boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.566
- Πόντοι
- 2.256
Κυριλέ χυσοδοχειοΚαλοκαίρι του 2022
Να πω την αμαρτία μου θα γούσταρα να δω την Σταματίνα να ρίχνει ενα αγριο στραποναρισμα σε κάποια καριολιτσα τυπου «θα κανω τα πάντα προκειμενου να αναδειχθώ στο χώρο της τηλεόρασης».1η φωτό λεζάντα: "Θέλω να σας δείξω το κορδονακι στο δέσιμο του για να καβλωσετε".
2η φωτό: "Μανάρι μου μετά τα ποτάκια θα σε στραπονάρω στη σουίτα".
Έχετε δει πιο σαγηνευτική ματιά από αυτή που της ρίχνει η Σταματίνα;
ΓαμιολεςΤης Μαρίας Αντωνα πρέπει να τον έκανε σαν ούπα από ατσαλόβιδα
Πάντα είχε βυζάρες η ΣταματίναΤης μεγάλωσαν και τα βυζιά? Γιατί δε θυμάμαι να χει τόσο μεγάλες μπάλες η Σταματίνα. Εκτός αν έβαλε τώρα η ξεκωλιάρα
Είχε μεγάλα αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλα. Ίσως τα πιέζει και το μαγιό στη συγκεκριμένη φωτό. Πάντως ο σκοπός της με αυτές τις φωτογραφίες ήταν να μας αδειάσει τα αρχίδια και να καυλώνει στην ιδέα...Πάντα είχε βυζάρες η Σταματίνα
Συμφωνώ με τις λεζάντες όμως η πρώτη έχει την ένδειξη "Τοποθέτηση προ',ι'οντος".1η φωτό λεζάντα: "Θέλω να σας δείξω το κορδονακι στο δέσιμο του για να καβλωσετε".
2η φωτό: "Μανάρι μου μετά τα ποτάκια θα σε στραπονάρω στη σουίτα".
Έχετε δει πιο σαγηνευτική ματιά από αυτή που της ρίχνει η Σταματίνα;
Σμρ ήταν μουνάρα και έδωσε ένα μακρινό upskirt
Σήμερα ήταν σκέτη καύλα. Με αυτό που φόραγε οι μπουτάρες της ήταν για τρελό γλύψιμο. Μου έγινε πέτρα με το που την είδα.Σμρ ήταν μουνάρα και έδωσε ένα μακρινό upskirt
Αυτό εννοουσα φίλε μπράβο.. Παρασκευη τελειώνει και η εκπομπή οπότε από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και τα paparazzi μαγιό στην ΠάροΣήμερα ήταν σκέτη καύλα. Με αυτό που φόραγε οι μπουτάρες της ήταν για τρελό γλύψιμο. Μου έγινε πέτρα με το που την είδα.
Γαμώ το φύκο γαμώ μεσαΣήμερα ήταν σκέτη καύλα. Με αυτό που φόραγε οι μπουτάρες της ήταν για τρελό γλύψιμο. Μου έγινε πέτρα με το που την είδα.