ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Το ονειρεμενο τριο η φαντασιωση μου σταματινα και φαιη μαζι να γαμιομαστε αγριαΑγκαλιτσες απ τα παλια...ψαλιδια
Το ονειρεμενο τριο η φαντασιωση μου σταματινα και φαιη μαζι να γαμιομαστε αγριαΑγκαλιτσες απ τα παλια...ψαλιδια
Πάντως μπορούν να βγάλουν γούστα και μεταξύ τους χωρίς την συμμετοχη άνδρα...Το ονειρεμενο τριο η φαντασιωση μου σταματινα και φαιη μαζι να γαμιομαστε αγρια
Κοιτάζει και το monitor η καριόλα , για να είναι τόσο όσο , μην την πουν και πουτάναΕδώ είσαι τύπε.
Και σε κίνηση:
Αν σε δει μετά την κόκα θα είναι παθιαρα τυπεανοργασμικια φαινεται. Την φανταζομαι να μου πινει ολην τη κοκα απτο τραπεζι σαν σκουπα hoover φρρρρρρρρρραααααπ και μετα να καθεται σαν αστεριας στο κρεβατι κοιτωντας το ταβανι.
Αλλα μπορει να κανω λαθος και να ειναι παθιαρα και αχορταγη, κλινω προς την πρωτη μου εικασια παντως
Ούτε ο συναγωνιστής από κάτω τέτοιο κείμενο....ευ γέ!!!!Στρατηγός Σταμ και οι σκλάβες της, περιμένουν λυσσασμένες ένα παράγγελμα και ένα νεύμα της Σταμ
Καμμία από πίσω δεν υπήρχε;Καυλαααα διαγραφουν όλα ..οποίος βρει φωτό με το από πίσω ας την ανεβάσει
Όχι αδερφέ δεν δημοσιεύτηκε κάποια στα σάιτ ..αν κάποιος μπορεί να βρειΟύτε ο συναγωνιστής από κάτω τέτοιο κείμενο....ευ γέ!!!!
Με άρεσε που έχει και ξανθιές μέσα ....για αλλαγή!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καμμία από πίσω δεν υπήρχε;
Η ξανθιά πίπα ποια είναι; Γνωστή;Πλαισιωμένη από φιλινάδες της χθες βράδυ η Σταματίνα, απόλαυσε στο "Έναστρον" τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα. Μάστορας της σκηνοθεσίας αποδείχτηκε ο σύζυγός της ο οποίος βιντεοσκοπεί. Μαγεμένη από τον Μάστορα η Σταματίνα στιγμή δεν πήρε το χέρι της από τα πόδια της καλής της φίλης, χαϊδεύοντάς τα απαλά.
Πωπω μιλφοπουτανες μαζεμένες!! Εχουν γράψει το λιγότερο 1000 τσιμπούκια η καθε μια!Η ξανθιά πίπα ποια είναι; Γνωστή;
Σε χρηματοδότες από τον χώρο της σωουμπηζνας....όχι στο παιδί του βενζινάδικου της γειτονιάς.Πωπω μιλφοπουτανες μαζεμένες!! Εχουν γράψει το λιγότερο 1000 τσιμπούκια η καθε μια!
Η αρχισυντάκτρια , κολλητή και τζιβιτζιλού της, που πιστεύω ακόμα κάνουν ψαλιδια , Μαίρη Παλιαλέξη. Εντωμεταξύ αν την δεις 2 χρόνια πριν δεν θα τη γνωρίσεις , έχει καμία 20αριά κιλά παραπάνω . Έχει κανένα εξάμηνο που κάνει δίαιτα κι έγινε άνθρωποςΗ ξανθιά πίπα ποια είναι; Γνωστή;
Εν τω μεταξύ η ξανθια εχει κολλήσει πανω στην αλλη και παίζει να την χαμουρευει με το αλλο χερι!! Το πλακομουνι παει συννεφο! Λετε να τσιμπάει μεζε και ο Σοφος;;Η αρχισυντάκτρια , κολλητή και τζιβιτζιλού της, που πιστεύω ακόμα κάνουν ψαλιδια , Μαίρη Παλιαλέξη. Εντωμεταξύ αν την δεις 2 χρόνια πριν δεν θα τη γνωρίσεις , έχει καμία 20αριά κιλά παραπάνω . Έχει κανένα εξάμηνο που κάνει δίαιτα κι έγινε άνθρωπος