boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.428
- Πόντοι
- 2.256
ακόμη το θυμάμαι , ΑΚΟΜΗΑλήθεια αυτή ήταν η μοναδική καυλωτική στιγμή της Σταματίνας που ανέκαθεν θεωρούσα μπάζο (ακόμα και όταν έβγαινε με τα βυζιά έξω στον Δρυμούση, αλλά αυτή η επίδειξη πρόστυχου γλωσσόφιλου στον γάμο της μπροστά στο πανελλήνιο ήταν πραγματικά δυνατή.
Φανταστειτε τι θα εκανε με την Φαιη η με την αρχισυντακτρια της...ακόμη το θυμάμαι , ΑΚΟΜΗ
Δεν μπορω να συγκατηθω....για τα πατουσακια δεν θα μιλησει κανεις;σταματινα ετοιμαζεται για bukkake
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κωλαρα σταματινας
αρχισυνταχτρια μαζι με ΦαίηΦανταστειτε τι θα εκανε με την Φαιη η με την αρχισυντακτρια της...
Φαιη με Σταματινα....ξεχασα το ονομα μου ...αστα...!!!αρχισυνταχτρια μαζι με Φαίη
Φαιη με Σταματινα....ξεχασα το ονομα μου ...αστα...!!!
Θα με ξεζουμισεις ρε μαν...ελεος!!!Φαιη , Σταματινα , αρχισυνταχτρια και Μαλέσκου
θα ταιριαζε και η Πετρουτσέλι με τις βυζάρες εκει μέσα που ειναι φιλη της τσιμτσιλοςΘα με ξεζουμισεις ρε μαν...ελεος!!!
Λες να ξανανε κανα φιλικο διπλο;θα ταιριαζε και η Πετρουτσέλι με τις βυζάρες εκει μέσα που ειναι φιλη της τσιμτσιλος
Καρέ της πουτσας.Φαιη , Σταματινα , αρχισυνταχτρια και Μαλέσκου
άνετα , ΑΝΕΤΟΤΑΤΑΛες να ξανανε κανα φιλικο διπλο;
Και την ειχα για ξενερωτη....φτου σου κοπελαρα μου( αναφορα στον μεγα Θαναση Βεγγο).άνετα , ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ
κακια λυσσασμενη ψωλα είναιΚαι την ειχα για ξενερωτη....φτου σου κοπελαρα μου( αναφορα στον μεγα Θαναση Βεγγο).
οχι ρε πουστη και η Ζαχαρέα, ΗΜΑΡΤΟΝΠοιες έχουν περάσει από το κρεββάτι της Σταματίνας:
Μαρία Περδικέα (αρχισυντάκτριά της)
Φαίη Σκορδά (εποχές Αλτερ)
Όλγα Λαφαζάνη (κουμπάρα)
Λίλα Κουντουριώτη (κουμπάρα)
Ενώ μεγάλη αδυναμία της έχει η Μάρα Ζαχαρέα!
Έχει μεγάλο μουνο γλωσσιδι η Ζαχαρεα.οχι ρε πουστη και η Ζαχαρέα, ΗΜΑΡΤΟΝ