα μήνα περίπου λιγοστός κόσμος και οι κοπέλες μέτριες...
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
δεν νομιζω αλλα δεν παιρνω κι ορκογενική αρχή αυτό...χαχαχα..μην μου πεις ότι είναι αυτή...?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις