iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Είναι ο Πανάρας του σταρ ακάντεμι. Ο ένας είναι κουτσός, ο άλλος άφωνος
Να σεβεσαι. :S :S :S
Είναι ο Πανάρας του σταρ ακάντεμι. Ο ένας είναι κουτσός, ο άλλος άφωνος
δεν παρακολουθεις....η τεχνη μετραει στο σοουΕγώ περιμένω πότε θα μιλήσει ο Φουρθιώτης για τις κρέμες με το χαβιάρι
κουφος ημουν και εγινα κουφοτερος
Τ-Ι-Τ-Α-Ν-Ο-Μ-Α-Χ-Ι-Αψηφιστε ΤΩΡΑ!!!!!!!
2 2 2 2 2 2
ωπς ρε πουστη η ο σταυρος η ο προεδρος θα φυγουν σημερα?????
διαφημισεις μαγκες..ευκαιρια για κανα τοστακι, κανα τσιγαρακι, κανα κολλυριο στα αυτια να γλιτωσουμε την ωτιτιδα...
Πείνασες?Εγώ περιμένω πότε θα μιλήσει ο Φουρθιώτης για τις κρέμες με το χαβιάρι
Αφηρημένη τη βρίσκωδεν παρακολουθεις....η τεχνη μετραει στο σοου
ψηφιστε ΤΩΡΑ!!!!!!!
2 2 2 2 2 2
ωπς ρε πουστη η ο σταυρος η ο προεδρος θα φυγουν σημερα?????
Κρατάω την όρεξη μου για την Κυριακή στο Διάσημο. Κερνάει ο ΡάοΠείνασες?
ε μα ρε πουστη σε αυτην την παραλια που μας ειχανε 1 μηνα τωρα που πολυτελειες...Το αυτι σου θα επιασε πολυ κερι τυπε. :S :S :S
μεταξυ μας και αλλοι 12 να φευγανε +μενιο+ επιτρροπη καλυτερα θα ητανεΚαλυτερα θα ηταν να έφευγαν και οι 2 τυπε. :S :S :S
16+17 ιστορικο υψηλο...μην φευγεις και αν φυγεις μην ξελογκαρειςδιαφημισεις μαγκες..ευκαιρια για κανα τοστακι, κανα τσιγαρακι, κανα κολλυριο στα αυτια να γλιτωσουμε την ωτιτιδα...
και το 1,1 δυο ψηφια εχει τυπεμαγκες εχω πολυ καλο προαισθημα για αυριο που θα ξυπνησω και θα δω τα ποσοστα τηλεθεασης πρωι πρωι...πιστευω οτι θα πιασουμε για πρωτη φορα διψηφιο νουμερο....
μεταξυ μας και αλλοι 12 να φευγανε +μενιο+ επιτρροπη καλυτερα θα ητανε
και να φανταστεις δεν εχω καν χρησιμοποιησει τους κλωνους μου, που κρατουσαν σχεδον μονοι τους τις 5-6 πρωτες σελιδες του νηματος16+17 ιστορικο υψηλο...μην φευγεις και αν φυγεις μην ξελογκαρεις
και το 1,1 δυο ψηφια εχει τυπε