Ρε καλά μας τα λες , εξηγείς όμως και σε εμάς τους αδαείς πώς ξέρεις ότι τον είχε παρει εργολαβία 11-6 ?
Μήπως λέω στήθηκες εκεί 7 ώρες με το ποτό σου περιμένοντας να το τσεκάρεις το μωρό?
Τέλος πάντων εγώ στις 6.00 , το μόνο που μπορώ να τσεκάρω είναι αν ο πατσάς είναι ψιλοκομμένος .
Όχι ρε μαλάκα κακός είμαι , τί πάω και φαντάζομαι ο σκατόγερος .
Σωστή ερώτηση που αξίζει απάντηση. Εγώ πάω 12-2, άντε 3. Νωρίς για να πιάσω καναπέ, και στο δίωρο-τρίωρο έχω κάνει τη φάση μου ή όχι, πότε δεν αξίζει η βαβούρα και η καπνίλα για παραπάνω.Τα περί 11-6 μου τα πρόφτασαν οι άλλες Ρουμάνες που ξέρουν ότι όταν κατεβαίνω κάθομαι με όλες τις κοπέλλες που είχα τιμήσει στο παρελθόν ακόμα κι αν έχω πάει για φρέσκα έκτοτε με άλληνα. Έστω ένα πουτάκι για την τιμή των όπλων το κάνω πάντα. Η εν λόγω μικρά ήταν από τη βασική μου παρέα (με άλλες 2) τις προηγούμενες δυο φορές που έιχα κατέβει (Αύγουστο πέρσι, γιορτές). Τώρα το αν με παραμυθιάσανε παίζει φυσικά, αλλά με ξέρουν πια απ'το παρελθόν νομίζω για να καταλάβουν ότι αυτό δε θα αυξήσει τη δική τους μπάζα καθώς δε πάω με προυπολογισμό αλλά απλά ξοδεύω ανά γυναίκα και ανά καύλα της στιγμής.
Τέλος πάντων, τη φάση με την εργολαβία την ανέφερα κυρίως σαν ένδειξη ότι κρίση-ξεκρίση οι αγαπούληδες δεν έχουν εκλείψει παντελώς. Ο τύπος δεν ήταν "σκατόγερος" απ 'οσο έκοψα περνώντας για το χουρείο στο βάθος - μάλλον για διαζευγμένο 40αρη τον είδα. Να'ναι καλά ο άνθρωπος να τα χαλάει, δικά του είναι.