Κατέβηκε και το STAR στο δεκάρικο;
Τα μόνα που έχουν μείνει πια να πέσουν είναι το GR και μερικά από τα...κάστρα της Συγγρού (LP & Alca)
απο εμας εξαρτάται
Κατέβηκε και το STAR στο δεκάρικο;
Τα μόνα που έχουν μείνει πια να πέσουν είναι το GR και μερικά από τα...κάστρα της Συγγρού (LP & Alca)
Υπαρχει τετοια πληροφορια? Αυτη δουλευε μεχρι πριν κανα μηνα+ που πηγα εγω μπαρ(!) στο αλκατραζ. Την εχεις δει στο star να χορευει εσυ???Παιδες ξερει κανεις αν δουλευει εδω η Αλεξανδρα, η ρωσιδα κουκλαρα που δουλευε πιο παλια αλκατραζ?
νομιζω περισυ ειχε γραφτει οτι δουλευε εκει κ επειδη τα 2 μαγαζια εχουν σχεση, πολυ πιθανο να ισχυε..Υπαρχει τετοια πληροφορια? Αυτη δουλευε μεχρι πριν κανα μηνα+ που πηγα εγω μπαρ(!) στο αλκατραζ. Την εχεις δει στο star να χορευει εσυ???
Δυσκολο αφου αποτι εχω πληροφορηθει εχει χορηγο. Δε νομιζω οτι πειναει και ολας..νομιζω περισυ ειχε γραφτει οτι δουλευε εκει κ επειδη τα 2 μαγαζια εχουν σχεση, πολυ πιθανο να ισχυε..
εννοειται οτι εχει.. αμα δεν εχει αυτη κι η ολια που ειναι οι τοπ εμφανισιακα, τοτε ποιες θα χουν?Δυσκολο αφου αποτι εχω πληροφορηθει εχει χορηγο. Δε νομιζω οτι πειναει και ολας..
Καλησπέρα σε όλους,
Επίσκεψη το Σάββατο που μας πέρασε στο Star, λίγος κόσμος, και αρκετά κορίτσια. Η ερώτηση μου και απευθύνομαι σε όσους όλους μπορούν και θέλουν να με διαφωτίσουν αφορά ένα ρουμανο-τουρκαλάκι ( έτσι τουλάχιστον μου είπε) το οποίο το θυμάμαι απο παλαιότερη επίσκεψη μου στο μαγαζί. Η γκόμενα όχι τέλεια, αλλά τι να πω ρε παιδιά με έφτιαξε χοντρά όπως και στο παρελθόν. Στο τέλος μου έδωσε και κιν. με σκοπό την συνεύρεση έξω για καφέ αλλά μούφα ο αριθμός. Σκέφτηκα οκ, η κοπέλα κάνει την δουλειά της και θέλει να ξαναπάω, και ίσως και το κάνω σύντομα- κακώς φυσικά. Το όνομα αυτής Σαμίρα, μήπως γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε πληροφορία. Σχόλια,απόψεις καλοδεχούμενες πάντα, είτε εδώ δημόσια είτε σε πμ.
Να περνάτε καλά και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
Κατεβαίνω Ελλάδα για κανά διβδόμαδο μετά από πάρα πολύ καιρό και προβλέπω να μου βρίσκονται οι συνηθισμένες 3-4 νύχτες που θα βαριέμαι που ζω και καταλήγω στο στιπτιζάδικο για να περάσει η ώρα με καμμιά μπουρδολογία μετά μπαλαμουτίου. Το Σταρ είναι το πραδοσιακό μέρος που πηγαίνω (έχω γράψει 3-4 κριτικές τα τελευταία χρόνια, όποιος δε βαριέται πάει και τις διαβάζει). Μπορεί κάποιος που έχει πάει σχετικά πρόσφατα να γράψει μια στοιχειώδη κριτική (τιμές πουτών, αριθμό και ποιότητα κοριτσιών ειδικά τις καθημερινές - ΠΣ πάω σπάνια καθόσο είναι οι καθημερινές που βαριέμαι και όχι τα ΠΣ , κλπ); Τα ζητούμενα για μένα έιναι πουτολογία χωρίς επειδικτική ξεπέτα κι απλοί χουροί κατα σειρά παρομοίως όχι ξέπετοι. Το πριβέ το παίρνω σπανιότατα καθώς συνειδητοποιημένα ντηκαφεινές και συνήθως πιο πλάκα έχουν 5 απανωντοί χουροί από το ένα πριβέ. Ευχαριστώ.
Α, και εναλλακτική λύση στα βόρεια προάστια που προτιμάω (πχ πήγαινα στο Τούτι κάποτε αλλά νομίζω έκλεισε) είναι τα πέριξ του Χίλτον, παναπει Ριτόρνο. Οπότε μια σύγκριση Σταρ-Ριτόρνο θα ήταν ιδίαιτερα χρήσιμη.
EDIT: Είδα τις δυο σχετικά προσφατες κριτικές πιο πάνω, αλλά είμαι άπληστος
μεσα είσαι...