cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Α ρε να ΄ταν κοντά μας ο maitre VASOS να δώσει άλλο νόημα στη φράση « ρούφα το αυγό σου» !
Είναι νοερά πάντα κοντά μας
Α ρε να ΄ταν κοντά μας ο maitre VASOS να δώσει άλλο νόημα στη φράση « ρούφα το αυγό σου» !
Έχει και 2-3 Αφγανές με μπούργκαΤο μαγαζί είναι γεμάτο στις αλβανίδες. μακριά
Aπο προσωπικη στατιστικη, στο STAR οι βυζοπουλες ( οταν υπαρχουν ) για να σε ψησουν να παρεις χουρο θα στα μοστραρουν και θα στα κολησουν στη μουρη αλλα μετα αλλαζουν βιολι. ΠροσοχηΑυτη η Ροξανα με τα 5αρια τα βυζια που λεει ο Pink Floyd, ειναι ακομα εκει ? Την εχει τσεκαρει αλλος συναδελφος ? Αφηνει χουφτωμα και γλυψιμο στα πεπονια της ?
Είχα πάει πρόσφατα και θυμάμαι ένα ξανθό κοντοπούτανο με σχετικά μεγάλο βυζί.Αυτή ήταν παρούσα σχεδόν σε όλα τα σόου(ντουζιέρα κλπ και στα περισσότερα λεσβιακά)ήθελα να την πάρω για πριβέ αλλά δεν την πρόσεξα...μήπος είναι μόνο για τα σόου?
5 εβρο καλα ινε,τοσα μου δινι χατσιλικι η μαμμαΚρίμα γιατί είναι πολύ καλή...ίσως άμα της δώσεις λίγα παραπάνω να σου έρθει...
γι αυτό θες να σε δανείζω5 εβρο καλα ινε,τοσα μου δινι χατσιλικι η μαμμα
Καλέ μου σεβάσμιε κύριε θα μπορούσατε ίσως να μου εξηγήσετε και εμένα δια ποιας μεθόδου το βγάλατε αυτό το νουμεράκι? Κάτι χάνουν τα μαθηματικά μου τα ρημάδια και όταν το έδωσα ως πρόβλημα στα παιδιά μου ακόμα και αυτά δεν μπόρεσαν να παρακαλουθήσουν την εξίσωση που χρησιμοποιήσατε. Μάλλον θα ήταν ελλειπτικές καμπύλες που δεν τις έχουν διδαχθεί ακόμα.άρα στις 40 που έχει Σ/Κ οι 10 είναι καλές !
Καλέ μου σεβάσμιε κύριε θα μπορούσατε ίσως να μου εξηγήσετε και εμένα δια ποιας μεθόδου το βγάλατε αυτό το νουμεράκι? Κάτι χάνουν τα μαθηματικά μου τα ρημάδια και όταν το έδωσα ως πρόβλημα στα παιδιά μου ακόμα και αυτά δεν μπόρεσαν να παρακαλουθήσουν την εξίσωση που χρησιμοποιήσατε. Μάλλον θα ήταν ελλειπτικές καμπύλες που δεν τις έχουν διδαχθεί ακόμα.
Κοινώς: 1 στις 10 καλές ΑΡΑ στις 40 οι 10 καλές