Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Κατέβηκα Ελλάδα για μια βδομάδα αρχές Ιούνη και πέρασα κι απ'το πάλαι ποτέ στέκι μου δυο-τρεις φορές. Είσοδος 15 μεν, αλλά πουτάκια (γι'αυτούς που τα γουστάρουν) κατεβήκανε στα 10-25-σαμπάνιες. Χουροί τα κλασσικά 10-50 το πριβέ (που ποτέ δε παίρνω). Καλός αριθμός από γυναίκες αλλά όχι της ποιότητας που βλέπαμε κάποτε. Από την άλλη λόγω της γενικότερης στέγνας το πουτάκι κρατάει συγκριτικά αιώνες, όπως και οι χουροί. σ'αυτοό ίσως έχει και σχέση ότι κάποιες γυναίκες με θυμόντουσαν από παλιότερα και ξέρανε ότι η επιδεικτική ξεπέτα είναι εγγύηση ότι δεν θα ξαναδούν κάρτα από μένα. Όπως κι αν έχει, πέρασα πολύ καλά και για τελικό έξοδο επιπέδου 2003-4 στο ίδιο μαγαζί. Προτάσεις για κοπέλλες δεν πολυέχω, μια και το στυλ μου διαφέρει από την πλειοψηφέια (προτιμάω το μπλα-μπλα και το μπαλαμούτι από φραπέδες και σχετικά, και προτιμώ απανωντούς απλούς χορούς από το προβέ). Κάθησα με τις Ατίνα και Ρεμπέκα που ήξερα από παλιάκαι που (ειδικά η πρώτη) ξέρουν τα χούγια μου. Επίσης καλα πέρασα από πλευράς χορών με τη Στέλλα που δηλώνει Ρωσίς (ίσως η μόνη ανάμεσα στη Ρουμανοθύελλα).

Τα πολλά σόου κοπήκανε, τουλάχιστον καθημερινές που πήγα (αλλά συμπεριλαμβανομένης Πέμπτης που υποτίθεται ότι είναι πιο μπίζυ). Μέχρι 2 -2μιση (πάω νωρίς πάντα - άλλη ιδιαιτερότητα μου) είχαν κάνει μόνο εκείνο στο ντους.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Παιδες ξερει κανεις αν δουλευει εδω η Αλεξανδρα, η ρωσιδα κουκλαρα που δουλευε πιο παλια αλκατραζ?

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
κανένα νέο από το κατάστημα? κανένα καινούργιο κορμί?

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
περιμενε γιατι σκοτωνονται τωρα ποιος θα σου πρωτοαπαντησει :2funny: :2funny: :2funny: δε βλεπεις ρε φιλε νεκρα, εγω εχω ρωτησει κατι τοσες μερες κ αρχιδια :headbang:

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
είπα μήπως ξαναζωντανέψει λίγο το σπορ  :sunglasses:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
θελω να το επισκεφτω κ γω καμια μερα αλλα δεν ξερω τι παιζει, αν αξιζει κλπ.. εσυ εχεις παει ποτε?

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Παιδες ξερει κανεις αν δουλευει εδω η Αλεξανδρα, η ρωσιδα κουκλαρα που δουλευε πιο παλια αλκατραζ?
Υπαρχει τετοια πληροφορια? Αυτη δουλευε μεχρι πριν κανα μηνα+ που πηγα εγω μπαρ(!) στο αλκατραζ. Την εχεις δει στο star να χορευει εσυ???

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Υπαρχει τετοια πληροφορια? Αυτη δουλευε μεχρι πριν κανα μηνα+ που πηγα εγω μπαρ(!) στο αλκατραζ. Την εχεις δει στο star να χορευει εσυ???
νομιζω περισυ ειχε γραφτει οτι δουλευε εκει κ επειδη τα 2 μαγαζια εχουν σχεση, πολυ πιθανο να ισχυε..

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
νομιζω περισυ ειχε γραφτει οτι δουλευε εκει κ επειδη τα 2 μαγαζια εχουν σχεση, πολυ πιθανο να ισχυε..
Δυσκολο αφου αποτι εχω πληροφορηθει εχει χορηγο. Δε νομιζω οτι πειναει και ολας..

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Δυσκολο αφου αποτι εχω πληροφορηθει εχει χορηγο. Δε νομιζω οτι πειναει και ολας..
εννοειται οτι εχει.. αμα δεν εχει αυτη κι η ολια που ειναι οι τοπ εμφανισιακα, τοτε ποιες θα χουν?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το ίδρυμα προσφέρει οπτικές λαγνείες και πουτσοανεβάσματα,αλλά για πιτσιρίκια κυρίως που αναμοχλεύονται με τα κρουνά τους(τα αρχίδια στην αριδαία)..κατά τα άλλα αφού δεν υπάρχει γαμήσι ουτε κάν φραπάρισμα τί να το κάνεις??????καλύτερα να πάρς το αερόπλανο και να πάς μια πραγούλα ή μια βιέννη ή μια φρανκφούρτη ή ένα βερολίνο να βρείς την υγειά σου και να μή σου ζαλίζουν τα ιγμόρια.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225

Star live Mεταμορφωση πεμπτη βραδυ

εχει ξεκινησει μια προσφορα τις καθημερινες, στην εισοδο των 15 ευρω να σου δινουν δωρο μια καρτα γυναικειου ποτου.. το ειπα στην εισοδο  και μου την εδωσαν αμεσως..
το μαγαζι ωραιος χωρος, εχει τραπεζακια με καρεκλες, τραπεζακια ορθαδικα, μπαρ και καναπεδες, ο,τι γουσταρεις δηλαδη..
πελατες ελαχιστοι, οχι πανω απο 10.. φανταζομαι ομως οτι παρασκευη κ σαββατο θα γινεται ψιλοχαμος..
σοου ενα σολο με μια και το δονητη της.. και λογικο.. για ποιον να γινει το σοου? για τις κοπελες? παρασκευη κ σαββατο εχει  διαφορα ,μου ειπαν
απο προσωπικο πολυ καλες εντυπωσεις.. το γκαρσονι ευγενικοτατο κ εξυπηρετικοτατο, ο πορτιερης το ιδιο, η κοπελα στην εισοδο μια απ τα ιδια-με ρωτησε το λογο της γρηγορης αποχωρησης (παραμονη καμια ωρα και κατι)..
απο κοπελες αρχικη εντυπωση καλη, τελικη πολυ κακη..
συντομο ροστερ
σβετλανα, ρωσιδα, ομορφο προσωπο, σχετικα κοντο πιασμενο μαλλι μελαχρινο κοτσιδα.. ωραια παρουσια
νταρια, ξανθια κοπελα δεν μ κανε ιδιαιτερη εντυπωση
ρεμπεκα, ψηλη μελαχρινη ρουμανα, ωραια παρουσια
σονια, ψηλη μελαχρινη ρουμανα, ευχαριστη στην παρεα απ οσο μιλησαμε
καμελια, μελαχρινη εμφανισιμη
μαριανα, ρωσιδα μελαχρινη με κινεζοειδη χαρακτηριστικα, μαλλια κοτσιδα
ελενα, ξανθια λιθουανη, μου θυμισε λιγο στη φατσα σασα μπαστα στο χειροτερο..
γενικα η φιλοσοφια ειναι διαφορετικη απ το αλκατραζ.. ολες εκατσαν στα ποδια μου ή διπλα μου και πιασαμε λιγο κουβεντα πριν ζητησουν ποτο ή χορο.. στα συν αυτο
εδω αρχιζουν τα κακα..
η ελενα μου λεγε οτι δουλευει και σαν μοντελο και στη σιρινα και στην τηλεοραση κατα καιρους, χαζογελουσε κιολας, ηταν καλη στην παρεα.. δεχομαι να παω για χορο μαζι της και ηταν τρελη φολα, απ τους χειροτερους χορους που εχω παρει, ατσουμπαλος και συντομος, πεταμενο δεκαευρο, δεν το χει ή δεν ξερει
μετα ερχεται η σβετλανα, μαλλον η πιο ωραια εκει, μ λεει γ πριβε κτλ, επεμενε(μπορει να ναι καλη σ αυτο γτ εδειχνε να το γουσταρει-μαλλον τα 50 γιουρια βεβαια), της λεω γ το γυναικειο ποτο που ειχα απ την εισοδο, το φερνει ο σερβιτορος, ε ζητημα να κατσε 5 λεπτα, σαν νερακι το κατεβασε.. δευτερο ξενερωμα.. μετα απο λιγο αντε γεια..
θεωρω οτι πεταξα 25 ευρω.. εχει καλες προοπτικες αλλα πρεπει οι κοπελες  να παρουν ιδιαιτερα.. ισως εκανα κακες επιλογες και αλλες κοπελες να ναι αριστες αλλα εγω δεν νομιζω να διαθεσω αλλα για δοκιμες.. ας δοκιμασει και κανας αλλος κομμαντο αλλες κοπελες να πει.. συμπερασματικα ωραιο μαγαζι, εξυπηρετικο, παρουσιες αρκετα καλες αλλα μακρια απο χορο με ελενα και απο ποτο με σβετλανα.. χαιρετω.. μεχρι την επομενη εξορμηση..

Arislucky7

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Like
1
Πόντοι
0

Καλησπέρα σε όλους,

Επίσκεψη το Σάββατο που μας πέρασε στο Star, λίγος κόσμος, και αρκετά κορίτσια. Η ερώτηση μου και απευθύνομαι σε όσους όλους μπορούν και θέλουν να με διαφωτίσουν αφορά ένα ρουμανο-τουρκαλάκι ( έτσι τουλάχιστον μου είπε) το οποίο το θυμάμαι απο παλαιότερη επίσκεψη μου στο μαγαζί. Η γκόμενα όχι τέλεια, αλλά τι να πω ρε παιδιά με έφτιαξε χοντρά όπως και στο παρελθόν. Στο τέλος μου έδωσε και κιν. με σκοπό την συνεύρεση έξω για καφέ αλλά μούφα ο αριθμός. Σκέφτηκα οκ, η κοπέλα κάνει την δουλειά της και θέλει να ξαναπάω, και ίσως και το κάνω σύντομα- κακώς φυσικά. Το όνομα αυτής Σαμίρα, μήπως γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε πληροφορία. Σχόλια,απόψεις καλοδεχούμενες πάντα, είτε εδώ δημόσια είτε σε πμ.

Να περνάτε καλά και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα σε όλους,

Επίσκεψη το Σάββατο που μας πέρασε στο Star, λίγος κόσμος, και αρκετά κορίτσια. Η ερώτηση μου και απευθύνομαι σε όσους όλους μπορούν και θέλουν να με διαφωτίσουν αφορά ένα ρουμανο-τουρκαλάκι ( έτσι τουλάχιστον μου είπε) το οποίο το θυμάμαι απο παλαιότερη επίσκεψη μου στο μαγαζί. Η γκόμενα όχι τέλεια, αλλά τι να πω ρε παιδιά με έφτιαξε χοντρά όπως και στο παρελθόν. Στο τέλος μου έδωσε και κιν. με σκοπό την συνεύρεση έξω για καφέ αλλά μούφα ο αριθμός. Σκέφτηκα οκ, η κοπέλα κάνει την δουλειά της και θέλει να ξαναπάω, και ίσως και το κάνω σύντομα- κακώς φυσικά. Το όνομα αυτής Σαμίρα, μήπως γνωρίζει κάποιος οποιαδήποτε πληροφορία. Σχόλια,απόψεις καλοδεχούμενες πάντα, είτε εδώ δημόσια είτε σε πμ.

Να περνάτε καλά και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

βρε χέστες όλες πατόκορφα!!!!!

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Κατεβαίνω Ελλάδα για κανά διβδόμαδο μετά από πάρα πολύ καιρό και προβλέπω να μου βρίσκονται οι συνηθισμένες 3-4 νύχτες που θα βαριέμαι που ζω και καταλήγω στο στιπτιζάδικο για να περάσει η ώρα με καμμιά μπουρδολογία μετά μπαλαμουτίου. Το Σταρ είναι το πραδοσιακό μέρος που πηγαίνω (έχω γράψει 3-4 κριτικές τα τελευταία χρόνια, όποιος δε βαριέται πάει και τις διαβάζει). Μπορεί κάποιος που έχει πάει σχετικά πρόσφατα να γράψει μια στοιχειώδη κριτική (τιμές πουτών, αριθμό και ποιότητα κοριτσιών ειδικά τις καθημερινές - ΠΣ πάω σπάνια καθόσο είναι οι καθημερινές που βαριέμαι και όχι τα ΠΣ , κλπ); Τα ζητούμενα για μένα έιναι πουτολογία χωρίς επειδικτική ξεπέτα κι απλοί χουροί κατα σειρά παρομοίως όχι ξέπετοι. Το πριβέ το παίρνω σπανιότατα καθώς συνειδητοποιημένα ντηκαφεινές και συνήθως πιο πλάκα έχουν 5 απανωντοί χουροί από το ένα πριβέ. Ευχαριστώ.

Α, και εναλλακτική λύση στα βόρεια προάστια που προτιμάω (πχ πήγαινα στο Τούτι κάποτε αλλά νομίζω έκλεισε) είναι τα πέριξ του Χίλτον, παναπει Ριτόρνο. Οπότε μια σύγκριση Σταρ-Ριτόρνο θα ήταν ιδίαιτερα χρήσιμη.

EDIT: Είδα τις δυο σχετικά προσφατες κριτικές πιο πάνω, αλλά είμαι άπληστος  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κατεβαίνω Ελλάδα για κανά διβδόμαδο μετά από πάρα πολύ καιρό και προβλέπω να μου βρίσκονται οι συνηθισμένες 3-4 νύχτες που θα βαριέμαι που ζω και καταλήγω στο στιπτιζάδικο για να περάσει η ώρα με καμμιά μπουρδολογία μετά μπαλαμουτίου. Το Σταρ είναι το πραδοσιακό μέρος που πηγαίνω (έχω γράψει 3-4 κριτικές τα τελευταία χρόνια, όποιος δε βαριέται πάει και τις διαβάζει). Μπορεί κάποιος που έχει πάει σχετικά πρόσφατα να γράψει μια στοιχειώδη κριτική (τιμές πουτών, αριθμό και ποιότητα κοριτσιών ειδικά τις καθημερινές - ΠΣ πάω σπάνια καθόσο είναι οι καθημερινές που βαριέμαι και όχι τα ΠΣ , κλπ); Τα ζητούμενα για μένα έιναι πουτολογία χωρίς επειδικτική ξεπέτα κι απλοί χουροί κατα σειρά παρομοίως όχι ξέπετοι. Το πριβέ το παίρνω σπανιότατα καθώς συνειδητοποιημένα ντηκαφεινές και συνήθως πιο πλάκα έχουν 5 απανωντοί χουροί από το ένα πριβέ. Ευχαριστώ.

Α, και εναλλακτική λύση στα βόρεια προάστια που προτιμάω (πχ πήγαινα στο Τούτι κάποτε αλλά νομίζω έκλεισε) είναι τα πέριξ του Χίλτον, παναπει Ριτόρνο. Οπότε μια σύγκριση Σταρ-Ριτόρνο θα ήταν ιδίαιτερα χρήσιμη.

EDIT: Είδα τις δυο σχετικά προσφατες κριτικές πιο πάνω, αλλά είμαι άπληστος  :grin:

μεσα είσαι...

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Επισκέφτηκα το ίδρυμα δις τελικά, Τετάρτη και Σάββατο, οπότε σχημάτισα μια καλή εικόνα για το που βρίσκεται. Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα προς το χειρότερο όπως φοβόμουνα λόγω κρίσης. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Προσωπικό ευγενέστατο, εξυπηρετικότατο και τίμιο. Εγώ προτιμώ να βάζω τους χουρούς στο λογαριασμό του τραπεζιού διότι με ξενερώνει να πληρώνω τον τύπο επί τόπου με τη γκόμενα ξεβράκωτη από δίπλα. Αυτό βέβαια είναι και το τεστ του ήλιου για το αν οι τύποι είναι κλέφτες και σου φουσκώσουν τη σούμα, αλλά εδώ ο λογαριασμός ήρθε τζετ και τις δυο φορές.

Είσοδος 15 με το δικό σου ποτό. Τα γνωστά που εμένα δε με χαλάνε (ποτό θα έπαιρνα, χώρια το σοου). Χουροί τα κλασικά 10-50, πουτά 10-15-25 και άνω. Οι γκόμενες έχουν συλλάβει ότι το πρήξιμο "πριβέ-πριβέ" δε δουλεύει και έχουν συμμαζευτεί εκεί. Επίσης δεν άκουσα γκρίνια για τα πουτά, κι ο περισσότερος κόσμος αγόραζε το καθαρό νεράκι των 10, αντί για το χρωματιστό των 25. Προσωπικά βρήκα ότι το πουτοχρονόμετρο πάει πιο σιγά στο 25αρι (εννοώότι ο χρόνος είναι περισσότερος από 2μισυ φορές του 10αριου), αλλά για λόγους ηθικής τάξης προτίμησα τα 10αρια σερί και ξαπόσταλμα για τις 1-2 προφανείς ξεπέτες (ας μη τους αμαυρώσουμε την υπόληψη ονομάζοντας τις).

Σόου αραιά μεσοβδόμαδα, αρκετά και καλά το ΣΚ. Για εμένα "καλά" σημαίνει όμορφα και που τονίζουν τα γυναικεία κορμιά, όχι τόσο το σεξ (αν και τα λεσβιακά μ'άρέσουν πολυ). Το Σάβατο είχε και ένα (ντυμένο) μπαλέτο, που δεν ήταν κακό. Δίνει γενικά μια εικόνα περισσότερο καμπαρέ, και λιγότερο χαμαιτυπείου που εμένα μου ταιριάζει.

Μεγάλη βελτίωση ο Ντι-Τζει (που είναι άλλος από κείνον που μας τα πρηζε τόσα χρόνια) - μιλάει λιγότερο και ίσως έχει βάλει τη μουσική χαμηλότερα για να επιτρέπει την πιο άνεtη κονσομασιόν. Εγκρίνω.

Μερικές κοπέλλες είναι εξαιρετικές στο σωληνοχωρό, πχ η Ρωξάνα που κατά τ'αλλα την αποφεύγω σαν ο διάoλος το λιβάνι (την έχω σταμπάρει για ξεπέτα όλα αυτά τα χρόνια).

Αριθμός γυναικών καλός (περί τις 20 θα έλεγα). Ποιότητα χειρότερη από παλιά κατά μέσο όρο, αλλά με μερικές πολύ καλές. Το προσωπικό μου πρόβλημα είναι ότι έχουν αυξηθεί οι σιλικόνες που είναι ο υπ'αριθμόν 1 εχθρός μου - είμαι βυζάκιας, και οι σιλικόνες χαλάνε το φετίχ μου. Δυστυχώς μερικές από τις κοπέλλες που κανονικά θα μου άρεσαν πάρα πολύ (πχ Κρισταλ) είναι πλαστικοποιημένες εκεί. Κρίμα.

Ίσως τα καλύτερα κορμιά τα έχουν οι ως άνω Ρωξάνα (τα παμε γι'αυτήν - εγώ της ρίχνω πάντα άκυρο εις μνήμη παλαιότερης ξεπέτας και γενικότερου υφακίου) και η Κασσάνδρα που στέγνωσε τον χορηγό και ήρθε για φρέσκα. Ειδικά η δεύτερη έχει τέλειο για τα στάνταρ μου σώμα, αλλά παραείναι ψυχρη στους χουρούς και δεν πολύ τραβάει το μπλα μπλα στην κονσομασιόν που είναι κι ο βασικός λόγος που πάω σε στριπ. Την καλύτερη προσωπικότητα εκεί βρίσκω ότι έχουν η Νατάσα (Ρουμάνα ξανθιά που κάνει το λεσβιακό σοου) που είναι πρώτη στο χαβαλέ και πάντα με το χαμόγελο, η ως άνω Κριστάλ που κάνει επίσης τον καλύτερο χουρό για το στυλ μου (αισθησιακό και αργό με άριστες κινήσεις- εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ροφήματα) και οι Ρωσίδες Χριστίνα και Σβετλάνα. Η πρώτη είναι όμορφη, λεπτούλα ξανθειά με αρκετά τυπική Ρωσική κατατομή (αυτό είναι κομπλιμέντο  :grin:). Η Σβετλάνα είναι και η προτίμηση μου εκεί μέσα: πολύ όμορφο πρόσωπο με θαυμάσια μάτια, ωραιότατο σφιχτό σωματάκι με μικρό και στητό στήθος, προσωπικότητα Ρωσίδας κονσοματρίς παλαιάς κοπής (κι αυτό είναι κομπλιμέντο  :grin:), καλός χουρός στο στυλ που περιέγραψα να μου αρέσει. Το ένα κακό της είναι ότι το πουτοχρονόμετρο στο μυαλό της πάει κάπως γρήγορα - το χουροχρονόμετρο είναι καλά, ειδικά αφού κατάλαβε ότι πριβέ δεν παίρνω ποτέ και ότι προτιμώ τους απανωντούς απλούς. Θα τα ξαναπούμε με την εν λόγω νεάνιδα από βδομάδα λοιπόν.

Ανακεφαλαιώνω: καλό μαγαζί για τα δικά μου στάνταρ, ειδικά στο context των δις-τρις ετησίως ταξιδιών μου στην Ελλάδα. Το συνιστώ και για μπάτσελορ. Για πιο μόνιμο στέκι επιφυλάσσομαι, ειδικά για κείνους που ψάχνουν άλλα πέρα από την κονσομασιόν και το απλό μπαλαμούτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom