Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Ρε παλουκαρια, μπας κι εχει παει κανεις σας στο εν λογω ιδρυμα τις τελευταιες 1-2 βδομαδες; Ξυνισα τοσο πολυ την τελευταια φορα με κεινα τα "don't touch tits" ωστε δεν εχω ξαναπατησει εκτοτε (τουλαχιστον ενα μηνα). Απ'την αλλη ειναι λιγο κριμα να ριξω ετσι ωμο ακυρο σ'ενα καταστημα που παω απο το 99. Αν στρωσανε, πειτε και σε μενα να τους δωσω αλλη μιαν ευκαιρια. Αλλα αν συνεχιζουν να μαλακιζονται, δε γουσταρω να χανω το χρονο μου και να ξενερωνω - εχω αλλα μερη να παω.

Πολλα ευχαριστω.

Επισκέπτης
Ρε παλουκαρια, μπας κι εχει παει κανεις σας στο εν λογω ιδρυμα τις τελευταιες 1-2 βδομαδες; Ξυνισα τοσο πολυ την τελευταια φορα με κεινα τα "don't touch tits" ωστε δεν εχω ξαναπατησει εκτοτε (τουλαχιστον ενα μηνα). Απ'την αλλη ειναι λιγο κριμα να ριξω ετσι ωμο ακυρο σ'ενα καταστημα που παω απο το 99. Αν στρωσανε, πειτε και σε μενα να τους δωσω αλλη μιαν ευκαιρια. Αλλα αν συνεχιζουν να μαλακιζονται, δε γουσταρω να χανω το χρονο μου και να ξενερωνω - εχω αλλα μερη να παω.

Πολλα ευχαριστω.

Να πας στα άλλα μέρη...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Mία πάνω...μία κάτω...αλλιώς δεν θα είχε πλάκα....

Σκέφτηκες μήπως σε καταράστηκε το μοντελάκι σου ? 
πιο μοντελακι ρε εγω μοντελακια δε φορω ψωνιζω απο το Σχιστο,ειναι γουρικα τα πανταλονια ειδικα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εεε μαλάκα...εγώ μιλάω για 5 σύνολο...

3 έξω...κ 2 μέσα....

πέρνα απ'το μπαζάρ μια κυριακή...θα σε κεράσω κ καλαμάκια....
εγω θελω μουναρες οχι μπαζα,μπαζα βρισκω και μονος μου

apo87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά ποιος ξέρει τι έγινε η Diana? (ρωσσιδακι καινούργιο ξανθό 20χρόνο μικροκαμωμένο)
κάτι άκουσα ότι την στείλαν αλκατραζ!
ξέρει κανείς? χοντρή κάψα με την κοπελίτσα!

είχα πάει προ βδομάδας και μου 'παν ότι έφυγε!
ποιος ξέρει?ούτε 3 βδομάδες δεν δούλεψε!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εξαγορές  και συγχωνεύσεις προς  αποφυγή απωλείας  της  εμπιστοσύνης  του  πελάτη στο στριποφραπεδικό σύστημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom