raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.336
- Πόντοι
- 5.006
και οι αλλοι που μπηκαν στο βανακι σακατευτηκαν τυπεΟύτε βανάκι δεν συμπληρώνετε.
και οι αλλοι που μπηκαν στο βανακι σακατευτηκαν τυπεΟύτε βανάκι δεν συμπληρώνετε.
δες τωρα το νεο αστερι και μουγκα...τωραΣε ταξί χαράτε?Εγώ να το σεβαστώ αυτό όμως δεν μας σέβετε με την σαβούρα που έχει μαζέψει.
Κάνεις προπαγάνδα υπέρ του αρχηγού Πανάρα για να κερδίσεις αυτή τη λαοθάλασσα του νήματος. Δε θα σου περάσει όμως. Ενωμένες θα νικήσουμε.Σε ταξί χαράτε?Εγώ να το σεβαστώ αυτό όμως δεν μας σέβετε με την σαβούρα που έχει μαζέψει.
παιδια οχι πουστριλικια :SΚάνεις προπαγάνδα υπέρ του αρχηγού Πανάρα για να κερδίσεις αυτή τη λαοθάλασσα του νήματος. Δε θα σου περάσει όμως. Ενωμένες θα νικήσουμε.
και ενωμενοι κυρια χμ.....Κάνεις προπαγάνδα υπέρ του αρχηγού Πανάρα για να κερδίσεις αυτή τη λαοθάλασσα του νήματος. Δε θα σου περάσει όμως. Ενωμένες θα νικήσουμε.
Συγνώμη παρασύρθηκα από τον αοιδό και μπέρδεψα τα φύλα :Sπαιδια οχι πουστριλικια :S
Τρουμπακη, συγνώμη αλλά ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ υπάρχει αυτή η μορφή στην τηλεόραση και δεν έχω πάρει γραμμή?δειτε το αστερι ΤΩΡΑ!!!!!!!
αι γονα μπι ποπιουλαρ ποπιουλαρ λαλαλαλλλααααΣυγνώμη παρασύρθηκα από τον αοιδό και μπέρδεψα τα φύλα :S
στα ειπα...ελα εδω ειναι το μελλονΤρουμπακη, συγνώμη αλλά ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ υπάρχει αυτή η μορφή στην τηλεόραση και δεν έχω πάρει γραμμή?
πως τον λενε αυτον ρε τυπε?μας εστειλε αδιαβαστους το δροσερο αγορι..... :o :o :o :o :o :o :o :o
ααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαΣχόλιο Ναταλίας:
"Το θέλεις μέσα σου όσο ελάχιστοι"
Σοφόν το σαφές όπως θα λέγαμε και στο γειτονικό νήμα
Σταύρος Γιάννου..ειναι υποψηφιος τυπε..θελει τη στηριξη μας μου φαινεταιπως τον λενε αυτον ρε τυπε?
θελει τυπε...πως ψηφιζουμε?Σταύρος Γιάννου..ειναι υποψηφιος τυπε..θελει τη στηριξη μας μου φαινεται
υγ.:παντως τοσο ωραια κοπελαρα, αυτη την γαιδουροτριχα στο χερι δεν μπορει να την τριμαρει λιγο.... :S :S