barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
βλεπεις εσυ καναν αλλο ανωμαλο δω γυρω που να το βλεπει αυτο κουκλακι?Αρ γιου τοκιν του μι ;
και εμενα μου αρεσει...βλεπεις εσυ καναν αλλο ανωμαλο δω γυρω που να το βλεπει αυτο κουκλακι?
ειναι κουκλακι για το αδερφι μου και αυτο μου ειναι αρκετοΕσυ ρε τυπε τρουμπακη μου ειπες οτι δε ξερεις τι ακριβως ειναι...τι σου αρεσει??
+ ειναι ταλαντουχα οπως ολοι οι σπουδαστες του σοουΕσυ ρε τυπε τρουμπακη μου ειπες οτι δε ξερεις τι ακριβως ειναι...τι σου αρεσει??
πες τα τυπε..Σχολιαστηκε οτι το σοου ειχε 100% αυξηση στην τηλεθεαση χτες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/assets/images/720x/230467.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbaning1: :headbaning1: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
ετσι πουτανακια....ετοιμαστε τον γιατι ερχομαστε
μπιρλα εσεις εισαστε οι κωλοι.....ετσι πουτανακια....ετοιμαστε τον γιατι ερχομαστε
εισαι καλο τυπακι και πρωτο παιδι ρε μπιρλα....Οντως κριμα...στα αρχιδια μου βεβαια γιατι εγω αθρησκος ειμαι..αλλα ναι κριμα...
σε εχει χαλασει το παλιοπαιχνιδι που βλεπεις...σε εχει κανει φεικ σκληρο...δες την αληθεια...δες ακαντεμυΚαλος ειμαι ρε τρουμπακη...ψυχουλα..αλλα αν τα καταφερω θα σας το ξεκωλιασω το πουστοθρεντακι..αλλα ναι ειμαι καλο τυπακι