argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.411
- Πόντοι
- 9.297
Αρχαία προμνημονιακη ιστορία...κι όμως ανεξίτηλη ,πασπαλισμενη με λίγη σκόνη παλαιότητας .Πάει πολύς καιρός αυτό το γεγονός ή είναι κα΄τι πρόσφατο;
Αρχαία προμνημονιακη ιστορία...κι όμως ανεξίτηλη ,πασπαλισμενη με λίγη σκόνη παλαιότητας .Πάει πολύς καιρός αυτό το γεγονός ή είναι κα΄τι πρόσφατο;
Μία θα τη χαρακτήριζα, ενδιάμεση κατάσταση (όσον αφορά το χρόνο)...Όμως, εκ των πραγμάτων ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία-"φάση"-σχέση που είδες μ' αλλο μάτι και άλλη σκοπιά μία ενδιαφέρουσα παράμετρο του σεξουαλικού παιχνιδιού...Αρχαία προμνημονιακη ιστορία...κι όμως ανεξίτηλη ,πασπαλισμενη με λίγη σκόνη παλαιότητας .
Καυλοποδαρες για τρελό γλύψιμο η μιλφαραΣούπερ πάντα.
Καυλοποδαρες για τρελό γλύψιμο η μιλφαρα
Και για χυσιμο η λεσβιαρα μας
Στάζει από καύλα!!!!!!!!!Δεν ξερω για σας αλλά εγώ όταν βλέπω τις μπουταρες και τις ποδαρες της μιλφαρας κάτι παθαίνω
Και εγώ!!!Δεν ξερω για σας αλλά εγώ όταν βλέπω τις μπουταρες και τις ποδαρες της μιλφαρας κάτι παθαίνω
Το κάτι άλλο τα πόδια της.Καυλοποδαρες για τρελό γλύψιμο η μιλφαρα
Ο φωτογράφος έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν φαίνεται καθόλου οτι είναι στραβοκάνα. ΦανταστικήΤο κάτι άλλο τα πόδια της.
Για τρελό γλύψιμο και δυνατή ποδομαλακιαΤο κάτι άλλο τα πόδια της.
Μας αρκεί που έχει βάλει χέρι σε όλες τις φίλες και συνεργάτιδες της.Εμένα μου βγάζει μια ψευτιά σαν άνθρωπος και μια φοβερή αντιπάθεια.
Σταματίνα Φαίη τρίο και μετά ας παιθανουμε....Οι ποδάρες της Σταματίνας σήμερα...
Θα την έχει σπάσει στον πουτσο ο Σοφός!!Με την κωλοτρυπίδα και το κωλόστριγκο έξω! (Συγκεντρωθειτε ρε μλκς)