troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.853
- Πόντοι
- 5.506
δες μπιρλα τα πηρε ο προεδραςρε τυπε εννοειτε οτι δεν το βλεπω το σκουπιδι!
δες μπιρλα τα πηρε ο προεδραςρε τυπε εννοειτε οτι δεν το βλεπω το σκουπιδι!
δες μπιρλα η γαλοτσα βιαζει μια γκομενα τωραρε τυπε εννοειτε οτι δεν το βλεπω το σκουπιδι!
Η υπερβαρος ντενης ο τρομερος εxει μπαλαμουτιασει το γκομενακι
κ τσιβιτzιλωνονται Λαιβ..!!
δες μπιρλα γυμναστικη οι σπουδαστες τωρα οχι η μπιχλα της παραλιαςρε τυπε εννοειτε οτι δεν το βλεπω το σκουπιδι!
τον χασαμε τυπε...αστα πονεμενη ιστορια σαν του παναραο/η ελληνας -Μεριλυν Μανσον- σταυρος δεν φαινεται στην βιλλα
των οργι_ν, μαλλον θα την εκανε με ελαφρα..
ναι τυπε.. πανω που ειxα αρxισει κ τον συνηθιzα σαν παρουσια στο τηλεπαιxνιδι..τον χασαμε τυπε...αστα πονεμενη ιστορια σαν του παναρα
ναι τυπε.. πανω που ειxα αρxισει κ τον συνηθιzα σαν παρουσια στο τηλεπαιxνιδι..
εχει υλικο ακομα τυπε ....ναι τυπε.. πανω που ειxα αρxισε
ι κ τον συνηθιzα σαν παρουσια στο τηλεπαιxνιδι..
κατσε τυπε γιατι δεν ξερουμε καλα τους χαρακτηρες...ποια ειναι η δασκαλα? η ξανθια?Η δασκαλα σαν να πηγαινει το γραμμα με γραφομηxανη..
Επι της ευκαιριας,οταν ειχε φυγει ο mr.φρουτεξ,επρεπε να τον βαλουν στην θεση τουΚαι να ξέρεις οτι δεν πρόλαβε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Μου το είπε μια νοσοκόμα φίλη μου.
ακριβως..αυτη που εμφανιστηκε τελευταια με την κοτσιδα κ το κολλανκατσε τυπε γιατι δεν ξερουμε καλα τους χαρακτηρες...ποια ειναι η δασκαλα? η ξανθια?
μουνος τυπεακριβως..αυτη που εμφανιστηκε τελευταια με την κοτσιδα κ το κολλαν
μολις τωρα μου εβγαλε ενα Χ κατω δεξια μετα απο 2 μερες.θελει το χρονο του να ωριμασειαυτην την μαλακια την κοκκινη κατω στο σαιτ πως την σβηνουμε ?