η εμπιστοσύνη έχει ήδη χαθεί!..Εξαγορές και συγχωνεύσεις προς αποφυγή απωλείας της εμπιστοσύνης του πελάτη στο στριποφραπεδικό σύστημα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Star Live (Μεταμόρφωση)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 962
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Μολις γυρισα απο Σταρ! Παιδια επαθα πλακα. το μαγαζι ειναι εντελως αλαγμενο!
Ειναι απο τα λιγα μαγαζια που εχει 2-3 υπευθυνους και 2-3 γκαρσονια σε τρεξιμο και σε εξυπηρετηση! Κλασσικα με το που μπαινω χαμος. τιγκα στο φοιτηταριο-καμμεναριο-μπραβοδαριο κλπ.. απο κοπελες ηταν σε παρα πολυ καλο επιπεδο απο κανα 20-35 που ειχε, οι 7-8 ηταν καλες! οι υπολοιπες μετριες ενω ειχε και μπαζα!
Το μαγαζι ειχε και αρκετα ενδιαφεροντα σοου.. περναγε η ωρα!
Σαν γνησιος βυζολαγνος ομως επαθα πλακα με τη Ροξανα! Παιδια το κοριτσι ειναι ολοφρεσκο, δεν μιλαει ελληνικα γρι, και εχει ενα πενταρι φουλ στηθος το οποιο στεκεται απιστευτα προκλητικα! Ειναι και αρκετα ομορφη σαν κοπελα. Την πηρα λιγο αλλα ηταν απολυτη, εγω no feel εδω.Θα φυγω κλπ κλπ.. την παιρννω για χορο αρχιζει φιλια στο λαιμο, στο αυτι, αγκαλιες... απο τις λιγες φορες που τα πεταξα στο παντελονι..
Την προτεινω ! ειναι μαστ εργαλειο για βυζακηδες!
Και το μαγαζι απροσμενα μεν καλοδεχουμενα δε, παρα παρα πολυ καλο!
Ειναι απο τα λιγα μαγαζια που εχει 2-3 υπευθυνους και 2-3 γκαρσονια σε τρεξιμο και σε εξυπηρετηση! Κλασσικα με το που μπαινω χαμος. τιγκα στο φοιτηταριο-καμμεναριο-μπραβοδαριο κλπ.. απο κοπελες ηταν σε παρα πολυ καλο επιπεδο απο κανα 20-35 που ειχε, οι 7-8 ηταν καλες! οι υπολοιπες μετριες ενω ειχε και μπαζα!
Το μαγαζι ειχε και αρκετα ενδιαφεροντα σοου.. περναγε η ωρα!
Σαν γνησιος βυζολαγνος ομως επαθα πλακα με τη Ροξανα! Παιδια το κοριτσι ειναι ολοφρεσκο, δεν μιλαει ελληνικα γρι, και εχει ενα πενταρι φουλ στηθος το οποιο στεκεται απιστευτα προκλητικα! Ειναι και αρκετα ομορφη σαν κοπελα. Την πηρα λιγο αλλα ηταν απολυτη, εγω no feel εδω.Θα φυγω κλπ κλπ.. την παιρννω για χορο αρχιζει φιλια στο λαιμο, στο αυτι, αγκαλιες... απο τις λιγες φορες που τα πεταξα στο παντελονι..
Την προτεινω ! ειναι μαστ εργαλειο για βυζακηδες!
Και το μαγαζι απροσμενα μεν καλοδεχουμενα δε, παρα παρα πολυ καλο!
Λόγω γειτονιάς έχω ακούσει από μερικά φιλαράκια καλά λόγια για την επαναδραστηριοποίση του μαγαζιού στη νύχτα. Είναι ένα ιστορικό μαγαζί και πρέπει να πάει καλά. Το οφείλει στην ιστορία του. Θα περάσω από εβδομάδα και θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. STAR WELCOME BACK
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ωραιο στριπ ειχα παει εχει και live γαμησι
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
κουφαλίτσα .ωραιο στριπ ειχα παει εχει και live γαμησι
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
καλα το σοου με εναν φουσκωτο και τις κοπελες σε ρολο κουκλας βιτρινας ειναι ολα τα λεφτα! πολυ διασκεδαστικο ρε παιδι μου.. πραγματικο σοου! ειχε γαμησι αλλα ειχε και την αναλογη ερμηνεια.. εβγαζε και γελιο!
Γενικα απο ενα μαγαζι β διαλογης, το συγκαταλεγω ανετα Α ενω αν φερει και 3-4 τοπ ακομα τοτε θα χτυπαει και πρωταθλημα! Νομιζω ομως οτι ειναι φουλ ντεκαφεινε... εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου!
Γενικα απο ενα μαγαζι β διαλογης, το συγκαταλεγω ανετα Α ενω αν φερει και 3-4 τοπ ακομα τοτε θα χτυπαει και πρωταθλημα! Νομιζω ομως οτι ειναι φουλ ντεκαφεινε... εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μα με τη συζυγο πηγες κι εσυ ????Τώρα εγώ που έφαγα εκεί παντόφλα , τί να πω ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
μα με τη συζυγο πηγες κι εσυ ????
Α ρε ρουφιανοδέσποτα
χαχαχαχαχαχα
Λοιπόν, μετά από επίσκεψη μου στο εν λόγω ίδρυμα οφείλω να μεταφέρω στους μη γνώστες αυτά που είδα. Το μαγαζί έχει υποστεί ένα μίνι λιφτινγκ σαν χώρος. Οι κοπέλες που έχει είναι πολλές, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ωραίες, προς θεού, αλλά δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο που θα σε τραβήξει. Στο χορό δε τρελάθηκα αλλά γενικά στο μαγαζί παίζει νέο αίμα και θα μάθουν. Δεν είναι το καλύτερο μαγαζί στην αγορά, σίγουρα, αλλά όποιος πάει θα περάσει καλά. Τώρα οι κάτοικοι των γύρω περιοχών από το να επισκεφτούν τις λοιπές παρωδίες, καλύτερα ας πάνε εκεί. Θα περάσουν σίγουρα καλά.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Τώρα γιατί μου θυμίζεις τα άλλα της περιοχής ?Σωστός ο borg.......... Όχι μη το θέτεις έτσι, είναι πολύ καλό μαγαζί. Απλά σε σχέση με τα άλλα της περιοχής φαντάζει σαν Las Vegas
Σωστη ερωτηση. Λιγο πιο πανω στα αριστερα, αμα ερχεσαι απο Αθηνα. Πικρα
Προφανώς εννοείς το "status".
ναι ετσι ειναιτο λιγότερο χειρότερο δηλαδή ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις