baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.317
- Πόντοι
- 5.097
Στη μεσημεριανή του εκπομπούλα.αυριο εχει λαιβ τυπε? γιατι δεν πολυπαρακολουθω την εκπομπη
Στη μεσημεριανή του εκπομπούλα.αυριο εχει λαιβ τυπε? γιατι δεν πολυπαρακολουθω την εκπομπη
απο σενα εχω μαθει πολλα ρε φιλε...ο θεος να σε εχει καλαΣτη μεσημεριανή του εκπομπούλα.
Και γω τα χω καλά μαζί του,πάω εκκλησία.απο σενα εχω μαθει πολλα ρε φιλε...ο θεος να σε εχει καλα
εγω δεν παω αλλα λεω να παω σημερα να αναψω ενα κερακι για το νημαΚαι γω τα χω καλά μαζί του,πάω εκκλησία.
τυπε κανεις...θα γινει ναυαγιο εξω απο την σαλαμιναμαγκες ποιος λετε να φυγει σημερα?
εγω λεω ότι μαλλον ο προεδρος θα την πουλεψει...τυπε κανεις...θα γινει ναυαγιο εξω απο την σαλαμινα
φευγει ο βαγγελας???? οχι ρε φιλεεγω λεω ότι μαλλον ο προεδρος θα την πουλεψει...
o στυλιανος ο ξάνθος ρε τυπε..ποιος βαγγελας????φευγει ο βαγγελας???? οχι ρε φιλε
τυπε ψεματα εγω δεν θα σου πω...δεν εχω δει ουτε ενα αλλα θα αρχισω σημερα στο υποσχομαιo στυλιανος ο ξάνθος ρε τυπε..ποιος βαγγελας????
δεν ξερετε την κορωναιου, δεν ξερετε την δαλιδα, δεν ξερετε τον προεδρο...ρε μαλακες μπας και με δουλευετε και δεν το βλέπετε, και καθομαι εγω σαν το μαλακα και μιλαω 20τοσες σελιδες εδώ μεσα???? :S :S :S :S
αντε καλη αρχη...ισα ισα που το προλαβαίνεις...τυπε ψεματα εγω δεν θα σου πω...δεν εχω δει ουτε ενα αλλα θα αρχισω σημερα στο υποσχομαι
δεν ηθελα να κορεστω απο τωρα...ετσι θα παμε δυνατα μεχρι το τελος (αυριο δλδ)αντε καλη αρχη...ισα ισα που το προλαβαίνεις...
παντως οσοι θελουν πιτσες ,σουβλάκια και τα σχετικα μαζι με το σοου, καλο θα είναι να παραγγειλουν από τωρα, γιατι μετα θα γινεται της πουτανας και θα αργησουν να τους τα φερουν...
Ο Μένιος.μαγκες ποιος λετε να φυγει σημερα?
Η Ηλεκτρονική ξεπούλησε. ;)
εγω ειδα και κοσμο εξω απο τον κορασιδη να αγοραζει τιβι για σημερα
Τυπε λες ο Μενιος να ειναι ο χυσολαγνος :S :S :S
0,7 αναγνωσιμοτητα εχουμε στο σαι ρε μπροδερ...τι περιμενες να κατσει?
εγω δεν παω αλλα λεω να παω σημερα να αναψω ενα κερακι για το νημα
παντως οσοι θελουν πιτσες ,σουβλάκια και τα σχετικα μαζι με το σοου, καλο θα είναι να παραγγειλουν από τωρα, γιατι μετα θα γινεται της πουτανας και θα αργησουν να τους τα φερουν...