txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 496
Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο 1%.
Τι βλέπετε ρε παιδιά;
ο κοσμος δεν ξερει να εκτιμα το καλο πραμα τυπε :S :S
Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο 1%.
Τι βλέπετε ρε παιδιά;
Καλά, τραγέλαφος το σόου αυτό. Παίκτες "από φωνή κορμάρα", και μια κριτική επιτροπή που δείχνουν ότι βαριούνται και πλήττουν. Γενικότερα νομίζω ότι η Βίσση δέχτηκε να είναι στο σοόυ, για τα λεφτά. Δεν παίζει να είναι άλλος ο λόγος!
Κλαίω!Τη βλέπει στο live.
Αναγκαστικά.
Τη βλέπει στο live.
Αναγκαστικά.
Tυπε μην πιστευεις τις μετρησεις, ολη η Ελλαδα το παρακολουθει. :S :S :S
Tυπε μην πιστευεις τις μετρησεις, ολη η Ελλαδα το παρακολουθει. :S :S :S
Εντάξει, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.
ο κοσμος δεν ξερει να εκτιμα το καλο πραμα τυπε :S :S
Καλά, τραγέλαφος το σόου αυτό. Παίκτες "από φωνή κορμάρα", και μια κριτική επιτροπή που δείχνουν ότι βαριούνται και πλήττουν. Γενικότερα νομίζω ότι η Βίσση δέχτηκε να είναι στο σοόυ, για τα λεφτά. Δεν παίζει να είναι άλλος ο λόγος!
Είσαι σκληρός και απαξιωτικός τύπε. Μάλλον δεν έχεις μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού.
δεν ειναι αξιοπιστα τυπε αυτα τα κινεζικα μηχανακια της agbτυπε απλα στις μετρησεις εγινε ενα μικρο στατιστικο λαθος της ταξης του 99% :S :S :S
δεν ειναι αξιοπιστα τυπε αυτα τα κινεζικα μηχανακια της agb
ποιότητα χεχεχεχεχε. καλό! Σε οτιδήποτε συμμετέχει ο Σιχαμένιος, ποιότητα δεν υπάρχει!δηλαδη τυπε δεν πιστευεις οτι το σοου εχει ποιοτητα; :S :S :S
Εγώ είμαι στις επάλξεις πάντως.στο θρεντ του σουρβαιβορ μας ριξανε μια χιλιαδα και στις σελιδες.... :-
προβληματισμος, περισυλλογή, συσπειρωση, αντεπιθεση
ξεροχυνω και εγω με το υβριδιο : ματια και φωνη ρεπταλιαν και σωμα καυλιτσαςΕγώ είμαι στις επάλξεις πάντως.
Κορωναίου πόρωσέ μας!
τυπε ειναι σαφες οτι ο κινεζικος παραγοντας σαμποταρει ανοιχτα τον μενιο :S :S :S
τυπε φαινεται ο μενιος σνομπαρει τους μικροψωληδες κινεζους :S :S :S
Πολύ μίρλα η γκόμενα αλλά πρέπει να γαμιέται δίχως αύριο.ξεροχυνω και εγω με το υβριδιο : ματια και φωνη ρεπταλιαν και σωμα καυλιτσας