Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάμε  στα  παιδιά  του σωλήνα  να σου πω

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Μολις γυρισα απο Σταρ! Παιδια επαθα πλακα. το μαγαζι ειναι εντελως αλαγμενο!

Ειναι απο τα λιγα μαγαζια που εχει 2-3 υπευθυνους και 2-3 γκαρσονια σε τρεξιμο και σε εξυπηρετηση! Κλασσικα με το που μπαινω χαμος. τιγκα στο φοιτηταριο-καμμεναριο-μπραβοδαριο κλπ.. απο κοπελες ηταν σε παρα πολυ καλο επιπεδο απο κανα 20-35 που ειχε, οι 7-8 ηταν καλες! οι υπολοιπες μετριες ενω ειχε και μπαζα!

Το μαγαζι ειχε και αρκετα ενδιαφεροντα σοου.. περναγε η ωρα!

Σαν γνησιος βυζολαγνος ομως επαθα πλακα με τη Ροξανα! Παιδια το κοριτσι ειναι ολοφρεσκο, δεν μιλαει ελληνικα γρι, και εχει ενα πενταρι φουλ στηθος το οποιο στεκεται απιστευτα προκλητικα! Ειναι και αρκετα ομορφη σαν κοπελα. Την πηρα λιγο αλλα ηταν απολυτη, εγω no feel εδω.Θα φυγω κλπ κλπ.. την παιρννω για χορο αρχιζει φιλια στο λαιμο, στο αυτι, αγκαλιες... απο τις λιγες φορες που τα πεταξα στο παντελονι..

Την προτεινω ! ειναι μαστ εργαλειο για βυζακηδες!

Και το μαγαζι απροσμενα μεν καλοδεχουμενα δε, παρα παρα πολυ καλο!

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λόγω γειτονιάς έχω ακούσει από μερικά φιλαράκια καλά λόγια για την επαναδραστηριοποίση του μαγαζιού στη νύχτα. Είναι ένα ιστορικό μαγαζί και πρέπει να πάει καλά. Το οφείλει στην ιστορία του. Θα περάσω από εβδομάδα και θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. STAR WELCOME BACK

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ωραιο στριπ ειχα παει εχει και live γαμησι :boobies:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
καλα το σοου με εναν φουσκωτο και τις κοπελες σε ρολο κουκλας βιτρινας ειναι ολα τα λεφτα! πολυ διασκεδαστικο ρε παιδι μου.. πραγματικο σοου! ειχε γαμησι αλλα ειχε και την αναλογη ερμηνεια.. εβγαζε και γελιο!
Γενικα απο ενα μαγαζι β διαλογης, το συγκαταλεγω ανετα Α ενω αν φερει και 3-4 τοπ ακομα τοτε θα χτυπαει και πρωταθλημα! Νομιζω ομως οτι ειναι φουλ ντεκαφεινε... εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
παιδιά το star αν θέλεις να περάσεις καλά σπάζοντας πλάκα είναι απίστευτο μέρος ... δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.. ο dj  όλα τα λεφτά .... τώρα για χορούς πολλοί δεν λένε και τα καλύτερα ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τώρα  εγώ  που  έφαγα  εκεί παντόφλα , τί να  πω ?

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν, μετά από επίσκεψη μου στο εν λόγω ίδρυμα οφείλω να μεταφέρω στους μη γνώστες αυτά που είδα. Το μαγαζί έχει υποστεί ένα μίνι λιφτινγκ σαν χώρος. Οι κοπέλες που έχει είναι πολλές, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ωραίες, προς θεού, αλλά δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο που θα σε τραβήξει. Στο χορό δε τρελάθηκα αλλά γενικά στο μαγαζί παίζει νέο αίμα και θα μάθουν. Δεν είναι το καλύτερο μαγαζί στην αγορά, σίγουρα, αλλά όποιος πάει θα περάσει καλά. Τώρα οι κάτοικοι των γύρω περιοχών από το να επισκεφτούν τις λοιπές παρωδίες, καλύτερα ας πάνε εκεί. Θα περάσουν σίγουρα καλά.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το λιγότερο χειρότερο δηλαδή ...  :2funny:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σωστός ο borg.......... Όχι μη το θέτεις έτσι, είναι πολύ καλό μαγαζί. Απλά σε σχέση με τα άλλα της περιοχής φαντάζει σαν Las Vegas

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εχω να πάω χρόνια ... οπότε δεν έχω προσωπική αποψη ...

απλά με αυτά που εγραψες αυτό μου βγήκε ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σωστός ο borg.......... Όχι μη το θέτεις έτσι, είναι πολύ καλό μαγαζί. Απλά σε σχέση με τα άλλα της περιοχής φαντάζει σαν Las Vegas
Τώρα  γιατί μου  θυμίζεις  τα  άλλα  της  περιοχής ?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σωστη ερωτηση. Λιγο πιο πανω στα αριστερα, αμα ερχεσαι απο Αθηνα. Πικρα

Stories

Νέο!

Stories