ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Eκεί είναι
πως τη λένε Vitsi ?
Eκεί είναι
λέτε να είναι ρουμανάκι? χαχαχαχα
πως τη λένε Vitsi ?
Ειλικρινά δε θυμάμαι ρε φιλαράκι. Την είχε ένα φιλαράκι όλο το βράδυ μου είπε το όνομα της στην αρχή μετά ασχολήθηκα με τα δικά μου κόλπα.
λέτε να είναι ρουμανάκι? χαχαχαχα
μες στην γκαύλα είναι το μωρο
να τι παρισΛίγο ξενέρωτη όμως στο prive (απ΄ότι μου είπαν, δε τη πήρα χορό)
μαγαζι για πελατεσ Μ88 ιρακλισ!!!!!!!!!!!!Παιδια ξαναπηγαμε
Ενεκα ο ερωτας............αμα δεν στηριξεις τον φιλο σου θα σου παρει και θα σου σηκωσει.......
σημερα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες
Αν και ποιοτικο το μαγαζι.......Τα ποτα ειναι για καυσιμο σε αρματα του στρατου.
κριμα γιατι εχει potential το μαγαζι και το γαμανε ετσι.........
Ειλικρινά δε θυμάμαι ρε φιλαράκι. Την είχε ένα φιλαράκι όλο το βράδυ μου είπε το όνομα της στην αρχή μετά ασχολήθηκα με τα δικά μου κόλπα.
Ρωσιδάκι είναι συναγωνιστή;
η κάθεμια δηλώνει ότι γουστάρει και όχι μόνο δηλώνει αλλά τα πιστεύει κιόλας
βιτσοβοθρικι σποντα....Κάποτε πηγαίνανε καλά παιδιά εκεί . Τώρα πάνε δύο τυπάκια περίεργα , όποτε έχει ρεπό ο κάσπερ . Ένας ψηλολέλεκας αξύριστος μελαχροινός με αρπαγμένο μάτι και ένας κοντός , χοντρός καράφλας
Κάποτε πηγαίνανε καλά παιδιά εκεί . Τώρα πάνε δύο τυπάκια περίεργα , όποτε έχει ρεπό ο κάσπερ . Ένας ψηλολέλεκας αξύριστος μελαχροινός με αρπαγμένο μάτι και ένας κοντός , χοντρός καράφλας
ροσιδια κ καλα;;;;;Βόθρε μη τον ακούς, στα καλύτερα θα σε πηγαίνω
Αυτη η Ροξανα με τα 5αρια τα βυζια που λεει ο Pink Floyd, ειναι ακομα εκει ? Την εχει τσεκαρει αλλος συναδελφος ? Αφηνει χουφτωμα και γλυψιμο στα πεπονια της ?
Έκανε καλό σόου πάντως στη ντουζιέρα..