Φίλε gl είσαι πανταχού παρών όπως βλέπω !! ;) Δέν αποσυνδέεσαι ποτέ ??
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειμαι σε μονιμη συνδεση....λογω δουλειας....μονο να πηδηξω πεταχτηκα πριν λιγο .... α και για κατουρημα,φαι κλπΦίλε gl είσαι πανταχού παρών όπως βλέπω !! ;) Δέν αποσυνδέεσαι ποτέ ??
σιγα καλεΤο στύλ Paris Hilton ήρθε και στον Τρίτο κόσμο με 3-4 χρόνια καθυστέρηση (όπως τα πάντα άλλωστε). Σκύλος αντί για τσάντα ανα χείρας και τάπα στο μουνί μέχρι να μας κάτσει επιχειρηματίας φραγκάτος που θα μας λύσει το οικονομικό. Έως τότε διακοπές στις Μαλβίδες με την διευθύντρια μας στο κανάλι... (έ ρε πλακομούνια που πέσαν στις Μαλβίδες)
ναι ρε σταματινα ρεσπεκτ...μουναροςσιγα καλε
γιατι την κακολογειτε την κοπελα? ειδικα αυτη φαινεται τουλαχιστον πιο συμμαζεμενη
οποια ειναι εμφανισιμη κ γνωστη πα να πει οτι ειναι κ ετσι οπως περιγραφετε?
ελλεηνιδα...ρε μάγκες δέν λέω πως δεν είναι μούναρος. Και έμενα μου αρέσει σε βαθμό που κάθομαι καμιά φορά να την βλέπω στον Δριμούση. Αλλά όταν την ρωτάει ο άλλος γιατί είσαι μόνη σου και απαντά η μαλάκω "τι να σου κάνω, δέν μου κάνει κανένας 'κλικ',. Θέλω έναν να πάιζει με το μυαλό μου" τι να γράψεις ? ψώνιο και ζώο είναι και αυτή που τον έχει πάρει ψηλα τον αμανέ επειδή βγήκε στο γυαλί
φιλε εμενα μου εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι και λεσβια.ρε μάγκες δέν λέω πως δεν είναι μούναρος. Και έμενα μου αρέσει σε βαθμό που κάθομαι καμιά φορά να την βλέπω στον Δριμούση. Αλλά όταν την ρωτάει ο άλλος γιατί είσαι μόνη σου και απαντά η μαλάκω "τι να σου κάνω, δέν μου κάνει κανένας 'κλικ',. Θέλω έναν να πάιζει με το μυαλό μου" τι να γράψεις ? ψώνιο και ζώο είναι και αυτή που τον έχει πάρει ψηλα τον αμανέ επειδή βγήκε στο γυαλί
ελλεηνιδα...
Εγώ θα το 'λεγα ψυχολογική ανωμαλία...αχχχ ποτε δεν θα μαθετε την γυναικεια ψιλοανωμαλη ψυχολογια
ρε μπαιτ με τους νεολογισμους...ψωλοανωμαλη ψυχολογια διαβασα....φτου της...
αυτο με το κλικ κανεις σας δεν το καταλαβαινει... αχχχ ποτε δεν θα μαθετε την γυναικεια ψιλοανωμαλη ψυχολογια
με προλαβες στο περιπου...Εγώ θα το 'λεγα ψυχολογική ανωμαλία...
φτου της...
αυτο με το κλικ κανεις σας δεν το καταλαβαινει... αχχχ ποτε δεν θα μαθετε την γυναικεια ψιλοανωμαλη ψυχολογια
Ναι, άλλη δουλειά δέν είχαμε απο το να ψάχνουμε τι κάλο κουβαλάει στο κεφάλι της η κάθε μία
ρε μπαιτ με τους νεολογισμους...ψωλοανωμαλη ψυχολογια διαβασα....
εγω θα ελεγα οτι θετε φαπες *PΕγώ θα το 'λεγα ψυχολογική ανωμαλία...
αει μη σου πω τωρα τιποτα,παω να τσιμπησω κι ερχομαιεγω θα ελεγα οτι θετε φαπες *P
δεν υπαρχουν ανδρες
τελος
δε τρεην στεπ ον δεμ (ντιντ αι κιλλ δι εξπρεσσιον?)
αει μη σου πω τωρα τιποτα,παω να τσιμπησω κι ερχομαι
ενα γλυκο της παρηγοριας για την ελλειψη ανδρων *P
Εσύ τί στεναχωριέσαι που δέν υπάρχουν άνδρες αφού μπορείς να την βρείς με την Σταματίνα....
μονο με τη μπελουτσι θα σκεφτομουν να την εβρισκα... γουμαν του γουμαν