You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Star Academy -E tv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
ουφ καλα που το θυμηθηκες
Eίπα να γράψω μια κουβέντα για το χθεσινό επεισόδιο μπρο.
εμενα ακομα χ δε μου χει βγαλει και το χω εκει περα σαν την πουτσαμολις τωρα μου εβγαλε ενα Χ κατω δεξια μετα απο 2 μερες.θελει το χρονο του να ωριμασει
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
Για να πέσουν οι τόνοι και ο διχασμός ανάμεσα στα δύο νήματα προτείνο να σφραγίσουμε την εην αλληλοεμπιστοσύνη μας με ένα προξενιό.Έπειτα απο ώριμη σκέψη πολλών ημερών προτείνο ο πάνος να τα βρεί με τον στάυρο και να επέλθει η πολυπόθητη ειρήνη ανάμεσα μας.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.853
- Πόντοι
- 5.506
Για να πέσουν οι τόνοι και ο διχασμός ανάμεσα στα δύο νήματα προτείνο να σφραγίσουμε την εην αλληλοεμπιστοσύνη μας με ένα προξενιό.Έπειτα απο ώριμη σκέψη πολλών ημερών προτείνο ο πάνος να τα βρεί με τον στάυρο και να επέλθει η πολυπόθητη ειρήνη ανάμεσα μας.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
Δίκαιη λύση.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.241
- Πόντοι
- 5.006
Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Star Academy με τους σπουδαστές Γιάννη Μιχελή και Στυλιανό Ξανθό, οι οποίοι είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Οι δυο τους έκαναν ορισμένα σχόλια, τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στην διευθύντρια της Ακαδημίας.
Στυλιανός Ξανθός: «Μια φορά εγώ δεν ήμουν καλός. Βγήκα εγώ γιατί δεν ήμουν καλός. Μη γαμ…ω τώρα. Έτσι και πάρω ανάποδες δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο εδώ μέσα».
«Δεν έπρεπε να είμαι εγώ προτεινόμενος. Εγώ θα ζητήσω από την κυρία Γκαγκάκη να ξαναμαζευτείτε και να δείτε ξανά το βίντεο γιατί θα φύγω με ψυχολογικά από εδώ και δεν το θέλω», είπε ο Γιάννης Μιχελής στην καθηγήτρια Βασιλική Δημητροπούλου.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη πήγε στην Ακαδημία και αφού μάζεψε όλους τους παίκτες, τους μίλησε έξαλλη: «Δεν θέλω να κουβεντιάσουμε, απλά θέλω κάτι να σας πω. Είδα τις συζητήσεις σας χθες το βράδυ και τα ξεσπάσματα και τον τρόπο και τις φράσεις. Ίσως είναι η πρώτη φορά που θα έλεγα ότι παραγνωριστήκαμε. Θεωρώ αδιανόητο, όχι την αμφισβήτηση, την οποία τη θεωρώ ζητούμενο, αλλά θεωρώ αδιανόητο τον τρόπο. Εγώ τουλάχιστον το παίρνω προσωπικά σε ότι αφορά το δικό μου τρόπο απέναντί σας. Θέλω να σας πω κι εγώ αυτό το οποίο με έβγαλε από τα ρούχα μου και ετοιμαζόμουν να ανοίξω την πόρτα κα να φύγω, διότι δεν έχω καμία διάθεση να ξαναμιλήσω».
Στυλιανός Ξανθός: «Μια φορά εγώ δεν ήμουν καλός. Βγήκα εγώ γιατί δεν ήμουν καλός. Μη γαμ…ω τώρα. Έτσι και πάρω ανάποδες δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο εδώ μέσα».
«Δεν έπρεπε να είμαι εγώ προτεινόμενος. Εγώ θα ζητήσω από την κυρία Γκαγκάκη να ξαναμαζευτείτε και να δείτε ξανά το βίντεο γιατί θα φύγω με ψυχολογικά από εδώ και δεν το θέλω», είπε ο Γιάννης Μιχελής στην καθηγήτρια Βασιλική Δημητροπούλου.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη πήγε στην Ακαδημία και αφού μάζεψε όλους τους παίκτες, τους μίλησε έξαλλη: «Δεν θέλω να κουβεντιάσουμε, απλά θέλω κάτι να σας πω. Είδα τις συζητήσεις σας χθες το βράδυ και τα ξεσπάσματα και τον τρόπο και τις φράσεις. Ίσως είναι η πρώτη φορά που θα έλεγα ότι παραγνωριστήκαμε. Θεωρώ αδιανόητο, όχι την αμφισβήτηση, την οποία τη θεωρώ ζητούμενο, αλλά θεωρώ αδιανόητο τον τρόπο. Εγώ τουλάχιστον το παίρνω προσωπικά σε ότι αφορά το δικό μου τρόπο απέναντί σας. Θέλω να σας πω κι εγώ αυτό το οποίο με έβγαλε από τα ρούχα μου και ετοιμαζόμουν να ανοίξω την πόρτα κα να φύγω, διότι δεν έχω καμία διάθεση να ξαναμιλήσω».
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.279
- Πόντοι
- 3.656
Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε με πανους και σταυρους που προταθηκαν απο τον προδοτη?δεν εντρεπεστε?τσιπα καθολου?φιλοτιμο?
Πι.ες. ρε σεις ξαναρωταω..ποιος ειναι ο τυπος με τα κοντα ξανθα μαλια και τη γυναικομαστια κει μεσα?
Πι.ες. ρε σεις ξαναρωταω..ποιος ειναι ο τυπος με τα κοντα ξανθα μαλια και τη γυναικομαστια κει μεσα?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.853
- Πόντοι
- 5.506
ξανθια μπαλωτσα τυπε...γυναικες για ολα τα γουστα εχουμεΤι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε με πανους και σταυρους που προταθηκαν απο τον προδοτη?δεν εντρεπεστε?τσιπα καθολου?φιλοτιμο?
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.279
- Πόντοι
- 3.656
τι εννοεις ρε μαν?γυναικα ειναι αυτο?ξανθια μπαλωτσα τυπε...γυναικες για ολα τα γουστα εχουμε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.853
- Πόντοι
- 5.506
νομιζω τυπε...μην σε παρω και στον λαιμο μουτι εννοεις ρε μαν?γυναικα ειναι αυτο?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
τι εννοεις ρε μαν?γυναικα ειναι αυτο?
Κουκλάκι και φωνάρα.
dread
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μάγκας είσαι.Κουκλάκι και φωνάρα.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
Η μέλουσσα γυναίκα σου.τι εννοεις ρε μαν?γυναικα ειναι αυτο?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.241
- Πόντοι
- 5.006
μην ξαναμιλήσεις ετσι για παικτρια μας!!!!!!!!!!!!τι εννοεις ρε μαν?γυναικα ειναι αυτο?
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.201
- Πόντοι
- 2.646
Ποιος θα είναι ο ενεργητικός ;Για να πέσουν οι τόνοι και ο διχασμός ανάμεσα στα δύο νήματα προτείνο να σφραγίσουμε την εην αλληλοεμπιστοσύνη μας με ένα προξενιό.Έπειτα απο ώριμη σκέψη πολλών ημερών προτείνο ο πάνος να τα βρεί με τον στάυρο και να επέλθει η πολυπόθητη ειρήνη ανάμεσα μας.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
Ο κουμπάρος.Ποιος θα είναι ο ενεργητικός ;
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.279
- Πόντοι
- 3.656
φιλε εχεις περιεργα γουσταΚουκλάκι και φωνάρα.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.279
- Πόντοι
- 3.656
τι παικτρια ρε?πας καλα??αυτο φοβιζει και τη Μπριεν απο το got..μην ξαναμιλήσεις ετσι για παικτρια μας!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K